طرز تهیه ترشی گوجهسبز؛ طعمی جدید و جذاب
تا فصل گوجهسبز تمام نشده، دست به کار شوید و ترشیاش را درست کنید. بدون شک از طعم جذاب این ترشی شگفتزده میشوید.
ایرنا زندگی: تا فصل گوجهسبز تمام نشده، دست به کار شوید و ترشیاش را درست کنید. بدون شک از طعم جذاب این ترشی شگفتزده میشوید. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- گوجه سبز: ۱ کیلوگرم
- نمک: ۱ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری (دلخواه)
- ترخون: ۳ شاخه کوچک (دلخواه)
- سیر: ۴-۵ حبه (دلخواه)
- فلفل سبز: ۳ عدد (دلخواه)
- سرکه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. گوجه سبزها را بشویید و کاملاً خشک کنید.
۲. درون ظرف ترشی کمی ترخون و چند حبه سیر بریزید. سپس گوجه سبزها را درون شیشه و روی سیرها بریزید و در انتها نیز روی گوجه سبزها لایهای ترخون بچینید. اگر از فلفل استفاده میکنید آن را لا به لای گوجه سبزها قرار دهید. تخم گشنیز را هم داخل شیشه ترشی بریزید.
۳. سرکه را با مقداری نمک مخلوط کنید و شیشه ترشی را پر کنید تا جایی که سرکه بالای گوجه سبزها و ترخونها بیاید سپس در ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک و تاریک (خارج از یخچال) نگهداری کنید تا پس از چند روز ترشی آماده مصرف شود.