0

«همه مادران من» در جشنواره «بوستون» به نمايش در مي‌آيد

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/10/25 - 13:49
شماره:8910250778
نسخه چاپي ارسال به دوستان
با موسيقي حسين عليزاده؛

خبرگزاري فارس: فيلم مستند بلند «همه مادران من» به كارگرداني ابراهيم سعيدي و زهاوي سنجاوي در جشنواره بين‌المللي فيلم‌هاي ايراني در شهر «بوستون» در آمريكا به نمايش درمي‌آيد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي فيلم «دايكاني من»، فيلم مستند بلند «همه مادران من» (دايكاني من) به كارگرداني ابراهيم سعيدي و زهاوي سنجاوي و به تهيه‌كنندگي عباس غزالي ساعت 30/3 بعدازظهر روز 4 بهمن ماه (26 ژانويه) در جشنواره بين‌ا‌لمللي فيلم‌هاي ايراني بوستون در محل موزه هنرهاي زيباي شهر بوستون در كشور آمريكا به روي پرده مي‌رود.
فيلم مستند «همه مادران من» كه محصول مشترك ايران و اقليم كردستان عراق است در ارتباط با جنايات رژيم بعث و كشتار دسته جمعي كردها در كردستان عراق است، اين فيلم با تمركز بر مسئله «انفال» به ميان چند خانواده باقي‌مانده از اين جنايت هولناك مي‌رود و زندگي سخت و طاقت فرساي مادران، دختران و همسران قربانيان اين جنايت دسته جمعي كردها را به بيننده خود نشان مي‌دهد.
اين جشنواره با نمايش 12 فيلم سينمايي و مستند از كارگردانان ايراني در روزهاي 24 دي ماه تا 9 بهمن ماه امسال (14 تا 29 ژانويه) در محل موزه فينه آرت شهر بوستون پايتخت ايالت ماساچوست در كشور آمريكا برگزار مي‌شود.

شنبه 25 دی 1389  10:22 PM
تشکرات از این پست
salarezeynab
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

پاسخ به:«همه مادران من» در جشنواره «بوستون» به نمايش در مي‌آيد

با عرض سلام و خسته نباشید.

ممنون از اطلاع رسانیتون.

با توجه به توضیحات شما مطمئناً باید مستند قشنگی باشه.خیلی مشتاق شدم که این مستند رو ببینم.

یا حسین (ع)

دوشنبه 27 دی 1389  1:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها