راهنمای جامع خرید گوشی موبایل در بازه ۹ میلیون تومان و بیشتر + تصاویر
در گزارش زیر گوشیهای موبایل در بازه ۹ میلیون تومان و بیشتر را معرفی کردهایم.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، افرادی که قصد دارند تا مبلغی بیش از ۹ میلیون تومان را برای خرید گوشی هوشمند مورد نظرشان پرداخت کنند، بدون شک به چیزی جز یک پرچمدار تمامعیار فکر نمیکنند. در آخرین بخش از راهنمای جامع خرید گوشی موبایل سراغ محصولات گران قیمتی در بازار رفتهایم که جدای از اینکه بهعنوان یک اسمارتفون لوکس شناخته میشوند، جدیدترین تکنولوژیها را نیز در اختیار کاربران قرار خواهند داد.
با ما همراه شوید تا باهم به بررسی بهترین گزینههای موجود در بازار بپردازیم. ضمنا باید افزود که از بیان اطلاعات سختافزاری و اعداد و ارقام مرتبط خودداری شده چراکه همه گزینههای موجود در این لیست قدرت مشابهی دارند و خرید آنها شما را حداقل تا ۶ سال آینده از تعویض اسمارتفون بینیاز خواهد کرد.
۱. خانواده گلکسی S۲۰ سامسونگ
پرچمداران کرهایها همواره یکی از گزینههای اصلی خرید گوشی برای علاقمندان هستند چراکه از سالهای دور تا به امروز، عملکردی عالی را در بخشهای مختلف به نمایش میگذارند. هردو نمونه گلکسی S۲۰ و S۲۰ پلاس با امکانات و سختافزار کاملا مشابه (به جز بخش باتری) از همه جهات به یکی از سردمداران دنیای موبایل تبدیل شدهاند که میتوانند از پس هر آنچه که فکرش را بکنید برآمده و حتی در زمینههایی مثل دوربین یا بخش گیمینگ شما را شگفتزده کنند.
مورد بعدی خاصترین پرچمدار چشم بادامیها یعنی S۲۰ اولترا بوده که در بخش دوربین با یک جهش عظیم توانسته به یکی از بهترین نمونههای موجود در بازار برای عکاسی معرفی شود و زوم فوقالعاده ۱۰۰ برابری را در کنار جزییات فوقالعاده تصاویر از طریق لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی به خریداران هدیه میدهد. اگر به طراحی جذاب، لبههای خمید نمایشگر و رابط کاربری خاص سامسونگ علاقمند هستید، مطمئن باشید که خرید یکی عضو از خانواده این اسمارتفونها شما را ناامید نخواهد کرد.
بیشتر بخوانید:
راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۱ تا ۳ میلیون تومان
بهترین گوشیهای هوشمند مخصوص بازی موجود در بازار ایران + تصاویر
راهنمای جامع خرید گوشی موبایل در بازه ۳ تا ۶ میلیون تومان
چگونه گوشی موبایل را به تلویزیون هوشمند وصل کنیم؟
گلکسی S۱۰ و S۱۰ پلاس هم با بهرهمندی از سختافزار عالی و حتی دوربین سلفی دوگانه در نسخه پلاس در زمان عرضه توانست طرفداران زیادی برای خودش دست و پا کند و با گذشت یک سال شاید نقش اول در دنیای اسمارتفونها را خیلی زود از دست داده باشند، ولی همچنان با ارزش و مناسب هستند.
۲. گوشیهای آیفون از معمولی تا پرو!
مطمئنا وقتی قصد داریم بهترین گوشیهای هوشمند را برای خرید بدون درنظر گرفتن محدوده قیمتی خاصی معرفی نماییم، نمیتوان از دستاوردهای اهالی کوپرتینو سخنی به میان نیاورد. آیفون ۱۱ از مدل معمولی تا پرو سختافزاری قویتر از همه اسمارتفونهای اندرویدی را در کنار دوربینی باکیفیت ارائه خواهد کرد.
از طرفی اکوسیستم روان سیستمعامل iOS در کنار بهبودهای عالی نرم افزاری اپل باعث شده تا این اسمارتفون بهعنوان یکی از محبوبترین گزینههای موجود در لیست خرید گوشی موبایل درنظر بگیریم. اپل در آیفون ۱۱ پرو مکس نیز با بهرهگیری از نمایشگری بزرگتر و ترکیب دوربین سه گانه تلاش نموده تا کاربران با سلیقههای مختلف و دوستداران صفحهنمایش بزرگ را هم به خریدن گوشیهای خود ترغیب کرده و سبد محصولات کاملتری را برای نبرد با شرکتهای اندرویدی در ویترین فروشگاهها قرار دهد.
جدای از پرچمداران فعلی، مدلهای پیشین گوشیهای آیفون نیز با داشتن قیمتی مناسبتر و امکانات قابل قبول، هنوز هم گزینه ایدهآلی برای خرید محسوب میشوند و اگر قصد دارید هزینه کمتری برای داشتن یک دستگاه آیفون صرف کنید، حتما پرچمداران سال گذشته اپل را به خاطر داشته باشید.
۳. خانواده گلکسی نوت ۱۰ سامسونگ
هنوز چند ماهی تا رونمایی از تازهترین گل سرسبد سری نوت سامسونگ باقی مانده و دهمین عضو این خانواده به قیمتی معتدلتر از همیشه رسیده است. اگر جزو خریدارانی باشید که یک گوشی اندرویدی با قابلیتهای خاص و متعدد نیاز دارید، گلکسی نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس دقیقا مخصوص شما هستند.
بهرهمندی از قلم S Pen و ویژگیهای اختصاصی گوشیهای سری نوت، داشتن نمایشگر امولد و بسیار چشمنواز، دوربین باکیفیت که با گذشت یک سال هنوز هم حرفهای بسیاری برای گفتن دارد و در بررسی ما و معرفی بهترین گوشیهای مخصوص عکاسی توانست به یکی از گزینههای خرید کاربران تبدیل شود. صحبتی که در مورد پرچمداران سال گذشته اپل بیان کردیم، دقیقا در مورد گلکسی نوت ۹ نیز صادق است. سختافزار قوی، نمایشگر عالی ۶.۴ اینچی، ترکیب دوربین دوگانه و از همه مهمتر قیمت کمتر و مناسبتر این فبلت را به یکیدیگر از مدعیان اصلی در بازار پرچمداران تبدیل نموده است.
۴. هواوی پی ۳۰ پرو
متاسفانه جنگ اقتصادی اخیر چین و آمریکا بیشترین ضربه را به شرکت هواوی زده و موجب شده تا این سازنده با تمام توان به دنبال راهی برای رونمایی از جایگزین سرویسهای گوگل باشد که البته فعلا خبری نیست! پی ۳۰ پرو کیفیت دوربین خارقالعادهای دارد و به آسانی دیگر رقبای موجود در بازار را کنار گذاشته و کیفیتی بالاتر را به کاربران ارائه میدهد. بهویژه زمانی که در محیطهای کمنور به ثبت تصاویر بپردازید، بیش از پیش این سازنده چینیها را تحسین خواهید کرد.
البته دوربین تنها نقطه قوت هواوی پی ۳۰ پرو نیست و از دیگر قابلیتهای آن میتوان به سخت افزار بهروز، شارژ فوق سریع ۴۰ واتی (طبق ادعای هواوی پر شدن ۷۰ درصد ظرفیت باتری در سی دقیقه) در کنار نمایشگری ۶.۴۷ اینچی اشاره کرد. اگر بتوانید با مشکلاتی که گوگل برای هواوی ساخته کنار بیایید، مطمئنا از خرید گوشی پی ۳۰ پرو راضی خواهید بود.
۵. وانپلاس ۷T پرو
با وجود ملیت چینی کمپانی وانپلاس، در حال حاضر هنوز هیچ مشکلی مانند تحریم گریبانگیر این سازنده نشده و این شرکت تعامل خوبی با گوگل دارد. تجربه لذت استفاده نسخه اصلی و بدون تغییرات اضافی سیستمعامل اندروید فقط در گوشیهای وانپلاس و پیکسل گوگل قابل تجربه است. این اسمارتفون بالارده مانند دیگر سازندهها از پوستههای نرمافزاری اختصاصی استفاده نمیکند. شاید این موضوع در سالهای گذشته بهعنوان یک ضعف قلمداد میشد، ولی حالا به خاطر غنی شدن سیستمعامل اندروید این موضوع به یک نکته مثبت تبدیل گشته که باعث شده تا از لحاظ نرمافزاری تجربه کاربری روانتر، سریعتر و دلچسبتری در مقایسه با انیمیشنهای اضافه برخی پوستههای اختصاصی موجود در سایر گوشیها داشته باشیم.
طراحی عالی تمام صفحه و بدون بریدگی نمایشگر این دیوایس با بهرهگیری از دوربین بیرون جهنده بدست آمده که لذت نمایش محتوا در آن را افزایش خواهد داد و از طرفی شخصی سازیهای مختلف دست کاربر را از هر نظر باز میگذارد.
۶. پیکسل ۴ ایکسال
اگر بخواهیم یک تجربه خالص از سیستمعامل اندروید داشته باشیم، هیچ گزینهای بهتر از آخرین دستاورد غول جستجوی اینترنتی نیست. پرچمدار پیکسل از همه نظر امکانات سختافزاری مناسبی داشته و حتی از سنسور تشخیص چهره نیز بهره میبرد. تنها عیب این اسمارتفون را باید در استفاده نکردن از طراحی ترند این روزهای موبایل دانست که حاشیههای زیاد اطراف صفحه نمایش اندکی این گوشی را از مد افتاده نشان میدهد.
البته مشکلات گوناگون نرمافزاری کاربران گوشیهای پیکسل را بسیار ناراضی ساخته بود، ولی با ارائه بهروزرسانیهای متعدد گوگل اغلب باگهای گزارش شده مرتفع شده است. به نظر شما بهترین انتخاب برای خرید گوشی موبایل کدام پرچمدار است؟