0

شرمساری ملی ؛ 170 میلیارد قرداد ننگین فدراسیون فوتبال

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

شرمساری ملی ؛ 170 میلیارد قرداد ننگین فدراسیون فوتبال

واکنش ها به رای ویلموتس: بهت ، خشم و اعتراض

شرمساری ملی ؛ هیئت رییسه فدراسیون استعفا می‌دهد؟

پرونده شکایت مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران به فیفا، با اعلام رأی 6.2 میلیون یورویی فیفا به مرحله تجدیدنظر رسید.

به گزارش "ورزش سه" در شرایطی که مسئولان فدراسیون فوتبال امیدواری زیادی به پیروزی در این پرونده داشتند اما رأی کمیته تعیین وضعیت فیفا به ضرر فدراسیون فوتبال ایران بود تا این فدراسیون محکوم به پرداخت مبلغی در حدود 170 میلیارد تومان به سرمربی سابق تیم ملی شود که تنها در پنج مسابقه هدایت تیم ملی فوتبال ایران را در دست داشت. نکته جالب این‌که با وجود بدبینی هواداران فوتبال نسبت به رأی دادگاه فیفا، مسئولان سابق با خوش‌بینی امیدوار به شکست مارک ویلموتس در این پرونده بودند اما این اتفاق نیفتاد و رأی فیفا همانی شد که بدبین‌ها انتظارش را داشتند؛ این‌که ایران باید مبلغی معادل یک پنجم بودجه سالیانه کل گردش مالی فوتبال ایران را به این سرمربی بلژیکی بپردازند. سرمربی که در دوره حضورش در فوتبال ایران کوچک‌ترین بهره‌ای به فوتبال ملی نرساند و تردستی و بهانه کردن تاخیر فدراسیون فوتبال در پرداخت دستمزد، غرامتی سنگین و باورنکردنی را از فدراسیون فوتبال ایران گرفت.

نکته این‌جاست با وجود آن‌که رأی 6.2 میلیون یورویی فیفا اگر چه برای بسیاری از اهالی فوتبال قابل پیش بینی بود اما بهت ناشی از صدور آن امروز همه علاقه‌مندان به فوتبال را تحت تاثیر خود قرار داده است؛ بهتی که در درجه اول مربوط به نحوه انتخاب و عقد قرارداد با این مربی که بسیار گران‌تر از ارزشش با فدراسیون فوتبال ایران قرارداد بسته و دوم نحوه انعقاد قرارداد با وی مربوط می‌شود. مسئله‌ای که ناکارآمدی فدراسیون وقت را در این مسئله به نمایش می‌گذارد.

در حال حاضر و پس از اعلام این رأی، اگر چه فدراسیون فوتبال ایران پس از تکذیب و مدتی دست دست کردن در نهایت به وصول آن از سوی فیفا گردن گذاشت اما حال اعضای هیات رئیسه که امضای تک تک‌شان پای قرارداد مارک ویلموتس است، با یک شرمساری ملی مواجه و باید در قبال این خطای بزرگ واکنش نشان بدهند؛ در ساعات گذشته مطالب بسیاری درباره شکست ایران در این پرونده در شبکه‌های اجتماعی و همچنین رسانه‌ها منتشر شده و به نظر می‌رسد در پاسخ به این خشم عمومی، هیات رئیسه فدراسیون فوتبال باید از سمت خود در فوتبال ایران کناره بگیرد. همچنین با توجه به مهلت یک ماهه فیفا که البته با اعتراض ایران به این رأی فعلا به تعویق خواهد افتاد، تامین منابع این پرداخت باورنکردنی غول آسا نیز کاری‌ست که باید دید فدراسیون فوتبال چگونه از پس آن برخواهد آمد؟

سه شنبه 28 مرداد 1399  8:12 AM
تشکرات از این پست
hosinsaeidi benhour nazaninfatemeh zahra_53 ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

پاسخ به:شرمساری ملی ؛ 170 میلیارد قرداد ننگین فدراسیون فوتبال

170 میلیارد...چیزی نیست

وقتی میگم نظارت در فوتبال ایران نیست.آقای وزیر و جناب رئیس فدراسیون تشریف بیارید پاسخگو باشند.که هیچ خبری هم نیست و نخواهد شد. و از جیب بیت المال باید این پول را بدهند.آنوقت مردم ایران چطور شاهد فوتبال درست و حسابی شوند....من و شما بشینیم و فقط شاهکاریهای فوتبال و مسئولین فوتبال را مشاهده کنیم.

وقتی عده ای از مردم ایران با یارانه و پول کمیته امداد زندگی می کنند.....و به نان شب محتاج هستند.....این پول دادن ها برای سه ماه به کسی که سه باخت در پرونده اون بوده..کاری است کارستون...

ممنونم از وزارت ورزش

سه شنبه 28 مرداد 1399  8:36 AM
تشکرات از این پست
atabak ravabet_rasekhoon
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615
سه شنبه 28 مرداد 1399  10:59 AM
تشکرات از این پست
aftabm ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

هدف ویلموتس از حضور در تیم ملی فوتبال ایران مشخص شد

سرمربی سابق تیم ملی توانست، فدراسیون فوتبال را به پرداخت غرامت بیش از ۶ میلیون یورویی محکوم کند.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع قرارداد مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال تبدیل به پرونده ویژه در تاریخ ورزش کشور شده است. نیت ویلموتس کار کردن در فوتبال ایران نبوده است.

او بیان کرد: ویلموتس به دلیل اینکه از نوع قرارداد با فدراسیون فوتبال خبر داشت، نه به قصد کار کردن بلکه به هدف کندن پول از ایران سرمربی تیم ملی شده بود.

سه شنبه 28 مرداد 1399  12:33 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

عاملان عقد قرارداد با ویلموتس ممنوع الخروج می‌شوند

نماینده مجلس شورای اسلامی درباره برخورد با عاملان عقد قرارداد با مارک ویلموتس توضیحاتی را بیان کرد.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده مجلس شورای اسلامی درباره نحوه برخورد با افرادی که قرارداد ویلموتس را تنظیم کرده اند گفت: عاملان این قرارداد احتمالا ممنوع الخروج می‌شوند و اموال آن‌ها توقیف می‌شوند.

او تصریح کرد: پرداخت غرامت پرونده ویلموتس در توان وزارت ورزش نیست و ردیف بودجه‌ای برای آن در نظر گرفته نشده است. آقایان باید این مبلغ هنگفت را از جیب خود بدهند و تا اعلام رای نهایی دادگاه cas تمامی اموال آن‌ها توقیف خواهد شد. مگر اینکه توفیقی نصیب آن‌ها شود و ما در دادگاه cas برنده شویم.

سه شنبه 28 مرداد 1399  12:38 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

پس آماده فرار هم هستند...فقط همینو کم داشتیم.....

اگر شما اموال اینها را تونستید تصرف کنید...راست میگید...

سه شنبه 28 مرداد 1399  12:39 PM
تشکرات از این پست
benhour ravabet_rasekhoon
benhour
benhour
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1566
سه شنبه 28 مرداد 1399  12:41 PM
تشکرات از این پست
aftabm ravabet_rasekhoon
atabak
atabak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 660
سه شنبه 28 مرداد 1399  3:36 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

سؤال از سلطانی‌فر درباره قرارداد ویلموتس فردا در مجلس اعلام وصول می‌شود

رئیس کمیته تربیت ‌بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: سؤالم از وزیر ورزش درباره قرارداد ویلموتس در نشست علنی فردای مجلس اعلام وصول می‌شود و در صورتی که سلطانی‌فر در این باره قصوری داشته باشد به سمت جمع‌آوری امضا برای استیضاح خواهم رفت.

سؤال از سلطانی‌فر درباره قرارداد ویلموتس فردا در مجلس اعلام وصول می‌شود

احمد راستینه نماینده شهر کرد و رئیس کمیته تربیت‌بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جریمه 6 میلیون و 137 هزار یورویی فیفا درباره قرارداد مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی اظهار داشت: متأسفانه عقد قرارداد با این مربی ایرلندی بدون پشتوانه حقوقی بوده و موجب تضییع حقوق بیت‌المال شده است لذا برای دفاع از حق مردم به هیچ‌وجه کوتاه نخواهم آمد.

وی افزود: برای پیگیری این موضوع با وزیر ورزش تلفنی صحبت کرده‌ام اما سلطانی‌فر معتقد است فیفا در این باره در حق ایران اجحاف کرده اما وزارت ورزش و جوانان باید پاسخ دهد چرا در تنظیم قرارداد با ویلموس شرایط باج‌خواهی و سواستفاده این مربی ایرلندی و برخی دیگر از افراد را فراهم کرده است.

رئیس کمیته تربیت‌بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: موضوع جریمه میلیون یورویی فیفا در قرارداد ویلموتس را در کمیسیون اصل 90 به صورت جدی بررسی خواهیم کرد ضمن اینکه بنا دارم از ظرفیت تمامی دستگاه‌های نظارتی در این باره استفاده کنم.

نماینده شهرکرد تصریح کرد: سؤال از وزیر ورزش و جوانان را در این باره مطرح کرده‌ام که در نشست علنی فردای مجلس اعلام وصول خواهد شد و در صورتی که سلطانی‌فر در این باره قصوری داشته باشد به سمت جمع‌آوری امضا برای استیضاح او خواهم رفت.

این نماینده مجلس افزود: مجلس برای پیگیری حقوق بیت‌المال بسیار جدی است و اجازه سواستفاده به هیچکس را نخواهد داد.

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 28 مرداد 1399  7:32 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پول این مملکتو چه راحت میدن میره

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 28 مرداد 1399  8:59 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

خسارت قرارداد ویلموتس را مقصرین پرداخت‌کنند نه‌ مردم

خسارت قرارداد ویلموتس را مقصرین پرداخت‌کنند نه‌ مردم

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن تاکید بر اینکه خسارت قرارداد ویلموتس باید توسط افرادی پرداخت شود که در این امر مقصر بودند، عنوان کرد:ا گر اعلام شود وزیر ورزش در این خصوص مقصر بوده مجلس تصمیم مقتضی را انخاذ می کند، برخی زمزمه ها وجود دارد که فردا در صحن مجلس درباره ایشان طرحی سوالی مطرح شود که اگر پاسخ قانع کننده نداشته باشند احیانا استیضاح شوند.

حسین میرزایی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص قرارداد ویلموتس و صدور حکم پرداخت غرامت ۶ میلیون و ۱۳۷ هزار یورویی توسط فدراسیون جهانی فوتبال برای فدراسیون فوتبال کشورمان گفت: در قراردادهای مربیان خارجی به خصوص در حوزه فوتبال شاهد هستیم که هر از چند گاهی مصیبیتی برای کشور ایجاد می شود، این مربی ها بدون اینکه موضوع قرارداد را به صورت کامل انجام دهند از کشور ما خارج می شوند، از ما شکایت می کنند و اتفاقا در این شکایت ها محکوم هم می شویم.

وی افزود: تکرار این موضوع انسان را به فکر فرو می برد که در روند کاری وزارت ورزش و جوانان ایرادی وجود دارد که هر دم از این باغ بری می رسد؟ مردم در این اوضاع غم انگیز معیشتی تاوان نادانی یا تعمد یا سیاسی کاری یا دست های پشت پرده چه کسانی را باید بپردازند؟ چرا مردم باید تاوان بپردازند؟ قوه قضاییه باید به این موضوع وارد شود و عاملین این فجایع را مجبور به جبران خسارت کند تا این خسارت از جیب بیت المال و از جیب عموم مردم پرداخت نشود.

میرزایی عنوان کرد: اگر هم وزیر ورزش و جوانان در این مسائل مقصر بوده به مجلس اعلام کنند تا مجلس هم تصمیم مقتضی را در خصوص ایشان اتخاذ کنند، قرار بود آقای وزیر ورزش در جلسه امروز کمیسیون فرهنگی حضور پیدا کنند ولی حاضر نشدند، اگر در جلسه حاضر می شدند ما از نزدیک درباره این مسئله با ایشان گفت و گو می کردیم و کم و کیف ماجرا را از زبان خود ایشان می شنیدیم و تصمیم مقتضی را اتخاذ می کردیم.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: برخی زمزمه ها وجود دارد که فردا در صحن مجلس درباره ایشان طرحی سوالی مطرح شود که اگر پاسخ قانع کننده نداشته باشند احیانا استیضاح شوند، یکی از دلایل این موضوع  قرارداد آقای ویلموتس است.

چهارشنبه 29 مرداد 1399  10:47 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

فوتبال: ستون‌هایی از دروغ و ریاکاری و منافع شخصی

ما فقط در پرونده ویلموتس بازنده نشدیم

ما فقط در پرونده ویلموتس بازنده نشدیم
گروه ورزشی: امیر حاج رضایی، کارشناس فوتبال  درباره خواشی قرارداد پرحاشیه ‏ویلموتس، سرمربی سابق تیم ملی در روزنامه اعتماد نوشت: ما فقط توی پرونده ویلموتس بازنده نشدیم. ما همیشه بازنده هستیم. چون فوتبال ما را ‏کسانی اداره می‌کنند که بر ستون‌هایی از دروغ و ریاکاری و منافع شخصی استوار هستند. در چنین شرایطی طبیعی است که ‏ما می‌بازیم. ممکن است در یک دوره کوتاه از منظر همین افراد برنده به نظر بیاییم ولی ما بازنده‌ایم. ما چقدر پرونده در فیفا و ‏ای‌اف‌سی و حکمیت ورزش داریم؟ چقدر قرارداد‌های نامربوط می‌بندیم؟ در چند تا از این پرونده‌ها برنده شدیم؟ مگر ما وکیل ‏نداریم؟ حقوقدان نداریم؟ جامعه به ما چطور نگاه می‌کند؟ این کشور پر از آدم‌های حسابی و فرهیخته است. چرا این‌ها را به ‏گوشه خانه‌ها رانده‌اند؟ چرا آقای دادکان خانه‌نشین است؟ چرا آقای محمد مایلی‌کهن خانه‌نشین است؟ تنها گناه این‌ها این است که ‏پاک و سلامت هستند. آدم‌های پاک و سلامت را به گوشه خانه‌ها رانده‌ایم و این هم نتیجه‌اش! من به خاطر سنم خیلی چیز‌ها را ‏یادم است. قبل از انقلاب ما رییس فدراسیون داشتیم به نام آقای حسین مبشر. ایشان لباس‌های تیم ملی را می‌برد خانه‌اش و ‏می‌شست. ما افرادی را داشتیم که عاشق بودند. عاشق خدمت کردن به فوتبال و مردم و مملکت‌شان بودند. عاشقانه کار ‏می‌کردند با همه تنگنا‌های موجود. کی این بریز و بپاش‌ها بود؟ اما امروز اکثر کسانی که منصوب می‌شوند چه در فدراسیون ‏فوتبال چه در باشگاه‌ها حتی من اسم‌شان را هم نشنیده‌ام. چطور می‌شود یک نفر ۷۰ سال در فوتبال باشد و آدم‌هایی که پست ‏مدیریتی می‌گیرند را نشناسد؟ حتما لازم نیست کسی که مدیر می‌شود، فوتبالیست معروفی بوده باشد ولی باید پاکدامن و ‏پاکدست باشد. علاوه بر اینکه مدیریت بداند و سابقه داشته باشد باید سالم باشد. ‏ در همین چند روز اخیر اتفاقی رخ داد که ذهنم را به‌ شدت درگیر کرد. ۴ روز قبل شخصی از محلات جنوب شهر تهران با من ‏تماس گرفت و تقاضای کمک کرد. گفت صاحبخانه جوابم کرده و اگر دخترم نبود خودم و همسرم می‌رفتیم توی جوب ‏می‌خوابیدیم. یکی از پیام‌هایش بسیار تکان‌دهنده بود. برایم نوشت کارم رنگ‌کاری است و اگر کسی را می‌شناسی که می‌خواهد ‏خانه‌اش را رنگ کند مرا معرفی کن، چون مردم دیگر این روز‌ها نمی‌خواهند خانه‌هاشان را رنگ کنند و درگیر مشکلات ‏بزرگ‌تری هستند. می‌گفت خدا هیچ پدری را شرمنده زن و بچه‌اش نکند. به او گفتم این کار در ید قدرت من نیست ولی ‏می‌توانم مبلغی به تو کمک کنم و اگر این مبلغ گرهی از کارت باز می‌کند، برایم شماره کارت بفرست. آن بنده خدا خیلی تشکر ‏کرد و گفت آدرس بدهید بیایم خانه‌تان را تمیز کنم. گفتم نیازی نیست فقط خواهشی دارم و آن اینکه دیگر با من تماس نگیر. ‏این حرف را به او زدم نه از این بابت که مبادا دوباره درخواست کمک کند بلکه به این دلیل که پیام‌هایش مرا دردمند می‌کرد و ‏خدا شاهد است که خواب را از من گرفته بود. خوابم نمی‌برد که یک جوان این شکلی خودش را بشکند و گریه و زاری کند آن ‏وقت بعضی‌ها بروند با سرمایه ملی این کار‌ها را بکنند. حرف هم که بزنیم می‌گویند فلان و بهمان. بنابراین، این دفعه دیگر ‏مثل دفعات قبلی نیست. این دفعه اگر اقدامی نکنند منظورم اقدامی اساسی و قاطع است، فوتبال برای من خواهد مرد. نه تنها ‏فوتبال می‌میرد بلکه انسانیت هم می‌میرد. ‏
پنج شنبه 30 مرداد 1399  8:23 AM
تشکرات از این پست
maryam35444
maryam35444
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 755

خدایا کی میشه فوتبال از کشورمون ریشه کن بشه همه بودجه ها و پولهای کلان که میتونه صرف تولید اقتصادی و رفع فقر از نیازمندان بشه میریزند توی حلق خارجیها و آدمهای ثروتمند بی درد

شنبه 1 شهریور 1399  1:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها