0

معرفی کتاب

aghamohammad
aghamohammad
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 21

معرفی کتاب

معرفی کتاب های سودمند , پرمحتوا و ارزشمند و دارای ارزش معنوی،
نام کتاب , نویسنده و اطلاعات مربوط ... لطفا حداقل 4 سطر در مورد کتاب توضیح دهید
یک شنبه 18 اسفند 1387  9:05 AM
تشکرات از این پست
aghamohammad
aghamohammad
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 21

پاسخ به:معرفی کتاب

نام کتاب : قهرمان هزار چهره

نویسنده : جوزف کمپل   برگردان : شادی خسروپناه

این کتاب مشهورترین و بهترین اثر جوزف کمپل ، نویسنده و اسطوره شناس مشهور آمریکایی است که سیر و سفر درونی انسان را در قالب قهرمانان اسطوره ایی پی میگیرد و با بررسی قصه ها و افسانه های جهان نشان میدهد که چطور این کهن الگو در هر زمان و مکان خود را در قالبی جدید تکرار میکند تا انسان را به سیر و سفر درونی و شناخت نفس راهنمایی کند .

این کتاب اکنون جز< کتاب های کلاسیک و رسمی رشته های ادبیات ، اسطوره شناسی و فیلمنامه نویسی است و کارگردانان مشهور هالیوود تحت تاثیر آن به بازسازی اسطوره های کهن در قالب نو پرداخته اند .

جنگ ستارگان ، ارباب حلقه ها ، ماتریکس و ... ازین کتاب الهام گرفته اند .

یک شنبه 18 اسفند 1387  9:08 AM
تشکرات از این پست
masoudranjbar
masoudranjbar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2212

اين تايپيک خيلي گردوغبار خورده

به مدپوشان،بگویید اخرین مد کفن هست.

دوشنبه 25 آذر 1392  7:59 PM
تشکرات از این پست
reza0088
reza0088
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 6

کتاب آری اینگونه بود برادر از معلم شهید دکتر شریعتی،دوستان عزیز بهتون پیشنهاد میکنم این کتاب بسیار زیبارو بخونید شاید خوندنش 1ساعت هم طول نکشه ولی از نظر محتوایی خیلی مفید و سود مند خواهد بود

جمعه 6 دی 1392  11:32 PM
تشکرات از این پست
asheq1hazrat
asheq1hazrat
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 136

کتاب بهشت جوانان  نوشته اسدالله محمدی نیا این کتاب به دختروپسرها به خصوص کسانی که درمورد حجاب وموسیقی ومسائل مربوط به محرم ونامحرم سوال دارند پیشنهاد میکنم من خودم ازاین کتاب استفاده کردم وبه جواب سوالاتم رسیدم .با توجه تعدا بار هایی که چاپ شده معلومه که برای خیلی ها مفید بوده....

شنبه 12 بهمن 1392  12:37 AM
تشکرات از این پست
sadrian
sadrian
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 336

فرانسوا مورياك

جواد صدر

انتشارات لوح فكر

كتاب يادداشت هاي پيرمرد پولداري است كه از همسرش و فرزندانش نفرت دارد . معتقد است همسرش هيچ گاه او را دوست نداشته و پس از تولد بچه ها كاملا او را فراموش كرده و فرزندانش نيز تنها در پي دست يابي به ثروتش هستند و او را مسخره مي كنند . به دنبال راهي است تا آنها را در حسرت اين پول بگذارد و رنج هايي كه كشيده را نيز به گوششان بخواند .

قشنگ بود من از توصيفات و موشكافي هاي روان شناسانه اش خوشم مي ياد حالت روحي آدم ها و تفكراتشون توي تنهايي هاي خودشون را خوب تجزيه و تحليل مي كنه خيلي ملموس و واقعي . شخصيت هاي خاص درست مي كنه در عين حال نه غير قابل باور و غير عادي .

در مورد مورياك بايد بگم خودش از طبقه اشراف بوده ولي خيلي از اين طبقه بدش مي يومده و خيلي هم تحت تاثير انجيل بوده و توي داستان هاش به اين مطلب مي پرداخته .

یک شنبه 18 اسفند 1392  4:52 PM
تشکرات از این پست
sadrian
sadrian
کاربر برنزی

نامیرا

صادق کرمیار

انتشارات نیستان

نامیرا اشاره ای داره به داستان کربلا و امام حسین البته قبل از شروع قیام هست . داستان کوفیان که چگونه به فکر دعوت امام می افتند و چگونه بعدا پا پس می کشند و البته حالت داستانی داره و ما بر زید همسرش سلیمه و عبدا... از بزرگان خاندان زید تمرکز داریم که چگونه در این وسط با شک و تردید دست به گریبان هستند و در نهایت چگونه تصمیم گیری می کنند .

خوب از آقای کرمیار قبلا داستان هایی را معرفی کردم و این یک کتاب جا موند . کتاب نسبتا قشنگیه حالا در مورد عاشورا زیاد خوندیم اما من باب پرداختن به داستان یکی دو فرد خاصش جالب بود و موضع گیری های عبدا... تفکرات و تغییر جهت دادنش هم برام جالب بود اما راستش این اسامی عربی شبیه به هم یک مقادیری اذیتم می نمود .

یک شنبه 18 اسفند 1392  4:53 PM
تشکرات از این پست
sadrian
sadrian
کاربر برنزی

سه كاهن

مجيد قيصري

انتشارات عصر داستان

داستان در مورد كودكي حضرت محمد هست . وقتي در نزد دايه خود حليمه به سر مي برد و كاهناني در صحرا به سراغ حليمه و حارث مي آينده تا در ازاي پول اين كودك را بگيرند و حليمه هراسان تصميم دارد هر طور شده محمد را به مادرش آمنه و پدربزرگش سردار برساند .

اينم يكي ديگه از تازه هاي نشر . خوشم اومد قشنگ بود نثرش هم ساده است هم ادبي و يك جور پر احساس بعد خود داستانش را هم من نمي دونستم يا نداشتيم و نخونديم يا من فراموش كرده بودم . چيز ساده كوتاه و دوست داشتني اي بود به نظر من .

قسمت زيبايي از كتاب

چه سخت است براي پادشاهي قصه بگويي كه زندگي خودش روزگاري قصه مي شود .

یک شنبه 18 اسفند 1392  4:53 PM
تشکرات از این پست
oghab6668
sadrian
sadrian
کاربر برنزی

اي . ال . دكتروف

الهام نظري

انتشارات افراز

هومر و لنگلي دو برادر هستند كه در خانواده اي ثروت مند متولد شده اند . هومر بعد از مدتي در اثر بيماري بينايي اش را از دست مي دهد و لنگل راهي جنگ مي شود . در همين زمان والدين آنها فوت مي كنند و بعد از بازگشت لنگلي از جنگ دو برادر به زندگي اي منزوي درون خانه با عقايد و افكاري عجيب روي مي اورند . كتاب شرح تنهايي و زندگي اين دو برادر است .

كتاب نسبتا خوبي بود . من با دكتروف هيچ وقت ارتباط خوبي برقرار نكردم با اين حال وقتي ديدم اونم يك كتاب توي ترجمه هاي جديد داره رفتم سراغش . بايد بگم ارتباطم با اين يكي خيلي بهتر بود ترجمه كتاب هم عاليه شادي موضوعش هست كه براي من هيجان چنداني ايجاد نمي كنه چيزي كه بهش فكر نكردم و برام ملموس نيست جايي از اهميت نداره . نمي دونم . ظاهرا اين داستان از روي يك ماجراي واقعي هم نوشته شده است .

یک شنبه 18 اسفند 1392  4:57 PM
تشکرات از این پست
sadrian
sadrian
کاربر برنزی

ملکان عذاب

ابوتراب خسروی

انتشارات ثالث

شمس با حوریه دوست دوران نوجوانی تماس گرفته تا وصیت پدر را انجام داده و مدارکی را به دست حوریه برساند . حالا داستان کتاب بیشتر بر می گرده به داستان زندگی زکریا که پدر شمس هست . مردی که توی طایفه های فارس به دنیا می یاد و مادرش از طریق ازدواج با خان های مختلف خیلی پولدار شده بوده هر چند پدر اصلی وی سردسته تعدادی صوفی در خانقاهی بوده که روشی خاص داشتند و زکریا را هم درگیر این مسئله می کنند .

کتاب نسبتا خوبیه خوب یک جاهاییش اون قدر برام جذابیت نداشت بیشتر اوایلش که توی طایفه های فارس می گذشت را دوست داشتم اما در مجموع خوب بود بقیه اش را هم می ذارم پای بی حوصلگی این روزها . حتی حس جمله انتخاب کردن هم ندارم . البته بهترم اما هنوز نه اونقدر که بخوام عین قبل با ذوق و شوق سراغ کتاب برم . در هر صورت شاید زیاد کتاب را دوست نداشته باشید اما فکر نکنم بدتون هم بیاد .

یک شنبه 18 اسفند 1392  4:57 PM
تشکرات از این پست
faghaghia
faghaghia
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 486

راز سختی ها و بلاها در زندگی

نوشته احمد لقمانی

انتشارات عطر سعادت(قم)

جوهره ی مصایب و دشواری ها ، لطف و رحمت الهی است و از آن رو که جهان آفرینش بر خیر استوار است،آنچه آفریده ی الهی باشد نیز در خمیر مایه ی خود ،خیر نهفته است.

رنج ها،بلاها،وغصه ها جلوه ای از خیر بی کران پروردگار مهربان است آثار پسندیده ای برای بندگان خداوند به همراه دارد.

یک شنبه 18 اسفند 1392  5:12 PM
تشکرات از این پست
hafezshirazi39
hafezshirazi39
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 10

کتاب سوار سبزپوش آرزوها

مترجم: حسین سیدی

برنده بهترین رمان دینی

واقعا پیشنهاد میکنم بخونیدش،عالیه

وقتی دل دستهایم تنگ میشود برای انگشتان کوچکت،