«همه مادران من» در جشنواره «بوستون» به نمايش در ميآيد
گروه فرهنگي / حوزه سينما
89/10/25 - 13:49
شماره:8910250778
با موسيقي حسين عليزاده؛
«همه مادران من» در جشنواره «بوستون» به نمايش در ميآيد
خبرگزاري فارس: فيلم مستند بلند «همه مادران من» به كارگرداني ابراهيم سعيدي و زهاوي سنجاوي در جشنواره بينالمللي فيلمهاي ايراني در شهر «بوستون» در آمريكا به نمايش درميآيد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي فيلم «دايكاني من»، فيلم مستند بلند «همه مادران من» (دايكاني من) به كارگرداني ابراهيم سعيدي و زهاوي سنجاوي و به تهيهكنندگي عباس غزالي ساعت 30/3 بعدازظهر روز 4 بهمن ماه (26 ژانويه) در جشنواره بينالمللي فيلمهاي ايراني بوستون در محل موزه هنرهاي زيباي شهر بوستون در كشور آمريكا به روي پرده ميرود.
فيلم مستند «همه مادران من» كه محصول مشترك ايران و اقليم كردستان عراق است در ارتباط با جنايات رژيم بعث و كشتار دسته جمعي كردها در كردستان عراق است، اين فيلم با تمركز بر مسئله «انفال» به ميان چند خانواده باقيمانده از اين جنايت هولناك ميرود و زندگي سخت و طاقت فرساي مادران، دختران و همسران قربانيان اين جنايت دسته جمعي كردها را به بيننده خود نشان ميدهد.
اين جشنواره با نمايش 12 فيلم سينمايي و مستند از كارگردانان ايراني در روزهاي 24 دي ماه تا 9 بهمن ماه امسال (14 تا 29 ژانويه) در محل موزه فينه آرت شهر بوستون پايتخت ايالت ماساچوست در كشور آمريكا برگزار ميشود.
تشکرات از این پست
salarezeynab