0

دستور تهیه شیرینی چنگالی

 
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 23615
محل سکونت : کرمانشاه

دستور تهیه شیرینی چنگالی

شیرینی چنگالی + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه شیرینی چنگالی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ایام عید نوروز بسیاری از خانم‌ها علاقه دارند که در منزل شیرینی‌های خوشمزه را خود تهیه کرده و از مهمانان پذیرایی کنند. این کار علاوه بر اینکه می‌تواند مقرون به صرفه باشد می‌تواند نمونه بارزی از هنر و دستپخت شما هم باشد. شیرینی چنگالی یکی از شیرینی‌هایی است که می‌توانید در ایام عید با آن از مهمانان خود پذیرایی کنید. پس این روز‌ها پخت آن در منزل خالی از لطف نیست. زمان تهیه مواد اولیه این شیرینی ۳۰ دقیقه و زمان پخت آن هم ۱۵ دقیقه است. شما باید پیش از تهیه مواد اولیه‌ی شیرینی، فر را روی ۱۶۰ درجه قرار دهید تا گرم شود.

شیرنی چنگالی + دستور تهیه


بیشتربخوانید: روش تهیه پیراشکی هندی لذیذ


همانطور که در بخش دستور پخت هم اشاره شد کره استفاده شده در این شیرینی حتما باید به دمای محیط رسیده باشد و دلیل آن هم این است که به خوبی با پودر قند مخلوط شده و بافت کرم رنگ و یکدستی را ایجاد کند. حتما توجه داشته باشید که بکینگ پودر و آرد را پیش از مخلوط کردن با سایر مواد به خوبی الک کنید.

الک کردن آرد باعث سبک شدن آن شده و باعث می‌شود آرد هوا بخورد به این ترتیب احتمال گلوله شدن آرد در خمیر کمتر می‌شود. البته باید دقت کنید که حتما آرد را به صورت مرحله‌ای به باقی مواد اضافه کنید. ورز دادن مواد با دست باعث ایجاد خمیر لطیف تری خواهد شد. حتما دقت کنید که باید کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و سپس خمیر‌های شیرینی را با رعایت فاصله داخل سینی بچینید.

سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا کاملا پخته شوند. پس از خارج کردن شیرینی‌ها از داخل فر باید صبر کنید تا کاملا خنک شوند. سپس با کمک پودر نارگیل و شکلات ذوب شده آن‌ها را تزیین کنید.
از انواع دیگر شیرینی می‌توان به: کوکی با شکلات چیپسی، شیرینی الماسی، مسقطی و نان شکری اشاره کرد.

مواد لازم
تخم مرغ: یک عدد
وانیل ‏: یک دوم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
آرد سفید: یک و دو سوم پیمانه
کره: صد گرم
پودر قند: یک دوم پیمانه
شکلات تخته‌ای: صد گرم
پودر نارگیل: به مقدار لازم
پسته: به مقدار لازم
کنجد: به مقدار لازم
بادام: به مقدار لازم

مراحل پخت
مرحله ۱
در ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

مرحله ۲
پودر قند را به کره افزوده و خوب هم بزنید.

مرحله ۳
وانیل و تخم مرغ را به مخلوط کره و قند افزوده و خوب هم بزنید.

مرحله ۴
بکینگ پودر و آرد را الک کرده و به صورت مرحله‌ای به مخلوط آماده شده اضافه کنید.

مرحله ۵
در اینجا می‌توانید خمیر را با دست ورز دهید.

مرحله ۶
اندازه یک فندق درشت از خمیر را با دست جدا کرده و گرد کنید.

مرحله ۷
تکه‌های خمیر را در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید.

مرحله ۸
خمیر‌ها را با دست کمی فشار داده تا مقداری پهن شود.

مرحله ۹
سپس با چنگال روی آن طرح بزنید.

مرحله ۱۰
به مدت ۱۵ دقیقه سینی را در طبقه وسط فر با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید.

مرحله ۱۱
پس از آنکه شیرینی آماده شد و خنک شد، شیرینی‌ها را در شکلات ذوب شده زده و سپس پودر نارگیل یا هر پودر دیگری را که علاقه دارید روی آن ریخته و اجازه دهید تا خود را بگیرد.

مرحله ۱۲
سپس نوش جان کنید.

منبع:غذالند

دوشنبه 18 فروردین 1399  12:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها