0

🔵چهار کلمه ‼️

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

🔵چهار کلمه ‼️

🔵چهار کلمه ‼️

❇️ امام پنجم فرمودند « خداوند تبارک و تعالی به آدم ابوالبشر وحی کرد که من همه خیرها را در چهار کلمه جمع کردم که یکی از آنها مخصوص خود من است ، یکی مخصوص توست و سومی هم مابین من و تو و چهارمی ما بین تو و مردم است. آن یکی که مال خداست این است که : "تعبدونی و لا تشرک بی شیئا " یعنی عبادت مرا بکنی و برای من شریک قائل نشوی . ما خیال می کنیم شریک قائل شدن برای خدا یعنی بت پرستی . نه ،اگر عمل را برای غیر خدا انجام بدهی (آن هم) شرک است. منتها شرک خفی (مثل ریا ) . دوم چیزی که خداوند به آدم فرمود : مال خودت است و به نفع توست این است که من مزد عمل تو را بیش از چیزی که حق داری می دهم.

⚠️ تو کار خیری کرده ای ، من مزدی که می دهم بیش از آن است. و اما آن چیزی که بین آدم و خداست این است که " فَعَلَيْكَ الدُّعَاءُ وَ عَلَيَّ الْإِجَابَةُ " تو دعا کن من اجابت می کنم... مخصوصا بعد از نمازها تا سلام نماز را دادی ، یک دعا محل داری،زود بگو " خدایا ،فلان کارم را درست کن " بلند نشو برو ، یک دعا بکن ،دست خالی نرو . آنچه که بین شما و مردم است این است که " تَرضی لِلنّاسِ ما تَرضاهُ لِنَفسِکَ " هر آنچه برای خودت می خواهی ، برای غیر هم بخواهی. دلت می خواهد او غیبت شما را نکند ، تو هم غیبت او را نکن.»

[ برگرفته از کتاب بررسی گناهان کبیره در مواعظ و کلام حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی رحمة الله علیه چاپ پنجم ، بوستان قرآن ،1395 ، صص 116 - 120 ]

🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
🌹 کانال درس اخلاق🌹
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1400  8:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها