0

فروش بهترین نوع سیستم تهویه مطبوع در ایران

bama98
bama98
کاربر جدید
تعداد پست ها : 10

فروش بهترین نوع سیستم تهویه مطبوع در ایران

سیستم تهویه مطبوع باعث سرمایش، گرمایش افزایش رطوبت و راحتی ساکنین ساختمان ها می شود و می توان از آن در ساختمان های صنعتی و خانگی استفاده کرد. تهویه مطبوع برای افرادی که به آلرژی های خاصی نیز مبتلا هستند، ضروری است. در سیستم های تهویه مطبوع معمولا از یک فن برای توزیع یکنواخت هوا در فضای مورد نظر مانند ساختمان یا یک اتاق استفاده می شود.با ما تهویه برترین فروشگاه در زمینه فروش انواع سیستم تهویه مطبوع در ایران.

فروش سیستم تهویه مطبوع
فروش سیستم تهویه مطبوع بایستی با توجه به نیاز مشتری، شرایط آب هوایی منطقه و محیطی که قرار است سیستم تهویه مطبوع در آن استفاده شود، صورت گیرد. فروش سیستم تهویه مطبوع به یک کارشناس نیز نیاز دارد تا پس از بررسی محل مورد نظر و انجام کارهای کارشناسانه بهترین مدل را با بهترین ظرفیت تبرید به مشتری پیشنهاد دهد.

انواع سیستم تهویه مطبوع
بطور کلی سیستم تهویه مطبوع به دو دسته زیر تقسیم می شوند:

سیستم های تهویه مطبوع خانگی، صنعتی و نیمه صنعتی

سیستم های تهویه مطبوع مستقل (مینی چیلر، داکت اسپلیت، کولرگازی، کولر آبی)
 سیستم های تهویه مطبوع مرکزی (مانند انواع چیلرهای تراکمی و جذبی، VRF)

منبع:

با ما تهویه

https://bamatahvieh.ir/

دوشنبه 15 دی 1399  12:02 PM
تشکرات از این پست
sakbari
sakbari
کاربر جدید
تعداد پست ها : 6

پاسخ به:فروش بهترین نوع سیستم تهویه مطبوع در ایران

سلام من خیلی وقته دارم تو گوگل سرچ میکنم دنبال برندهای معتبر و خوب در مورد تاسیسات خونمون میگشتم یه سایتی رو پیدا کردم حالا برید ببینید این سایت بدردتون میخوره یا نه؟

یک شنبه 31 مرداد 1400  5:07 PM
تشکرات از این پست
alimorad
alimorad
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

در رابطه با سیستم کانال کشی تهویه مطبوع یکی از قدیمی ترین برند ها در این حوزه رو معرفی می کنم بهتون

ما توی چندین پروژه با شرکت پیشگام سپهر psbduct کار کردیم و بهترین کیفیت و خدمات رو دارن

پیشنهاد میکنم از سایتشون دیدن کنید : https://psbduct.ir/%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%B2%D9%87

یک شنبه 8 اسفند 1400  10:20 AM
تشکرات از این پست
amitiss
amitiss
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 29

به نظر من بهترین نوع سیستم تهویه مطبوع بنا به محیط و اندازه محیط خریدیاری کنید اما برای جای کوچک مینی چیلر جوابگو هست.

یک شنبه 8 خرداد 1401  1:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها