0

طرز تهیه سالاد الویه مرغ

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه سالاد الویه مرغ



 

سالاد الویه با مرغ,طرز پخت سالاد الویه

طرز تهیه سالاد الویه مرغ

 

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه :

 سیب زمینی متوسط 3 عدد 
 تخم مرغ  3 عدد
 سینه مرغ  1 عدد
 پیاز  1 عدد
 خیارشور 300 گرم 
 هویج متوسط  2 عدد
 نخود فرنگی  200 گرم
 سس مایونز به مقدار لازم 
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب مرغ مقداری

 

طرز تهیه سالاد الویه مرغ:

برای طرز تهیه سالاد الویه مرغ ابتدا مرغ را با پیاز خرد شده و نمک و فلفل سیاه بگذارید بپزد، سپس سیب زمینی ها و هویج ها را به صورت جداگانه بپزید. نخود فرنگی و تخم مرغ ها را هم بپزید. زمانی همه مواد پختند ابتدا سیب زمینی ها و هویج ها را پوست بگیرید سپس تخم مرغ را هم پوست بگیرید مرغ را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

 

اکنون سیب زمینی ها و هویج ها و تخم مرغ ها را با رنده ریز رنده کنید و خیارشورها را بشویید و آب آن ها که رفت به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل مواد بریزید و مرغ و نخود فرنگی ها را هم اضافه کنید مقدار کمی نمک و فلفل سیاه و سس مایونز به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 

در آخر سالاد الویه را داخل ظرف مورد نظر بریزید و با سس و مواد دیگر تزیین کنید.

 

طرز تهیه سالاد الویه,طرز تهیه سالاد الویه مرغ

نکاتی برای طرز تهیه سالاد الویه مرغ

 

نکاتی برای تهیه سالاد الویه :

 بهتر است نمک را کم کم اضافه کنید زیرا خیارشورها با نمک هستند و امکان شور شدن آن وجود دارد.

 

 اگر موادتان سفت بود می توانید مقدار کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.

 

 برای سرو سالاد الویه، می توانید آن را داخل قالب بریزید به این صورت که قالب را با روغن مایع چرب کنید و سالاد الویه را داخل آن بریزید و فشار بدهید سپس داخل یخچال قرار بدهید تا سفت تر شود و خودش را بگیرد و بعد آن را داخل ظرف سرو برگردانید و آن را با مواد غذایی تزیین کنید.

 

 بعضی افراد داخل سالاد الویه کالباس یا فلفل دلمه ای یا ذرت می ریزند که طعم سالاد را عوض می کند و اصلا مناسب نیست.

 

 اگر میزان سس مایونز داخل سالاد برای شما زیاد می شود می توانید مقداری ماست به آن اضافه کنید.

 

 به جای سس مایونز می توانید از روغن زیتون بیشتری استفاده کنید.

 

 می توانید سالاد الویه را بدون مرغ هم بپزید که طعم آن هم خوشمزه می شود.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 6 فروردین 1399  11:32 AM
تشکرات از این پست
nargesza
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:طرز تهیه سالاد الویه مرغ



طرز تهیه سس مایونز

 

طرز تهیه سس مایونز کم چرب,سس مایونز,طرز تهیه سس مایونز

 

مواد لازم برای تهیه سس مایونز:

زرده تخم مرغ  2 عدد 
 روغن مایع 2 لیوان
 پودر خردل 1 قاشق چایخوری
 سرکه 2 قاشق غذاخوری
  آبلیمو 4 قاشق چایخوری
 نمک 1 قاشق چایخوری
 شکر 1/2 قاشق چایخوری
 فلفل مقداری

 
طرز تهیه  سس مایونز:
1) زرده های تخم مرغ ، پودر خردل ، شکر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا کاملا یکدست شود ، سرکه و آبلیموی تازه را مخلوط کنید و نصف آن را به مخلوط زرده اضافه نمایید.


2) روغن را قطره قطره اضافه کنید و با همزن یا مخلوط کن بزنید ( حتما قطره قطره و پشت سر هم روغن را اضافه کنید ، اگر با لیوان راحت نیستید روغن را داخل ظرف مخصوص روغن یا ظرف سس که میزان روغن در کنترل باشد بریزید ، تا تمام شدن نصف روغن به هیچ وجه توقف نکنید و سریع هم بزنید ).


3) پس از اینکه نصف روغن را اضافه کردید و سس خودش را گرفت باقی مانده مخلوط سرکه و ابلیمو را اضافه کنید و در ادامه باقی مانده روغن را کم کم اضافه و مخلوط کنید ( پس از اینکه سس آماده شد و خودش را گرفت دیگر هم نزنید چون سس شل و خراب خواهد شد ).


4) فلفل را پس از اتمام کار به سس اضافه و با قاشق کمی مخلوط کنید ، سس مایونز را 2 ساعت در دمای اتاق بگذارید بماند سپس داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید ، بهتر است تا 1 هفته سس را مصرف کنید.


نکته ها : سفیده تخم‌مرغ در تهیه سس مایونز نباید به کار برده شود چون اغلب باعث بریدن سس می‌شود و حاصل کار چیزی نخواهد بود که انتظارش را دارید.

آیا میدانستید که:
سس مایونز به عنوان چاشنی غذا، انواع ساندویچ، پایه ای برای سس گوجه فرنگی، چیپس، سیب زمینی سرخ شده فرانسوی، تخم مرغ آبپز، مرغ سرد وانواع سالاد و همچنین جهت زیباسازی مواد غذایی استفاده می گردد.

کالری سس مایونز:
هر قاشق سوپ خوري مايونز دوازده گرم چربي و يكصدوده كالري انرژي دارد.

سس مایونز رژیمی:
سس مايونز كم چربی سس رژیمی محسوب میگردد.

سس مایونز خانگی:
 از آنجا که در تهیه ی سس مایونز خانگی از زرده تخم مرغ خام استفاده می کنند، خطر مسمومیت بوسیله سالمونلا وجود دارد. برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند.

روش نگهداری سس مایونز :
برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند. اگر سس صحیح و بهداشتی تهیه شود، تا حدی در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی می‌دهد و به همین دلیل به آسانی مسمومیت ایجاد نمی‌کند. سس مایونز حتماً باید در یخچال نگهداری شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد می‌کند و باعث مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس می‌شود.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 6 فروردین 1399  11:33 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها