0

معرفي كتاب هاي سايت مستور

vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 421

معرفي كتاب هاي سايت مستور

آنگاه هدایت شدم... چاپ ارسال به دوست
12 دی 1389 ساعت 10:43

کتاب من ساده و بي آلايش است. داستان يک سفر است. داستان يک کشف نوين؛ نه اکتشاف در جهان اختراعات و ابتکارات  تکنيکي و فيزيولوژيکي، بلکه در جهان عقايد و در ميان سيلي از مکتبهاي مذهبي و فلسفه هاي ديني. اينها حرفهاي محمد تيجاني است درباره کتابش . " آنگاه هدايت شدم " حکايت  مردي است که در جامعه اي سني پرورش مي يابد، در جواني متحول مي شود و زمانيکه پا به سن مي گذارد دست به تبليغ گسترده اعتقاداتش مي زند.

تيجاني در کتابش از محيطي که در آن رشد کرده مي گويد، از سفرهاي عقيدتي اش به مصر و حجاز و عراق و ايران و کشورهاي ديگر، از آشنايي اش با شيعيان و به ترديد افتادنش، از پژوهشهايي که به دنبال ترديدش انجام داده است، از دلايل شيعه شدنش، از مناظره هايش با اهل سنت و دليل ها و برهان هايش،  از اينکه چطور با انتشار خبر شيعه شدنش در تونس (زادگاهش) سيل تهمتها به سويش سرازير مي شود که جاسوس اسرائيل است و به اصحاب پيامبر دشنام مي دهد! از آزارهايي مي گويد که او و خانواده اش را وادار مي کند به پاريس مهاجرت کنند.

مهمترين ويژگي کتاب اين است که با خواندنش مي تواني از ديد يک سني به شيعه و عقايد شيعه نگاه کني. مي تواني افکار و احساس او را نسبت به خودت درک کني.

همچنين کتاب در بخشهاي مختلف، به شبهاتي که اهل تسنن درباره عقايد شيعه مطرح مي کنند پاسخ مي دهد. متن زير از چاپ چهل و پنجم اين کتاب انتخاب شده است:

پس از نماز عصر بود که ديدم يکي از خطبا، ميان عده اي از نمازگزاران نشسته است و درس مي دهد. به سويش راه افتادم و از حرفهاي حاضرين فهميدم که قاضي مدينه است. نشستم و به سخنانش گوش دادم. بعضي از آيات قرآن را تفسير مي کرد. پس از پايان درس، وقتي مي خواست  بيرون برود متوقفش کردم و گفتم: آقاي من ! ممکن است مقصود اهل بيت در اين آيه شريفه که مي فرمايد: "انما يريد الله ليذهب عنکم الرجس اهل البيت و يطهرکم تطهيرا "برايم بيان بفرماييد ؟ پاسخ داد: مقصود زنان پيامبر است و ابتداي آيه را خواند که خطاب به زنهاي پيامبر است. گفتم علماي شيعه مي گويند که اين آيه به علي، فاطمه، حسن و حسين اختصاص دارد. من هم پاسخشان دادم که آغاز آيه " يا نساءالنبي" دارد ولي آنها جواب دادند: تا آنجا که سخن از زنان پيامبر بود، تمام افعال با صيغه جمع مونث آمده است مثل: " لستن ، فلاتخضعن، و قرن في بيوتکن، ولاتبرجن، واقمن الصلاه و آتين الزکوه، واطعن الله و رسوله " ولي در اين قسمت از آيه که خاص اهل بيت است، صيغه جمع عوض شده و " ليذهب عنکم و يطهرکم " آمده است.

عينکش را بالا زد و نگاهي معنادار به من کرد و گفت: زنهار ! بترس از اين افکار زهرآلود! شيعيان  طبق هواي خودشان آيات قرآن را تاويل مي کنند و اصلا درباره علي و فرزندانش آياتي دارند که ما هيچ اطلاعي از آنها نداريم و قرآن ديگري دارند!! که آن را "مصحف فاطمه " مي نامند! من هشدارت مي دهم که فريبشان را نخوري.

م. عمران زاده

شنبه 25 دی 1389  5:11 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

پاسخ به:معرفي كتاب هاي سايت مستور

جغرافیای رازها چاپ ارسال به دوست
01 دی 1389 ساعت 00:06

جاده و اسب، مهیاست؛ بیا تا برویم
کربلا، منتظر ماست؛ بیا تا برویم

ایستاده ست، به تفسیر قیامت، زینب
آن سوی واقعه، پیداست؛ بیا تا برویم

خاک در خون خدا می شکفد، می بالد:
آسمان، غرق تماشاست؛ بیا تا برویم

تیغ در معرکه می افتد و، برمی خیزد:
رقص شمشیر، چه زیباست: بیا تا برویم!

اگر با این سرود شب ها و روزها گذرانده اید و هنوز شاعر آن را نمی شناسید، حتم بدانید که اگر شاعر را بشناسید باقی صبح و شبتان را هم با شعرهای او پر خواهید کرد!

شاعر این شعر بدیع و کتاب شعر «جغرافیای رازها»، «ابوالقاسم حسینجانی» است. اگر نام این شاعر به نظرتان آشناست به خاطر این نیست که این شاعر خوش سلیقه و سرشار از خلاقیت و ذوق، مسئول صفحه ی شعر موعود نوجوان است؛ به خاطر مطالب «چشم در راه» ایشان در مجله ی موعود هم نیست! به این خاطر است که هر کس تا به حال شعرهای حسینجانی را خوانده است اشعار آئینی دیگر به نظرش کم مایه می آید!

و اما درباره ی کتاب «جغرافیای رازها»:
این کتاب مجموعه ای از قالب های مختلف شعری است که با این عناوین دسته بندی شده است:
غزل، نوسروده ها (همان شعر نو با زبانی خلاقانه!)، دوبیتی و رباعی، مثنوی.

حسینجانی در پیشداشت کتاب خود این چنین نوشته است:

به:
حسین معاصر جهان، ولی عصر انسان، امام زمان
_ که خداوند واحد قهار، حرکت و پیشتازی جهانی اش را، تعجیل و تسهیل کناد! –
پیشداشت و پشکش می دارم؛
همو، که " تشکیلات انتظار "
-این همگانی ترین و مردمی ترین تشکیلات " مطلوب " نشاط انگیز و امید آفرین و سرزنده انسانی جهان – و سازمان پیروزمند منتظران ، این ساختار بالقوه ی آینده پژوهی و آینده سازی سرنوشت عادلانه ی انسان، کمترین برکت وجود اوست...

شعری که راز نام کتاب را برملا می کند:

راه، از سمت فراسو، باز بود
آسمان آماده پرواز بود
چشم عاشورا، به راه کربلا
کربلا:
جغرافیای رازها!

تعداد صفحات: 84 صفحه ی مفید!
نشر هزاره ی ققنوس
قیمت: 2000 تومان

پ.میعاد/ با تشکر ویژه از جناب سید عزیز
شنبه 25 دی 1389  5:11 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

لهوف چاپ ارسال به دوست
19 آذر 1389 ساعت 12:16

«لهوف» جمع «لهف» و به معنای حزن و اندوه و افسوس است و کتاب لهوف، آمیزه ای از اندوه و رنجی است که سید زیبا رو، سید بن طاووس از ماجرای رفته بر خاندان رسول خدا (ص) در کربلا نقل کرده است.

کتاب لهوف که نام کامل آن «الملهوف علی قتلی الطفوف» (افسوس بر کشته شدگان دشت سوزان) است، ماجرایی طولانی و سوزناک است از حج معروف امام حسین (ع) و توطئه ی روز عاشورا و بعد از آن ماجرای اسارت زنان و کودکان آن حضرت (ع).

سید بن طاووس که در زبان امام عصر (عج) «پسرم» خوانده شده است، مقتل لهوف را برای این به رشته ی تحریر در آورد که مردم در زمان زیارت امام حسین (ع) آن را به همراه ببرند و به همین خاطر در تدوین این کتاب کوشید تا آنجا که ممکن است اختصار را رعایت بکند و در عین حال چیزی را از قلم نیندازد.

خواندن لهوف را به کسانی که تحمل رنج های بی شمار خاندان پیامبر (ص) را ندارند، توصیه نمی کنیم. هر چند خواندن مقتلی که از چنین اعتباری برخوردار باشد، معارف ما را نسبت به اهل بیت (ع) بالا می برد و باعث می شود که هر خرافه و بدعتی را در قالب روضه به خوردمان ندهند. از این رو خواندن همه ی مقاتل علی الخصوص «لهوف» که مختصر و مفید است خالی از لطف نیست.

راوی گفت: عمر بن سعد جلو آمد و تیری به سوی لشکر امام حسین (ع) پرتاب کرد و گغت:
«به نزد امیر گواهی دهید که من اولین تیر را انداختم. ناگاه تیرها مانند قطرات باران به سوی امام و یارانش باریدن گرفت.
حضرت به یارانش فرمود:
«خداوند شما را رحمت کند، برای مرگی که از آن چاره ای نیست قیام کنید، که این تیرها پیام آوران دشمن هستند که به سوی شما می آیند»...

واکنش خواننده پس از خواندن کتاب: در بهترین حالت، هفته ها خواهید گریست.
اثرات جانبی: سالها با آمدن نام امام حسین و یاران ایشان و شنیدن نان «اسارت» بر خود می پیچید...

نام اثر: لهوف
مولف: سید بن طاووس
مترجم: علیرضا رجالی تهرانی
انتشارات نبوغ
قیمت: 4000 تومان

پ.میعاد

شنبه 25 دی 1389  5:12 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

جوانمرد نام دیگر تو چاپ ارسال به دوست
03 آذر 1389 ساعت 07:09

"مردم می گفتند: راههای رسیدن به خدا بسیار است.
جوانمرد اما می‌گفت: دو راه است و بیشتر نیست.
یکی راه ضلالت و یکی راه هدایت. راه ضلالت راه بنده به خداست و راه هدایت راه خدا به بنده.
 پس اگر کسی بگوید به سوی خدا می روم، بدان که اشتباه می کند.
زیرا تنها کسی می تواند به سوی خدا برود که می برندش، که می کشندش.
جوانمرد هنوز داشت می گفت که او را کشیدند و بردند..."

هر چند نام جوانمرد، بیشتر از هر کس برازنده ی حضرت امیر المومنین (ع) است، اما مردانی پیدا می شوند که راه او را می روند و گاهی، می شود استثنا قائل شد!
جوانمردی که از او خواندید، مردی قصاب از حوالی آمل بود که با رفتار نمونه اش جایی در دل پهلوانان باز کرده است. نام او «شیخ ابوالحسن خرقانی» است؛ همان کسی که با نام «جوانمرد قصاب» می شناسیم!
«عرفان نظر آهاری» چهل حکایت خواندنی از این جوانمرد تعریف کرده است و لحن ادبی و پرکشش داستان ها به گونه اش است که تا چند وقت فکر این پهلوان از سرتان بیرون نمی رود.
این کتاب را موسسه‌ی انتشارات صابرین به چاپ رسانده است. قیمت این کتاب 2700 تومان است.

واکنش خواننده پس از کتاب:
«هزاران معجزه،
میان زمین و آسمان معطل است.
دستی باید تا معجزه ها را فرود آورد؛
و آن،
دست جوانمرد است...»

پ.میعاد
شنبه 25 دی 1389  5:13 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

بر لب دریا چاپ ارسال به دوست
17 آبان 1389 ساعت 10:01

مفتخریم که سفرنامه ای را به شما معرفی کنیم که نه تنها حوصله سر بر نیست بلکه لحن آن چنان جذاب و پرکشش است که کتاب را به دست بگیرید زمین نخواهید گذاشت.

کتاب «بر لب دریا» سفرنامه ای است که «کوروش عبداللهی فرد» نوشته است! بله؟! نخیر! نویسنده لب دریا نبوده است، بلکه نویسنده داستان سفر خود را به سرچشمه ی اقیانوس مهر و محبت نوشته است! ساده بگوییم: اگر دلتان لک زده که دور خانه ی بی آلایش خداوند کریم بگردید و قربان صدقه ی صاحب خانه بروید توصیه می کنیم این سفرنامه ی حج را بخوانید!

نویسنده در ابتدای کتاب شوق وصف ناپذیر خود را در نوشتن این کتاب چنین از عمق دل می گوید:

«حج سفر نیست. ظاهر سفر را دارد. بیشتر سیر است تا سفر. با فرض ظاهر، من هم به رسم زیبای از سفر برگشتگان به صحبت می نشینم. قسمت کردن دیده ها و شنیده های حج و توصیف احوال آن دلنواز است، چون بوی خدا دارد.»

در بخش عرفات:

خجالت مایه ی شفاعت میشود و می گذری و بخشیده می شوی. می شوی انسان دنیوی ضربدر خدای نامتناهی و نورانی...

حس خواننده پس از مطالعه ی کتاب: بنده وار می روید در آسمان خدایی خدا!

نام کتاب : بر لب دریا
نویسنده: حاجی کوروش عبداللهی فرد
ناشر: مهرنامگ
چاپ اول: 1387

پ.میعاد (با تشکر ویژه از جناب سید)
شنبه 25 دی 1389  5:13 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

نگاه دار: همه ی حرفهای عشق چاپ ارسال به دوست
05 آبان 1389 ساعت 10:39

راستش توی اینکه همه ی حرفهای امام هادی (ع) در کتابی که می خواهیم معرفی کنیم، آمده است یا خیر، خیلی تردید داریم! اما با اطمینان می گوییم که سخنان زیبا، ارزشمند، مفید و متنوعی از امام علی النقی (علیه السلام) در کتاب «فرهنگ جامع سخنان امام هادی (ع)» آمده است. البته ما قصد داشتیم تک تک این احادیث را در قالب داستانها، حکایتها و گاهی هم مقالاتی، در «نگاه دار» برای شما بیاوریم ولی به این نتیجه رسیدیم که اگر این کار را بکنیم شما از آشنایی با دیگر ائمه ی هدی (علیهم السلام) محروم می مانید.

«فرهنگ جامع سخنان امام هادی»، دایرة المعارفی است در چهار بخش:

بخش اول: درباره ی مسائل اعتقادی است از زبان امام هادی (ع). مسائلی مثل توحید، نبوت، امامت. در همین بخش از کتاب به کرامات و معجزاتی از امام هادی (ع) اشاره شده است.

بخش دوم: درباره ی احکام است. نماز، روزه، زکات، حج و ...

بخش سوم: نکات پندآموز و اخلاقی.

بخش چهارم: ادعیه و زیاراتی است که به نقل از امام هادی (ع) آمده است.

جذابیت کتاب به این است که اولاً هر موضوعی را دلتان خواست از فهرست نگاه می کنید، بعد نظر امام هادی (ع) را در آن مورد می خوانید. دوم اینکه وقتی حدیث را می خوانید، می دانید که امام خطاب به چه شخصی و در چه موقعیتی آن سخن را گفته است. مثلاً گاهی اوقات آدم دوست دارد بداند اگر شاگرد امام هادی (ع) بود از ایشان چه می شنید؟ خوب! این کتاب این ویژگی را دارد!

علاوه بر این با نوید به پژوهشگران جوان، می گوییم که این کتاب منبع روایت و متن عربی آن را نیز به همراه دارد.

این کتاب که با کوشش سه تن از پژوهشگران پژوهشکده ی باقرالعلوم(ع) تدوین شده است، توسط نشر بین الملل به چاپ رسیده است.

قیمت این کتاب...! واقعاً که! با این توضیحات هنوز هم فکر قیمتش هستید!!

پ.میعاد
شنبه 25 دی 1389  5:14 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

مهارت های زندگی در سیره ی رضوی چاپ ارسال به دوست
23 مهر 1389 ساعت 20:33

«قورباغه ات را قورت بده!»! نه اشتباه نگیرید! نمی خواهیم این کتاب را به شما معرفی کنیم تا بخوانید! می خواهیم این بار کتابی را به شما معرفی کنیم که هزار بار بهتر از هر کتاب روانشناسانه ی موفقیت در زندگی است! راستش می خواستیم بگوییم قورباغه که هیچ، اگر کوه هم جلوی راهتان بود، چگونه راه را برای خودتان باز کنید.

حتماً برایتان اتفاق افتاده که در مقابل این سوال که چه ویژگی درونی دارید دست و پایتان را گم کنید،

یا به خاطر بعضی از رفتارها همیشه سرزنش بشوید،

یا برای تصمیم گرفتن سر موضوعی دو دستی توی سرتان بزنید،

یا در درونتان احساس سماور برقی داشته باشید،

یا در مشکلی اینقدر باقی بمانید که اشکتان خشک نشود!

جواب مشکلات شما حدود هزار سال پیش رسیده است! پیش از آنکه خود شما بیایید!

امام رضا (ع) درباره ی خودآگاهی، تفکر خلاق، راه های حل مسأله، آرامش درونی، ارتباط با اجتماع و بسیاری مسائل فردی و اجتماعی دیگر، سخنان کاربردی و زیبایی دارند. از سخن گذشته، سیره ی عملی این امام بزرگوار، راه درست زندگی را بیش از پیش روشن ساخته است.

«محمد رضا شرفی» در یک کتاب، سخنان ارزشمند امام هشتم (ع) را جمع آوری کرده است و نامش را گذاشته: «مهارت های زندگی در سیره ی رضوی».

همدلی در سیره ی رضوی:

نمونه ی اول: زمانی که یونس بن عبدالرحمان غمگین و گریان نزد آن حضرت آمد و از رفتار و گفتار نادرست برخی اطرافیانش گلایه کرد، امام فرمود:

«ای یونس! غمگین نباش! بگذار مردم هر چه می خواهند بگویند. اینگونه مسائل و صحبت ها اهمیتی ندارد. زمانی که امام تو از تو راضی و خشنود باشد، جای هیچ نگرانی و ناراحتی نیست.»

مهر الهی از آن کسی باد که، با آموزش معارف ما امرمان را زنده سازد. به راستی اگر مردم خوبی های سخنان ما را درمیافتند، از ما پیروی می کردند. امام تابناک هشتم (علیه السلام)

واکنش بعد از مطالعه ی کتاب: می گویید: «امام رضا (ع) راست می گه ها!»

نشر: آستان قدس رضوی
قیمت: 2500 تومان

پ.میعاد
شنبه 25 دی 1389  5:14 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

خانه ام همین جاست چاپ ارسال به دوست
04 مهر 1389 ساعت 00:49

...چند گروه مشخص توی شهر مانده بودند. یک عده که کاری به دین و مذهب نداشتند ولی می گفتند خرمشهر وطن ماست. یک عده هم بچه های بسیجی و مذهبی که با اعتقاد می جنگیدند و عده ای هم از روستایی ها که می گفتند سر و صدا می خوابد و دلشان نمی آمد گاو و گوسفندهایشان را رها کنند. من هم می خواستم مثل آن ها همه چیز را به همین سادگی ببینم؛ اما خرمشهر داشت سقوط می کرد...

تب و تاب جوانی و نوجوانی را درک کرده اید؟ پر شور و آرزومند، عاشق کشف و تجربه کردن! همیشه در زندگی افراد، هستند موقعیت هایی که راهی باشند برای پاسخ دادن به این تب و تاب. موقعیت هایی که یک دفعه و ناخواسته درگیرش می شوی و آن ها هستند که تو را می سازند و آن وقت، تو می شوی وارث شرایط زمانه ی خودت.

این ها حرف هایی ست که «افسانه قاضی زاده» می گوید و به آن ها اعتقاد دارد.

راستش را بخواهید به خود آدم بستگی دارد که وارث زمانه اش بشود یا نه. کتاب «خانه ام همین جاست» خاطرات زندگی افسانه است در دوران جنگ. خاطراتی که به ما  نشان می دهد چطور افسانه و افسانه های آن روزها، شدند وارث جنگ. حتی اگر علاقه ای به خواندن خاطره و یا داستان های جنگی نداشته باشید، مطمئن هستیم با خواندن اولین فصل از این کتاب، تا آخر آن را بدون وقفه خواهید خواند. کوتاه بودن فصول کتاب و همچنین کم حجم بودن کل آن، از مزایایی ست که خواننده را بیشتر به خواندنش ترغیب می کند.

ساده و صمیمی بودن متن کتاب هم خواننده را به سختی فهم مطالب نمی اندازد و به طور کلی، نثر آن طوری ست که وقتی خواندن کتاب را آغاز می کنید، احساس می کنید که هم قدم با شخصیت آن پیش می روید؛ سختی هایش را حس می کنید، غم ها و شادی هایش را درک می کنید، همراه آن می خندید و اگر احساساتتان قوی باشد، حتی تا گریه هم پیش می روید!

این کتاب در هفت فصل، خاطرات افسانه قاضی زاده را از زبان خودش بیان می کند. متن زیر قسمتی از این کتاب است:

...وقتی برای نظافت وارد اولین اتاق عمل شدم، وحشت کردم. کف اتاق پر بود از خون و چرک و دست و پای قطع شده و پوست بدن. یک پسر پانزده، شانزده ساله در اتاق بود که داشت تمیز می کرد. گفتم: «کسی نیست به شما کمک کند؟ چرا این قدر اتاق ها کثیف اند؟»

همین جور که کار می کرد گفت: «خانم از صبح تا حالا چندین نفر را توی این اتاق عمل کردند. بعضی از خدمه ها هم به خاطر اضطراب و نگرانی کار را ترک کرده اند و به خارج منطقه رفته اند. کسی نمانده که این کارها را بکند. فقط من و برادرهایم کارهای خدماتی را انجام می دهیم.» ...

کتاب خانه ام همین جاست، مصاحبه ای ست که گلستان جعفریان با افسانه قاضی زاده انجام داده است و انتشارات سوره مهر، آن را با قیمت 1100 تومان منتشر کرده است.

پژواک
شنبه 25 دی 1389  5:15 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

انسان بی خود چاپ ارسال به دوست
12 مهر 1389 ساعت 13:19

کتاب "انسان بي خود" در واقع سخنراني دکتر علي شريعتي  در دانشکده ادبيات دانشگاه تهران بوده، که مانند بسياري از آثار ديگر ايشان بعدها بصورت کتاب درآمده است. عنوان کتاب به خوبي تمام محتواي آن را بيان مي کند. "انسان بي خود" از انساني مي گويد که "خود" حقيقي اش را گم کرده و هويت بيگانه اي را انتخاب کرده است.   شريعتي عواملي را که باعث اين از خودبيگانگي شده است، شرح مي دهد و بازگشت به خويشتن را راه حل اين مشکل مي داند و در جواب اين سوال که بايد به کجا و به کدام خويشتن برگرديم؟! ميگويد: به علي.

اين کتاب را بنياد فرهنگي دکتر علي شريعتي با قيمت 1700 تومان منتشر کرده است. در متن زير بخشي از اين کتاب را آورده ايم:

دائما و شب و روز؛ تمام لحظاتمان را "کار مي کنيم تا بخوريم"، نه اينکه "مي خوريم تا زندگي کنيم" ما کوچک ترين لحظه هاي تامل در خويشتن را نداريم و اين لحظه ها هر روز بيشتر از ما گرفته مي شود و به شکل موجودي در مي آييم که فقط بايد براي مصرف کردنش کار کند. با اين همه، ريتمي که فلسفه مصرف در دنيا به وجود آورده است، هر روز، هر تکنيکي که به کمک آدمي مي آيد و هرچه آدم از شبانه روز عمرش روي کار مي گذارد باز مي بيند که از مصرف، کم آورده است...! همواره بايد ساعات بيشتري را قرباني تأمين مصرف هاي تازه تري بکند؛ چراکه مصرف و تزايد مصرف، در دست کساني است که از فروش، سهم و سود مي برند. آنها در دنيا اقليتي هستند و از اينکه آفريقايي، آسيايي و خود اروپايي _يعني انسان _ هرچه مصرف کننده شود، سود مي برند. اما ما خيال مي کنيم که هرچه بيشتر مصرف کننده شويم پيشرفت بيشتري کرده ايم! نه، ما قرباني فروشنده شده ايم. ما همه لحظات  خودمان را براي تامين مصارف دروغيني که آنها بر ما تحميل کرده اند، فدا کرده ايم.

میثاق
شنبه 25 دی 1389  5:16 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

سری که درد... می کند چاپ ارسال به دوست
26 شهریور 1389 ساعت 13:23

شاید اگر مسئولیت حراست شهرک و پیدا کردن سارقین به من سپرده نشده بود، به سادگی جرئت نمی کردم وارد اتاق نگهبانی شوم، از راهروی مخصوص آنها عبور کنم و سر از محوطه ی اندرونی یا خوابگاهشان دربیاورم.

با حس امروزم باید بگویم که کاش وارد اتاق نگهبانی نمی شدم و از راهرو مخصوص آنها عبور نمی کردم و سر از خوابگاهشان در نمی آوردم.

صحنه ی پیش رویم به قدری غیر منتظره و عجیب بود که تا مدتی مرا میخکوب و متحیر کرد و امکان هر گونه تحرک و عکس العملی را از من گرفت.

نگهبانان که شاید تعدادشان به ده – دوازده نفر می رسید، همگی با لباس فرم بر روی تخت هایشان خوابیده بودند و هر کدام شیشه ی شیری در دهان داشتند...

اگر سرتان درد می کند برای خواندن داستانهایی که با خواندنشان واقعاً سرتان درد می گیرد، حتماً مجموعه داستانهای کوتاه «سری که درد... می کند» را بخوانید! البته به شما اطمینان می دهیم که هدف نویسنده سردرد گرفتن شما نبوده است!

اگر طرفدار داستانهای کوتاه «سید مهدی شجاعی» باشید حتماً می دانید که از داستان های  10 صفحه ای او، 2 صفحه ی اولش گیج گیجید، دو صفحه ی دوم دلتان قنج می رود که این داستان به کجا ختم می شود،  دو صفحه ی سوم دهانتان باز باز می ماند که چطور پیچ داستان اینوری پیچید؟!، در دو صفحه ی چهارم نمی دانید این داستان واقعی است یا تمثیلی یا خیالی و در دو صفحه ی آخر هم نفستان بالا نمی آید! در کل هم فال است هم تماشا!

«سری که درد... می کند» مجموعه ی 8 داستان کوتاه از سید مهدی شجاعی است و موضوع آن بسیار مختلف است. مذهبی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی. به قول نویسنده: «قرار نیست این داستانها با هم ارتباط بر قرار کند، قرار است خواننده با داستان ها ارتباط برقرار کند.»

واکنش خواننده بعد از خواندن هر داستان کوتاه: گفتیم که! نفستان بالا نمی آید!

انتشارات نیستان این کتاب را نخستین بار در سال 1387 با قیمت 2700 تومان به چاپ رساند.

پ.میعاد

شنبه 25 دی 1389  5:17 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

مرگ از من فرار می کند چاپ ارسال به دوست
26 مرداد 1389 ساعت 04:56

اکبر دوید رفت خودش را رساند به دکتر، سرش را گرفت کشید پائین گفت: «تیرها را مگر نمی بینی؟ سرت را بدزد.»

دکتر گفت:«نگران نباش. من می دانم گلوله دارد از کدام طرف می آید.»

کارهایی کرد که بچه ها واقعاً معتقد بودند او رویین تن است. گلوله شوخی نداشت. منتها دکتر می شناختش. گذاشت آمدنش که کم شد به بچه ها گفت سینه خیز بروند از منطقه دور بشوند. ماندم من.

گفتم: من هم سینه خیز بروم؟

گفت: نه عزیز! نیم خیز هم می توانی بروی.

که دیدم خودش بلند شد ایستاد. به خودم گفتم جان من که عزیزتر از جان او نیست.

بلند شدم راه افتادم رفتم دنبال دکتر. گلوله داشت می آمد. می دیدم داشت می آمد. حسش می کردم...

«مرگ از من فرار می کند» داستانهایی شنیدنی از عارف بی نظیر جبهه هاست. داستانهایی از روزهایی که «مصطفی چمران» در امریکا درس می خواند، از روزهایی که در لبنان می جنگید، از روزهایی که در دهلاویه و سوسنگرد مسوول عملیات چریکی شده بود.

نامه های خواندنی مصطفی به خدا، داستان زندگی عاشقانه ی او با همسرش، روایت شجاعت ها و کرامات مصطفی از زبان همسر او، همرزمان و دوستانش در این کتاب آمده است.

سیر دلتنگی های چمران در امریکا و فعالیت های اثر بخش او در کنار امام موسی صدر، و دل گرمی های او در جبهه های جنوب، عاشقانه های او با خدا و شخصیت علمی او چنان در کنار هم زیبا نشسته است که از شخصیت او، شخصیتی ناب و کم نظیر ساخته است.

این کتاب دربردارنده ی دو سفر است: سفر اول زندگی چمران را در امریکا و لبنان به تصویر کشیده است و سفر دوم داستان رزم چمران در جبهه های ایران است. این کتاب مجموعه ای از خاطرات و توصیفات اطرافیان چمران از اوست.

واکنش خواننده پس از خواندن کتاب: می مانید این آدم میان قرن بیستم چکار می کند؟!

انتشارات: روایت فتح
تعداد صفحات:285
قیمت:2500 تومان

پ.میعاد
شنبه 25 دی 1389  5:17 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

اسب نقره ای چاپ ارسال به دوست
15 مرداد 1389 ساعت 23:11

به من گفتند امیر بخارا به نگه  داشتن اسبهای زیبا و نجیب و اصیل، اشتیاقی وصف نکردنی دارد و هر جا وصف اسب رهواری را می شنود با شتاب برای گرفتن یا خریدش پیکی روانه می کند و زین و یراق اسبهایش از طلا و زمرد و زبرجد است.

...امیر هم دستور داد مرا به ستورگاه و اصطبل سلطنتی ببرند تا اسبهایش را خوب بنگرم و عقیده ی خویش را درباره ی آنها اظهار نمایم. وقتی دوباره به محضرش رسیدم گفتم:

«امیر به سلامت باد! من هیچ اسبی در آخور مخصوص ندیدم!»

امیر شگفت زده شد و از تخت به زیر آمد و گفت:

«یا تو در اسب شناسی مردی بصیر و کامل و کاردان هستی یا نیک احمقی و در عقل تو باید شک کرد!...»

«ای امیر! شما گاوها را زین می گذارید و مال خویش به هدر می دهید!»

امیر از کوره در رفت...

عنوان «اسب نقره ای» ارتباط عجیب و غریبی با موضوع این کتاب دارد! ارتباطی پیچیده ولی عمیق و تاثیرگذار!

زمانی که امیدها اندک بود و عرصه تنگ، زمانی که مردم فارس و ترک و عرب زیر یوغ بردگی خلفای عباسی بودند، مردی از تبار اهل بیت پیدا شد و حق خواهی کرد. نام او بود: محمد بن قاسم علوی. او از نوادگان امام سجاد (ع) بود و در زمان خلیفه معتصم قیامی بزرگ به راه انداخت.

داستان «اسب نقره ای» راجع به مردی است که تمام دار و ندارش یعنی اسبی به نام «سمند» را، فدایی این قیام می کند.

جالب اینجاست که این قیام از ایران شروع شد و با استقبال ایرانیان نیز همراه بود! نقش اول این داستان نیز ایرانی خون گرم و سرد و گرم چشیده ایست به نام «سامان»! همین آشنایی و قومیت با شخص اول داستان، از جذابیت های این کتاب است.

این کتاب توسط نشر عابد با قیمت 600 تومان به چاپ رسیده است.

واکنش خواننده در پایان کتاب: دلتان می خواهد دنیای امروز پر باشد از محمدان علوی!

پ.میعاد
شنبه 25 دی 1389  5:18 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

بوی بهبود ز اوضاع جهان می شنوم چاپ ارسال به دوست
02 مرداد 1389 ساعت 11:05

شادی آورد گل و
باد صبا،
شاد آمد...

اگر اهل شعر و شاعری هستید و یا طبعتان نوشته های لطیف را می پسندد، کتاب بوی بهبود که به تازگی در نشر موعود عصر به چاپ رسیده است، همانی ست که به دنبالش هستید. این کتاب را که مجموعه ای است از اشعار مهدوی شاعران مختلف، آقای ابوالقاسم حسینجانی گردآوری و تنظیم کرده است.

اشعار جمع آوری شده در این کتاب به اندازه ای زیبا هستند که نظر هر خواننده ای را با هر سلیقه ای، جلب می کنند.

شعر زیر، یکی از اشعار منتخب از این کتاب است:

چه قدر دوست دارم این ها را:
پیرمردان، گیوه در پا را
بچه هایی که تازه می فهمند:
                      معنی «آب» و«نان» و «بابا» را!
پیرزن های قصه ریسی را –
که بلد نیستند «الفبا» را
نی چوپانی ام، که می شکنم:
بغض دشت و سکوت صحرا را
من و گل های آتشی – هر شب:
می کشیم انتظار فردا را!  
* محمود اکرامی

کتاب «بوی بهبود ز اوضاع جهان می شنوم» را که تابستان امسال، انتشارات موعود عصر به چاپ رسانده است، می توانید با قیمت 2000 تومان تهیه کنید.

از آن روزی که او را برگزیدم
از این خوشتر بر و بالا ندیدم
اگرچه پشت پرده حرف می زد –
       ولی،
                چشمان او را،
                                   می شنیدم!

* ابوالقاسم حسینجانی

پژواک

نظر
شنبه 25 دی 1389  5:19 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

نامیرا چاپ ارسال به دوست
24 تیر 1389 ساعت 00:00

ربیع در حیاط خانه ی خود تنها بر سکویی نشسته و در خود فرو رفته بود. ام ربیع از خانه بیرون آمد و از دیدن ربیع اندوهناک و آرام به او نزدیک شد و کنارش  نشست. ربیع نگاهی به مادر انداخت و دوباره در خود فرو رفت. گفت:
«هیچ وقت فکر نمی کردم دنیا به این فراخی، این چنین برایم تنگ شود.»
مادر گفت:
«تا وقتی چاره ی کار را در انتقام ببینی ، هرگز دلت آرام نخواهد گرفت.»
«و اگر از خون پدرم هم بگذرم باز هم دلم آرام نخواهد گرفت. اما تو تنها به خود می اندیشی! مرگ پدر را فراموش کرده ای و می خواهی مرا آرام کنی تا جانم را حفظ کرده باشی! ولی من برای ریختن خون قاتلان پدرم، از مرگ هراسی ندارم.»
بلند شد و در حیاط قدم زد. ام ربیع گفت:
«پدرت در دفاع از علی کشته شد و تو اگر در دفاع از فرزند علی کشته شوی، من باکی ندارم؛ اما در انتقام از خون پدرت، هرگز تو را یاری نمی کنم.»
ربیع که برای نخستین بار این سخنان را از مادر می شنید، جا خورد و ایستاد. گفت:
«تو چه می گویی؟!»
ام ربیع برخاست و در چشمهای ربیع خیره شد.

«نامیرا» داستان پرکششی است از انسانهایی که با مرگ جاودانه شدند. نامیرا اثری است خواندنی از «صادق کرمیار» که درباره ی سرنوشت و تقدیر کسانی می گوید که خواسته و ناخواسته وارد جریانی عظیم شدند و نامشان در تاریخ برای همیشه ماند. نامیرا را نشر نیستان منتشر کرده است.
حتماً از جزئیات کربلا باخبرید! اما شک دارم درباره ی زندگی 72 نفری که همراه با امام حسین (ع) جنگیدند مطلع باشید.
یکی سالها منتظر این لحظه بود.
یکی ابتدا دشمن بود و بعد دوست شد.
یکی برای انتقام پدر آمده بود و سپس...
اینکه خداوند چگونه باوفاترین انسانها را در کربلا به هم رساند، قصه ی تغییر آدمها و داستان عشق هایی با عاشقانه ترین پایان را در این کتاب خواهید خواند.
در این کتاب می بینید که زنان، چه نقش پررنگی در کربلا ایفا کردند و به واقع درمیابید که چگونه مرد از دامن زن به معراج می رود!
اگر عادت کرده اید با آمدن اسم کربلا گریه کنید، همین جا بایستید! عادتتان را کنار بگذارید! زمان فکر کردن رسیده است!

واکنش انسان پس از پایان کتاب: راستش را بخواهید اصلاً دلتان نمی خواهد این داستان تمام شود!

پ.میعاد
شنبه 25 دی 1389  5:19 PM
تشکرات از این پست
vbolandi
vbolandi
کاربر برنزی

من گنجشک نیستم چاپ ارسال به دوست
19 تیر 1389 ساعت 00:28

اولش می خواستیم مثل همه ی معرفی کتابها بخشی از کتاب را برایتان بگذاریم، اما هر چه فکر کردیم، دیدیم بخشی از این کتاب برای معرفی همه ی آن کافی نیست! اصلاً فایده ندارد یک تکه از متن کتاب را بخوانید! یا همه یا هیچ!
همه ی این کتاب 85 صفحه است و البته اصلا به نظر نمی رسد یک کتاب 85 صفحه ای حدود 5 روز ذهن انسان را درگیر کند!
این کتاب را «مصطفی مستور» با زبان و لحن خاص خودش به رشته ی تحریر در آورده است. نشر مرکز چاپ و انتشار این کتاب را بر عهده دارد.
هر چه فکر می کنم حتی دلم نمی خواهد موضوع این کتاب را بگویم! می ترسم ذهنتان را ببندید! ولی می گویم.
موضوع این کتاب علت و معلول هاست، رابطه ها، قواعد بازی، نظم و زندگی! ولی اگر ذهنتان را باز بگذارید بیش از این می فهمید!

واکنش خواننده پس از خواندن این کتاب: احساس خنگی می کنید!

پ.میعاد
شنبه 25 دی 1389  5:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها