0

🕋 معنای اِیّاکَ نَعبُد 🕋

a433b6090c
a433b6090c
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 14919

🕋 معنای اِیّاکَ نَعبُد 🕋

🕋 معنای اِیّاکَ نَعبُد 🕋

🌳 یکی از چیزهایی که آدم را بسیار راحت و آرام می‌کند، این است که آدم بداند بند یک نفر است، بند هزار نفر نیست.

🔻 خدای مهربان برای شرک و توحید یک مثال بسیار زیبایی زده است. ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا رَجُلًا فِیهِ شُرَکَاءُ مُتَشَاکِسُونَ وَ رَجُلًا سَلَمًا لِرَجُلٍ هَلْ یَسْتَوِیَانِ مَثَلًا ؛ [سوره زمر، آیه ۲۹] 

🌳 خداوند مثالی زده است: مردی را که مملوک شریکانی است که درباره او پیوسته باهم به مشاجره مشغول اند، و مردی که تنها تسلیم یک نفر است؛ آیا این دو یکسان اند؟!

🔻 خدا می فرماید: شما یک غلام و برده را در نظر بگیرید که چند مولا و چند سرپرست داشته باشد. و اینها هم تند و خشن و بداخلاق اند. 

🌳 یکی می‌گوید از این طرف برو. دیگری می‌گوید از آن طرف برو. یکی می‌گوید الآن بخواب، دیگری می‌گوید بلند شو. این می‌گوید غذا بخور، آن می‌گوید نباید بخوری.

🔻 اما کس دیگری می‌گوید: من عبد یک نفر هستم هر چه این آقا بفرماید، من تسلیم هستم. اختیار من دست این آقاست. قول داده است همه چیز من را تأمین کند و من فقط باید فرمان او را ببرم. این فرد چقدر آرامش پیدا می‌کند. 

🌳 در نماز #امام_زمان علیه السلام باید «اِیّاکَ نَعبُد و ایّاکَ نَستَعین» را در هر رکعت صد مرتبه تکرار کنیم. نمی گویند «مالکِ یوم الدین» را صد بار بگو، «الحمدُ لِله رَبّ العالَمین» را صد بار بگو.

🔻 « اِیّاکَ نَعبُد و ایّاکَ نَستَعین » یعنی سر و کارم با یکی است. و آن فقط تو هستی. به تو کرنش می‌کنم، به تو رکوع می‌کنم، به تو سجده می‌کنم. فقط فرمان تو را می‌برم و فقط من از تو کمک می‌گیرم. 

🌳 خدا می‌گوید: نزد هر کسی دست گدایی دراز نکن. پیش هر کس گردن کج نکن، بیا نزد خود من. من قول می دهم نیازهای تو را تأمین کنم.

📚 زیبایی های نماز ؛ استاد فرحزاد ؛ خلاصه ای از صفحه 102 تا 107.

🦋بپیوندید🦋
╭━🕊❀🌼❀🍃━╮
           @namazasar     
╰━🍃❀🌼❀🕊━╯

یک شنبه 29 اسفند 1400  8:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها