0

چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟

hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

نماز

حوزه/ مؤمن مریض می شود، تصادف می کند، با گرفتاری ها درگیر می شود؛ امّا هرگاه احساس کردید این مشکلات زیادی اتفاق می افتد بدان نماز را کم گذاشتی.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین پناهیان در کتاب منبر و محراب آورده است:

مؤمن مریض می شود، تصادف می کند، با گرفتاری ها درگیر می شود؛ امّا هرگاه احساس کردید این مشکلات زیادی اتفاق می افتد بدان نماز را کم گذاشتی.

نمازت را درست کن و مطمئن باش آنها هم برطرف می شود. مؤمن دچار هوس گناه می شود، مؤمن دچار مکائد شیطان رجیم می شود؛ امّا اگر دیدی خطا کاری ها دارد از حد می گذرد و دیگر با خدا ارتباط نداری، اولین کاری که می کنی نمازت را درست کن.

بعضی ها می گویند: خدا مگر من چه کار کردم که باید اینقدر بدبختی بکشم؟! اینها باید درست حرف بزنند؛ یعنی باید بگویند: خدایا! مگر من بد نماز می خوانم که اینقدر گرفتار می شوم؟

منبع: چکیده ای از کتاب منبر و محراب -  از صفحه  ۴۹ تا ۹۶

پنج شنبه 4 دی 1399  3:10 PM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon fardost siryahya
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957
چهارشنبه 1 بهمن 1399  7:10 AM
تشکرات از این پست
hosinsaeidi ravabet_rasekhoon fardost siryahya
fardost
fardost
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 987

پاسخ به:چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟

نقل قول farshon

تمرکزمهمترین عامله

منم اکثراونمازهارودوبرابرمی خونم

شنبه 4 بهمن 1399  8:59 AM
تشکرات از این پست
hosinsaeidi siryahya
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟

سلام و عرض ادب

یکی از بزرگانی که من تو چندین سال اخیر تو زندگیم باهاشون آشنا شدم و بحث‌هایی که شده درمورد نماز و نماز خوندن و افزایش تاثیر اون و همچنین قلبمون تو زمان نماز خواندن با خدا باشه این بود که همیشه سعی کنید

سر وقت و اول وقت نماز هاتون رو به جا آوریدکه با تجربه ای که من کردم تو این چند سال من خودم به این ایمان آوردم توصیه من هم به شما اینه که حتماً یه مدتی حتی به زور هم که شده امتحان کنید این روش رو و نمازتون و اول وقت بخونید هرچند تو اون روزای اول به زور و به اجبار باشه

شنبه 4 بهمن 1399  6:32 PM
تشکرات از این پست
hosinsaeidi
دسترسی سریع به انجمن ها