🌹فرازهایی از خطبه غدیر🌹
👈خدایا :
⬅️من یک مسلمان هستم ,دوست دارم قرانی باشم ,دوست دارم پیرو عترت رسول تو باشم. دوست دارم چارچوبه فکرم را از تو بگیرم تا در فهم نظام تو ورود صحیحی داشته باشم.
↩️ پس دست مرا بگیر تا بتوانم انطور که تو میخواهی در مسیر مولایم و برای مولایم در مسیر بسوی ظهور بیشترین و بالاترین خاصیت را داشته باشم.
❤️❤️غدیری ام❤️❤️❤️
👇👇👇👇
👈هان مردمان!
⬅️خداوند عزّوجلّ دین را با امامت🌹 علی🌹 تکمیل فرمود. اینک آنان که از او و جانشینانش از فرزندان من و از نسل او - تا برپایی رستاخیز و عرضه ی بر خدا - پیروی نکنند، در دو جهان کرده هایشان بیهوده بوده در آتش دوزخ ابدی خواهند بود، به گونه ی که نه از عذابشان کاسته و نه برایشان فرصتی خواهد بود.
👈هان مردمان!
⬅️این 🌹علی🌹 یاورترین، سزاوارترین و نزدیک ترین و عزیزترین شما نسبت به من است. خداوند عزّوجلّ و من از او خشنودیم. آیه رضایتی در قرآن نیست مگر این که درباره ی اوست.
↩️و خدا هرگاه ایمان آوردگان را خطابی نموده به او آغاز کرده [و او اولین شخص مورد نظر خدی متعال بوده است ] . و آیه ی ستایشی نازل نگشته مگر درباره ی او.
↩️و خداوند در سوره ی «هل أتی علی الإنسان» گواهی بر بهشت [رفتن ] نداده مگر بری او، و آن را در حق غیر او نازل نکرده و به آن جز او را نستوده است.
◀️اللهم عجل لولیک الفرج
بحق الحسین ع
↩️اللهم احفظ امام الخامنه ای
🌹 🌹
⬅️به اذن الله
⬅️و یاری امام زمان (عج)
⬅️ما ایستاده ایم 👇
◀️با ولایت تا ظهور🔻
↩️با شهادت تا قیامت
کانال ایتا مسجدجامع غدیرخم