مشخصات کتاب:
- نام کتاب: روزهای خاکستری
- نام نویسنده: هانیه حدادی اصل
- شابک: ۸-۰۶-۷۹۲۸-۹۶۴
- قیمت: ۲۸.۰۰۰ ریال
- تعداد صفحات: ۵۵۸
- نوبت چاپ: چاپ سوم- ۱۳۸۲
- سال چاپ: ۱۳۸۱
- انتشارات: شقایق
شرح پشت جلد:
از اولش شروع میکنم قصه اینجوری شروع شد که توی گهواره بودی و فارغ از همهجا. من بودم ولی متوجه نبودم. شاید اگه اون موقع چیزی میفهمیدم جلوی خان بابا میایستادم و مقاومت میکردم اما نشد. زمان گذشت و گذشت تا ما شدیم به قول قدیمها دو تا آدم عاقل و بالغ. فهمیدم چه کلاهی سرمون رفته... زندگی رو کرده بودیم میدان جنگ. میجنگیدیم تا شاید بالاخره یکیمون پیروز بشه اما من و تو شکست خورده بودیم و دشمن پیروز شد. برای فرار از هم دیگه اشخاص دیگه رو انتخاب کردیم و روز به روز به اونا علاقهمندتر میشدیم اما این وسط باز هم شکست خورده بودیم. سعی کردیم درد سختش رو فراموش کنیم... گذر زمان خیلی چیزها رو یادم داد... یادم داد که میشه تو قفس هم آزاد بود. میشه این اسارت رو دوست داشت. یادم داد که میشه خیلی چیزها رو باور داشت و به زندگی جور دیگه نگاه کرد...
خلاصه داستان: این داستان زندگی سها و سیاوش است که از بدو تولد نافبر هم شده بودند٬ در حالیکه اصرار دیگران به ازدواج آنها تنها باعث نفرتشون نسبت به همدیگه شده بود. این میان چون سها عاشق کامیاب شده بود٬ این نفرت نسبت به سیاوش روز به روز بیشتر هم میشد. ولی اصرار مادرهاشون به اجرای وصیت خانبابا و تلاش بیحاصلشون برای جلوگیری از وقوع این ازدواج باعث شد که بعد از مدتی با هم ازدواج کنند به این شرط که ازدواجشون صوری باشه و مدتی بعد از هم جدا بشوند و ادامه در کتاب