🕋 فایده عبادت خدا 🕋
🧡 خدا ما را برای بندگی خلق کرده است. وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِیَعْبُدُونِ ؛ [سوره ذاریات، آیه ۵۹] من جن و انس را نیافریدم، جز برای این که عبادتم کنند (و از این راه تکامل یابند و به من نزدیک شوند)!
💙 در ذات ما بندگی وجود دارد، منتها اگر بنده خدا نشدیم، بنده شیطان و بنده هوی و هوس و بنده مردم و بنده سلاطین میشویم.
🧡 کسانی که از بند نماز، بند خدا فرار میکنند، به مراتب بند مشقت و زحمت غیر خدا میشوند.
کسانی که در صف نماز نمی ایستند، باید بدانند که ناگزیر در صفهای دیگر باید بایستند.
💙 صف را باید ایستاد. اگر اینجا کرنش نکنی، رکوع نروی، جای دیگر باید دست به سینه التماس کنی.
🧡 تمام خدایان غیر الهی، افراد را برای منافع خودشان مصرف می کند. یعنی ما را مصرف خود میکنند و بعد هم رها میکنند.
اما کار خدا و اولیای خدا ما را برای خود ما میخواهند.
💙 یعنی اگر میگوییم «الله أکبر» خدا با «الله أکبر» ما بزرگ نمی شود، بلکه خدا در دل ما جلوه میکند و خود ما بزرگ میشویم.
وقتی «سبحان الله» میگوییم، خدا با این «سبحان الله» ما پاک نمی شود، خدا پاک است، بلکه درون ما از شرک و کفر پاک میشود.
من نگردم پاک از تسبیحشان
پاک هم ایشان شوند و دُر فشان
🧡 رکوع و سجدهها به ما عظمت می دهد. تمام منافع بندگی و پیوند با اولیای خدا به خود ما بر میگردد و این نکته مهمی است که بازگشت همه خیرات و خوبیها به خود انسان است.
📚 زیبایی های نماز ؛ #استاد_فرحزاد ؛ خلاصه ای از صفحه 101 تا 103.
👇بپیوندید👇
╭━🕊💓🍃━╮
@namazasar
╰━🍃💓🕊━╯