0

20 سال خدمت صادقانه همراه دزدی..

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

20 سال خدمت صادقانه همراه دزدی..

اکبر طبری: ۲۰ سال خدمت صادقانه به قوه قضائیه داشته‌ام/ هیچ کدام از اتهامات را قبول ندارم

ايسنا : دفاعیات اکبر طبری در دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات او آغاز شد. اکبر طبری معاون اجرایی وقت حوزه ریاست قوه قضاییه است که تشکیل شبکه چند نفری ارتشا از اتهامات او است.

اکبر طبری: ۲۰ سال خدمت صادقانه به قوه قضائیه داشته‌ام/ هیچ کدام از اتهامات را قبول ندارم

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: دومین جلسه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه و متهمان دیگر این پرونده، صبح امروز به ریاست قاضی بابایی در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه از این جلسه دادگاه را در زیر می‌خوانید:

در ابتدای جلسه، قاضی ضمن اعلام برگزاری جلسه علنی دادگاه گفت: قبل از شروع محاکمه لازم است مطالبی را از باب تذکر اعلام کنم.

وی ادامه داد: دادگاه به عنوان قانون تنها مرجع رسیدگی و دادرسی کامل درباره اتهام متهمان است و تصمیم به رای دادگاه پس از استماع و دفاع متهمان و بررسی دلایل خواهد بود؛ لذا دیگران از هرگونه پیش‌داوری خودداری کنند.

قاضی بابایی افزود: برگزاری جلسات دادگاه و موضوعات مطروحه نباید دستمایه تسویه حساب اشخاص و گروه‌ها باشد، و جریانات هم از تولید اخبار کذب و متهم کردن دیگران به نام متهمان این پرونده اجتناب کنند.

وی تاکید کرد: به همه کسانی که در دادگاه سخن میگویند اعم از نماینده دادستان، شکات، متهمان و وکلا تذکر میدهم صرفا در محدوده کیفرخواست و سئوالات دادگاه اظهارنظر کنند.

قاضی یادآور شد: فایل صوتی و تصویری هر یک از متهمان پرونده که در خارج از کشور به سر می‌برند دارای اثر مثبت بوده و امیدواریم او و دیگران به سخن خویش عمل کنند و با حضور در جلسه دادگاه و دفاع از اتهامات، به روشن شدن حقایق به این دادگاه کمک نمایند.

وی تاکید کرد: همانگونه که اخیرا سخنگوی قوه قضاییه اعلام کردند، قاطبه قضات و همکاران اداری، افرادی سالم، متدین و عادل هستند و عموم قضات تلاش دارند تا با تخلفات انجام شده برخورد کنند.

در ادامه قاضی بابایی از متهم اکبر اتباعی طبری خواست در جایگاه قرار گیرد و بعد از تفهیم اتهام به وی از او خواست ابتدا دفاعیات خود را در باب زمین‌های کلاک ارائه دهد.

متهم طبری گفت: علی رغم تلاش یک ساله نتوانستند کوچکترین بهانه و دست آویزی برای اتهام زنی مرتبط با شغل و سمت من ارائه کنند؛ ۲۰ سال خدمت صادقانه به قوه قضائیه داشته‌ام.

متهم طبری ادامه داد: روشن است این پرونده سازی‌ها و افترا زدن‌ها که اکثر آن‌ها رسیدگی و مختومه شده، مربوط به ده سال یا ۱۵ سال گذشته است.

وی گفت: تا این لحظه هیچ کدام از اتهامات را قبول ندارم و آقایانی که به عنوان متهم از آن‌ها نام برده شده، موارد اتهامی اغلبشان ارتباطی به من ندارد.

متهم طبری مدعی شد: طبق مقررات قانونی مانند سایر شهروندان حق شرعی نسبت به مال خود دارم.

وی مورد اتهامات مربوط به اراضی کلاک هم گفت: اتهامات در مورد کلاک را هم قبول ندارم، ادامه دفاعیاتم را وکیلم انجام خواهد داد.

پنج شنبه 22 خرداد 1399  8:54 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mansoor67 zahra_53 nazaninfatemeh mohammad_43
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

پاسخ به:20 سال خدمت صادقانه همراه دزدی..

طبری ضمن رد اتهامات خود: نسبت به مال خود حق شرعی دارم

اکبر طبری، معاون اجرایی پیشین رییس قوه قضاییه، اتهامات خود را «پرونده سازی‌» و «افترا» خواند و آن را رد کرد.

او روز چهارشنبه ۲۱ خرداد در دومین جلسه دادگاه گفت که پرونده‌های مطرح درباره او پیش از این تشکیل و مختومه شده است. 

طبری اعلام کرد که «طبق مقررات قانونی مانند سایر شهروندان حق شرعی نسبت به مال خود دارم».

او اتهام خود مبنی بر دریافت رشوه ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از حسن نجفی، یکی از مالکان مجموعه ویلاهای مشهور به «کلاک» و «باستی هلیز» در لواسان، را رد کرد.

طبری در عین حال در پاسخ به سوال قاضی درباره دریافت زمین از حسن نجفی در «قریه نجارکلای» لواسان گفت: «با نجفی قرارداد داشتم و در صندوق امانات است و با خودکار سبز امضا شده است».

طبری همچنین گفت که یک قرارداد با فرهاد مشایخ، یکی از متهمان این پرونده، داشته است اما چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از این پول را بازگردانده است. او درباره جزییات این قرارداد توضیح نداد.

اکبر طبری در عین حال گفت که جلساتی با فرهاد مشایخ و حسن نجفی داشته است.

او اضافه کرد: «اگر من ۸۰۰ میلیارد هم بخواهم این برادرانم می‌دهند و اگر کل لواسان و کارخانه‌اش را بخواهم به نام من می‌کند. این رفاقت است. اگر شما از این دوستان ندارید به من ارتباطی ندارد.اگر آنها نیز از من بخواهند من نیز برای آنها انجام می‌دهم».

نماینده دادستان در جلسه دادگاه دستخط اکبر طبری را نشان داد که در آن نوشته بود که فرهاد مشایخ  «۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بابت مشارکت در ساخت و ساز در اختیار» او قرار داده است.

رسول قهرمانی گفت که طبی همچنین یک ساختمان ۳۰۰ متری در خیابان کریم خان تهران را به آقای طبری داده و سند آن را به نام او ثبت کرده است.

نماینده دادستان گفت: «آقای مشایخ گفته است که پول‌ها متعلق به من نیست و توسط حسن نجفی داده شده که به آقای طبری بدهم».

پنج شنبه 22 خرداد 1399  8:55 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon zahra_53
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

قاضی اظهارات مشایخ را قرائت کرد و گفت: آقای مشایخ گفته نجفی ۵۰۰ هزار یورو به قاضی منصوری در ۵ نوبت پرداخت کرده است و ۸۴ میلیارد ریال نیز طی یک قرارداد شما دریافت کرده‌اید آیا این موارد را قبول دارید؟

متهم پاسخ داد: اصلا این ادعا‌ها را قبول ندارم.

قاضی پرسید: چرا مبالغ را گرفتید؟

متهم پاسخ داد: کار عمرانی می‌کردیم، اتهامات را نمی‌پذیرم. نمی‌دانم پولی که مشایخ به من داده ۰۰، ۷ و ۸۰۰ بوده یا ۸۰۰ و ۴۰۰ میلیارد، چون از این حرف‌ها با هم نداشتیم. ما هر شب با هم تماس تلفنی داشتیم.

این متهم ادامه داد: در مورد دیدن خانه‌ها هم آقای دانیال زاده می‌داند من در ساختمانی را که خریدم را هم باز نکردم.

پس از پایان دفاعایت متهم طبری قاضی ختم جلسه را اعلام کرد و گفت: در جلسه بعدی دفاعیات وکیل اخذ می‌شود.

پنج شنبه 22 خرداد 1399  9:08 AM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

مردک دزد .خجالت داره....آقای .... لاریجانی کجایی...از پشت تریبون حرف های قشنک قشنگ زدن لازم نبود...بهتر بود یه سری به معاونت میزدی......خیانت شاخ و دم نداره...شما هم باید جواب بدهید...کلاتو بذار بالاتر...

پنج شنبه 22 خرداد 1399  9:13 AM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
پنج شنبه 22 خرداد 1399  10:33 AM
تشکرات از این پست
zahra_53 ravabet_rasekhoon
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

دعای حضرت مهدی (عج) است: اللّٰهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِيقَ الطّاعَةِ ، وَبُعْدَ الْمَعْصِيَةِ ، وَصِدْقَ النِّيَّةِ ، وَعِرْفانَ الْحُرْمَةِ ، وَأَكْرِمْنا بِالْهُدىٰ وَالاسْتِقامَةِ ، وَسَدِّدْ أَلْسِنَتَنا بِالصَّوابِ وَالْحِكْمَةِ ، وَامْلَأْ قُلُوبَنا بِالْعِلْمِ وَالْمَعْرِفَةِ ، وَطَهِّرْ بُطُونَنا مِنَ الْحَرامِ وَالشُّبْهَةِ ، وَاكْفُفْ أَيْدِيَنا عَنِ الظُّلْمِ وَالسَّرِقَةِ ، وَاغْضُضْ أَبْصارَنا عَنِ الْفُجُورِ وَالْخِيانَةِ ، وَاسْدُدْ أَسْماعَنا عَنِ اللَّغْوِ وَالْغِيبَةِ ،

خدایا، توفیق فرمان‌بری و دوری از نافرمانی و درستی نهاد و شناخت واجبات را روزی ما بدار و ما را به هدایت و پایداری گرامی دار و زبانمان را به راست‌گویی و حکمت استوار ساز و دل‌هایمان را از دانش و بینش پر کن و شکم‌هایمان را از حرام و شبهه پاک فرما و دستانمان را از ستم و دزدی بازدار و دیدگانمان را از ناپاکی و خیانت فرو بند و گوش‌هایمان را از شنیدن بیهوده و غیبت ببند

وَتَفَضَّلْ عَلىٰ عُلَمائِنا بِالزُّهْدِ وَالنَّصِيحَةِ ، وَعَلَى الْمُتَعَلِّمِينَ بِالْجُهْدِ وَالرَّغْبَةِ ، وَعَلَى الْمُسْتَمِعِينَ بِالاتِّباعِ وَالْمَوْعِظَةِ ، وَعَلىٰ مَرْضَى الْمُسْلِمِينَ بِالشِّفاءِ وَالرَّاحَةِ ، وَعَلىٰ مَوْتاهُمْ بِالرَّأْفَةِ وَالرَّحْمَةِ؛ وَعَلىٰ مَشايِخِنا بِالْوَقارِ وَالسَّكِينَةِ ، وَعَلَى الشَّبابِ بِالْإِنابَةِ وَالتَّوْبَةِ ، وَعَلَى النِّساءِ بِالْحَياءِ وَالْعِفَّةِ ، وَعَلَى الْأَغْنِياءِ بِالتَّواضُعِ وَالسَّعَةِ ، وَعَلَى الْفُقَراءِ بِالصَّبْرِ وَالْقَناعَةِ، وَعَلَى الْغُزاةِ بِالنَّصْرِ وَالْغَلَبَةِ ، وَعَلَى الْأُسَرَاءِ بِالْخَلاصِ وَالرَّاحَةِ ، وَعَلَى الْأُمَراءِ بِالْعَدْلِ وَالشَّفَقَةِ ، وَعَلَى الرَّعِيَّةِ بِالْإِنْصافِ وَحُسْنِ السِّيرَةِ ،

و بر دانشمندانمان زهد و خیرخواهی و بر دانش‌آموزان تلاش و شوق و بر شنوندگان پیروی و پندآموزی و بر بیماران شفا و آرامش و بر مردگان مهر و رحمت؛ و بر پیران متانت و آرامش و بر جوانان بازگشت و توبه و بر زنان حیا و پاک‌دامنی و بر ثروتمندان فروتنی و گشادگی و بر تنگدستان شکیبایی و قناعت و بر جنگجویان نصرت و پیروزی و بر اسیران آزادی و راحتی و بر حاکمان دادگستری و دلسوزی و بر زیردستان انصاف و خوش‌رفتاری تفضّل فرما

وَبارِكْ لِلْحُجَّاجِ وَالزُّوَّارِ فِى الزَّادِ وَالنَّفَقَةِ ، وَاقْضِ ما أَوْجَبْتَ عَلَيْهِمْ مِنَ الْحَجِّ وَالْعُمْرَةِ ، بِفَضْلِكَ وَرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.

و حاجیان و زیارت کنندگان را در زاد و خرجی برکت ده و آنچه را بر ایشان از حج و عمره واجب کردی توفیق اتمام عنایت کن، به فضل و رحمتت ای مهربان‌ترین مهربانان.

کاشکی همه این دعا را صبح به صبح سر کار که می رفتند می خوانند .

در انتخابها و انتصاب ها تحقیق و تفص کم است .

پنج شنبه 22 خرداد 1399  10:49 AM
تشکرات از این پست
aftabm zahra_53 ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

معاون اجرایی سابق دفتر صادق لاریجانی به «سردستگی» شبکه رشوه‌خواری متهم شد

وی موارد اتهامی دیگر متهمان این پرونده را نیز «بی‌ارتباط» با خود دانسته و افزود:

«طبق مقررات قانونی مانند سایر شهروندان حق شرعی نسبت به مال خود دارم.»

اکبر طبری، به تشکیل یک شبکه ارتشا و «سردستگی» این شبکه برای دریافت رشوه‌های کلان و اعمال نفوذ در پرونده‌های قضایی متهم شده است.

بازداشت و رسیدگی به پرونده اکبر طبری از این نظر مهم بود که آقای طبری در طول دوران ریاست صادق لاریجانی بر قوه قضائیه، یکی از مهره‌های کلیدی دفتر او محسوب می‌شد.

این پرونده دارای ۶۱ متهم دیگر از جمله دو قاضی شناخته‌شده به نام‌های غلامرضا منصوری و بیژن قاسم‌زاده است.

دست‌کم چهار نفر از متهمان این پرونده متواری هستند و غلامرضا منصوری، قاضی سابق متهم به اخذ ۵۰۰ هزار یورو رشوه با انتشار ویدئویی اعلام کرده که در خارج از ایران به سر می‌برد و به زودی به کشور بازخواهد گشت.

پنج شنبه 22 خرداد 1399  11:05 AM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

چه جالب حکم شرعی هم بلد هستند....آفرین به تو میگن بچه شعیه....بسیجی...جان برکف....نمیری یه وقت..

یادم رفت معاون اجرائی  ..... لاریجانی بودید...از ایشون احکام یاد گرفتید..

پنج شنبه 22 خرداد 1399  11:08 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

"محبوب دل متهمان اقتصادی"

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

پنج شنبه 22 خرداد 1399  11:40 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
maryam35444
maryam35444
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 755
جمعه 23 خرداد 1399  4:26 PM
تشکرات از این پست