0

طرز تهیه سبد میوه با هندوانه

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

طرز تهیه سبد میوه با هندوانه

اگر خوش ذوق و با سلیقه هستید، درون این سبد هندوانه، سالاد میوه بریزید و با آن از میهمانان خود پذیرایی کنید.هندوانه انواع مختلفی دارد درون بعضی از آن ها زرد است ودرون بعضی دیگر قرمز.

شما بهتر است برای تهیه این سبد، نوع قرمز و بدون تخم آن را انتخاب کنید.

برای تهیه این سبد مراحل زیر را اجرا کنید:

هندوانه را در وضعیت ثابتی قرار دهید و مطمئن شوید غلت نمی خورد.             قطر هندوانه را اندازه بگیرید. مرکز آن را پیدا کنید وحدود 1.5سانتی متر به آن اضافه کنید.        با استفاده از یک نشانه گذار غیر سمی، از قسمت سرهندوانه تا ته آن یک خط منظم و یکنواخت بکشید.                  قبل از اینکه خط علامت گذاری را برش دهید، محل درآوردن دسته سبد را علامت گذاری کنید.                         مطابق عکس، طرح قلب را ببرید.               داشتن مربع ارتباط، در نوک قلب برای تشکیل دسته الزامی است.               کاغذ طرح را طوری نصب کنید که انتهای آن حدود 1/3 سانتی متر از خط برش دور هندوانه پایین تر قرار گیرد. شکل v در انتهای طرح قلب، نقطه شروع برش است و وقتی بریده شود حالت دندانه دور سبد ایجاد می کند.                 روی طرح، چسب بزنید و قسمت های بیرونی و درونی طرح رابا نشانه گذار غیرسمی علامت گذاری کنید.                          کاغذ طرح را مطابق عکس ، در محل جدید قرار دهید، مراقب باشید انتهای هر قلب، کمی درون مربع قرار گیرد.                 همین کار را در قسمت مقابل هندوانه، نیز انجام دهید.                             با استفاده از یک چاقوی تیز، هندوانه را از قسمت علامت گذاری افقی تا سرv ، برش دهید.           نیمه بالایی هندوانه را با دقت، بیرون آورید.                    دور قلب ها را با کمی زاویه به سمت داخل برش دهید.                     گوشت هندوانه را از قسمت بالای هندوانه بیرون آورید و برای سالاد میوه از آن استفاده کنید.                       با استفاده از یک چاقوی تیز، قسمت درون قلب ها را تا آن جا ببریدکه به بخش سفید پوست برسد.             ضخامت دسته حدود 2/5 سانتی متر باشد.                         دور قسمت زیرین هندوانه را به سمت داخل برش دهید و گوشت آن را تا آنجا بیرون آورید که به قسمت سفید آن نرسد.                      با یک دستمال تمیز، خطوط علامت گذاری شده را پاک کنید.                          با استفاده از یک چاقوی تیز و ظریف، از قسمت v شکل انتهای قلب ها ، شروع به دندانه دار کردن دور پوست کنید.                         در این قسمت از کار، تیز بودن چاقو، دارای اهمیت خاصی است.                   درون سبد را پر از سالاد میوه یا هر نوع سالاد دیگر کنید.                     مراقب باشید از دسته سبد برای بلند کردن استفاده نکنید چراکه این دسته حالت تزیینی دارد و اگر از آن استفاده شود، وزن سبد را تحمل نمی کند و می شکند.

worldfood.ir

یاس

چهارشنبه 29 دی 1389  11:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها