0

🕯 چقدر به نمازت امید داری، چقدر به رحمت خدا؟ 🕯

a433b6090c
a433b6090c
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 14919

💎 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: خدای بزرگ و والا فرمود:

🍃 لا يَتَّكِلِ الْعَامِلُونَ عَلَى أَعْمَالِهِمُ الَّتِي يَعْمَلُونَهَا لِثَوَابِي فَإِنَّهُمْ لَوِ اجْتَهَدُوا وَ أَتْعَبُوا أَنْفُسَهُمْ

🍃 و أَفْنَوْا أَعْمَارَهُمْ فِي عِبَادَتِي كَانُوا مُقَصِّرِينَ غَيْرَ بَالِغِينَ فِي عِبَادَتِهِمْ كُنْهَ عِبَادَتِي فِيمَا يَطْلُبُونَ عِنْدِي مِنْ كَرَامَتِي‏

🍃 و النَّعِيمِ‏ فِي‏ جَنَّاتِي‏ وَ رَفِيعِ دَرَجَاتِيَ الْعُلَى فِي جِوَارِي وَ لَكِنْ فَبِرَحْمَتِي فَلْيَثِقُوا وَ بِفَضْلِي فَلْيَفْرَحُوا وَ إِلَى حُسْنِ الظَّنِّ بِي فَلْيَطْمَئِنُّوا

🍃 فإِنَّ رَحْمَتِي عِنْدَ ذَلِكَ تَدَارَكُهُمْ وَ مَنِّي يُبَلِّغُهُمْ رِضْوَانِي وَ مَغْفِرَتِي تُلْبِسُهُمْ عَفْوِي فَإِنِّي أَنَا اللَّهُ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ وَ بِذَلِكَ تَسَمَّيْتُ.
[بحارالأنوار، ج ۷۰، ص ۳۸۵]

💎 آنان که برای پاداش من کار می‌کنند، نباید به کردارهای خویش تکیه کنند؛ زیرا اگر همه عمرشان را در عبادت من بکوشند و خویشتن را به زحمت اندازند، باز تقصیر کرده اند

💎 و در عبادتشان به عمق بندگی من، و کرامت من و نعمت‌های باغ‌های بهشتم و درجات بلند در جوارم که از من می طلبند، نمی رسند؛ بلکه تنها به رحمت من باید اعتماد کنند و به فضل من امید داشته باشند

💎 و به گمان نیک داشتن به من، دل ببندند در این صورت است که رحمتم به ایشان می‌رسد، و لطفم، آنان را به  خشنودی‌ام می‌رساند،

💎 و آمرزشم جامه گذشتم را بر ایشان می‌پوشاند؛ چرا که من خدای بخشده مهربانم و به آن نامیده شده ام.

📚 کشکول فرحزاد ، جلد ۲ ، صفحه ۲۳۳.

دوشنبه 13 اردیبهشت 1400  12:24 PM
تشکرات از این پست
mansoor67
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

پاسخ به:🕯 چقدر به نمازت امید داری، چقدر به رحمت خدا؟ 🕯

در هر حال باید به کرم و لطف خدا امید وار بود .

دوشنبه 13 اردیبهشت 1400  1:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها