معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمیشود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلیترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد.
وب سایت سوران: معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمیشود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلیترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد.
سالاد هویج با ماست
مواد اولیه:
- هویج (متوسط): ۳ عدد
- ماست: ۱ تا ۱.۵ لیوان
- روغن (زیتون): ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- سیر (رنده شده): ۲ حبه
- سس (مایونز): ۱ قاشق غذاخوری
- شوید (تازه): میزان دلخواه
طرز تهیه:
۱. هویجها را رنده کنید.
۲. آنها را به مدت ۱۰ دقیقه با کمی نمک تفت دهید.
۳. در یک کاسه بزرگ، هویج پخته شده، ماست، روغن زیتون، سیر، سس مایونز و شوید را با یکدیگر مخلوط کنید.
سالاد هویج با سیب و انار
مواد اولیه:
- هویج: ۳ عدد
- سیب: ۱ عدد
- انار (دان شده): نصف لیوان
- کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
- عسل: ۳ قاشق سوپخوری
- سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیمو: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا هویج را شسته و پوست بگیرید و با رنده درشت رنده بزنید. سیب را نیز پوست گرفته و به صورت مربعی خرد کنید.
۲. عسل را داخل تابهای ریخته و صبر کنید تا بجوشد و حباب بزند در این حالت عسل کاملا نرم و روان خواهد شد. هویجها را داخل عسل ریخته و کاملا تفت دهید تا براق شوند. در انتها کشمش را هم به عسل اضافه کنید.
۳. ظرفی را آماده کنید و هویج و کشمش را داخل آن بریزید و بعد سیب را هم به آنها اضافه کنید.
۴. آبلیمو و سس مایونز را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید و در انتها انار دان شده را روی سالاد ریخته و برای سرو آماده کنید.
نکات:
- در صورت تمایل کشمش را حذف کنید.
- اضافه کردن مقداری گردوی خرد شده سالاد شما را خوشمزهتر میکند.
- میتوانید به عسل مقداری زعفران هم اضافه کنید.
- در صورت تمایل این سالاد را به همراه سالاد کاهو یا کلم سرو کنید.