شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام ، شاعر و مداح اهل بیت کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی)
شور شهادت امام حسن مجتبی شاعر و مداح اهل بیت رسول چهارمحالی(ساقی) ...................................... آقام آقام آقام حسن،غریب کوچه ها حسن(2) .......................................... آقایی که کرم داره،کبوتر حرم داره یه سایه رو سرم داره،اما حرم نداره آقایی که تو کوچه ها،نشانه داره از جفا سپاه سینه زن داره،اما حرم نداره آقایی که کرم داره،نشونه از حرم داره غیرت حیدری داره،اما حرم نداره آقایی که صفا داره،قاسم با وفا داره حرم تو کربلا داره،اما حرم نداره ...................................... غریب و گیر آوردنت،روی دوش داداش حسین وقتی جنازۂ تو رو ،تشیع می کرد آقام حسین به تیر جهل کافران،اون بدن پاکت حسن خون می چکید روی زمین،از توی تابوتت حسن خدا رو شکر رو بدنت،جای سرت خالی نبود جای کفن به بدنت،آقا که بوریا نبود خواهر و بچه های تو،دیگه حقارت ندیدن به دست قوم اشقیا،رنج اسارت ندیدن ....................................... برآت می سازیم یه حرم،فدای تو شاه کرم با اذن فاطمه میایم،تا بسازیم برات حرم یه گنبد طلایی و ،صحن امام مجتبا از باب قاسم الحسن،اذن می گیریم ما از شما راه مدینه وا شده،داریم میام از عتبات مانند روز اربعین،میایم توی صحن و سرات علم می گیریم روی دوش،با خط خوش نوشته روش یا لیتنا کنا معک،روحی فداکه یا حسن ........................................... یه سال به حق فاطمه،با مهدی صاحب زمون یه هیئت از سینه زنات،میایم بقیع با کارون ما از نجف تا کربلا،دم می گیریم حسین حسین به لطف حق ز کربلا،ما تا بقیع می گیم حسن برات می سازیم یه حرم،کنار صحن مادرت چهار تا گنبد طلا،صحن های توی حرمت دسته های عزا میاد،علم به دوش سینه زنون می گن کریم اهل بیت،روحی فداکه آقا جون .......................................... سینه زن ها گریه کنان،تو حسرت زیارتت چرا چراغی نداره،زائر نداره تربتت مجلس های روضه ما،مزین به نامتون به یاد کوچه و غمت،روضه می خونیم واستون تو دلهامون یه حرمه،چهار گنبده پا می کنیم به یاد غربت بقیع،روضه برات پا می کنیم ورد زبون ما می شه،غریب کوچه ها حسن آقاست کریم اهل بیت،کرامته کار حسن ....................................... آقایی که کریمه و ،تو شهر خود غریبه و حتی درون خونه اش،غریبه و غریبه او آقام امام مجتبا،اون زادۂ شیر خدا روضه می خونه دم به دم،از کوچه از پشت در ها میگه الهی بشکنه،دستت مغیره از جفا تو کوچه ها سیلی زدی،ناموس عترت خدا ساقی نگو ز کوچه ها،از غربت آل عبا غبار ماتم اومده،نشسته بر پیکر ما ......................................... آقام آقام آقام حسن،غریب کوچه ها حسن(2) ........................................... شاعر و مداح اهل بیت ذاکر الحسین رسول چهارمحالی(ساقی) وب سایت: Rasoll60.mihanblog.com کانال تلگرام: @sagi60 @rasoll09127933263 پیج اینستگرام http://instagram.com/sagi9127933263
خواهشمند است با درج نظرات خود بنده حقیر را راهنمایی کنیدایمیل بنده
yaalimdd80@vatanmail.ir
شاعر و مداح اهل بیت عصمت و طهارت خادم الحسین کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی) از استان لرستان، شهرستان ازنا ،ساکن تهران ،شهرستان ملارد
سبک اشعار در کانال تلگرام بنده که آ درس آ ن در وب سایت است موجود می باشد
sagi60@
09127933263 شماره تماس
http://rasoll60.mihanblog.com
http://mosebat.mihanblog.com
پاسخ به:شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام ، شاعر و مداح اهل بیت کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی)
مرثیه شهادت امام حسن شاعر و مداح اهل بیت رسول چهارمحالی(ساقی) ........................... السلام ای سبط احمد ای امام عالمین یا حسن نور دو چشمان امیر عالمین ای غریب شهر پیغمبر الا نور دو عین ای کریم آل طاها دلبر شاه حنین ای که در صلحت هزاران مصلحت بر پا شده کربلا از صلح تو آوازۂ دنیا شده ای که در بیت خودت بودی غریب همسرت شد قاتلت امن یجیب تو شدی مسموم از زهر جفای دشمنان می رسد بر گوش غم های دل صاحب زمان خواهرت زینب به بالینت بیامد مه لقا دید اندر طشت فریادی زد از ظلم و جفا کرد وصیت خواهرم جان تو و جان حسین صبر کن بر ماتمم این اول شور است و شین تا به روز واقعه بنما مدد از مادرم خطبه خوان کوفه و شام بلا ای خواهرم تیر باران می شود جسمم ولی ای خواهرا صبر کن تا کربلا راهی است پر از ناله ها گر چه من مسموم گشتم تیر باران هم شدم تشنه لب در غربت آل علی من خم شدم لیک دارم در بدن من یک سری هم کفن دارم به تن هم یاوری اشک من گشته روان بهر شما بر اسیری و غریبی و اهانت بر شما زیر سم اسب ها در هم شکستن استخوان یا به روی نیزه سرهای عزیزان خدا ساقی از این غربت جانکاه دیگر تو مگو از علی اصغر و عباس و اکبر تو مگو .............................. شاعر و مداح اهل بیت ذاکر الحسین رسول چهارمحالی(ساقی) وب سایت: Rasoll60.mihanblog.com کانال تلگرام: @sagi60 @rasoll09127933263 پیج اینستگرام http://instagram.com/sagi9127933263
نوحه شهادت امام حسن شاعر و مداح اهل بیت رسول چهارمحالی(ساقی) سبک:کربلا منتظر ماست ...................................... تو غریبی به مدینه ،گل زهرا مولا(2) .................................... ای مسیحای مسیحای بنی هاشمیان ای عقیق یمنی عشق بنی هاشمیان ای به مردی تو علمدار بنی هاشمیان زور و بازو چو علی ماه بنی هاشمیان ........................................ گر چه بی نام و نشانی به مدینه آقا قبر تو مأمن مردان خدا شد آقا تو کریمی و کرامت ز تو جوشد آقا پسر ارشد زهرا و علی شاه کرم ای آقا .................................................. مرد شامی ز کرامات و عنایات شما شرمگین شد که بدید این همه الطاف شما از مدینه برسد نغمۂ مظلومی تان ای که در خانۂ خود بوده غریب ای جانان ............................................ می سرایم ز غم غربت و مظلومی تو همچو شمعی بشوم آب به بی یاری تو شعله های تب عشق تو بسوزاند خلق بی چراغ است چرا خاک غریبانۂ تو ................................. دم به دم بر لب من نام حسین و حسن است نمک زندگی ام نام حسین و حسن است چون حسین سید و سالار شهیدان باشد کربلایی شدن از لطف امام حسن است .................................... تیر باران بنمودند به تابوت و تنت بر روی شانۂ آن ماه دل آرا بدنت در مدینه که بود شهر پیمبر ای داد غرق خون شد بدن پاک به دوش قمرت ........................................ خون جگر زینب کبری به درون آن طشت تکه های جگرت را به دل خود می بست اشک غم گشته روان بر سر نعش دلبر می سرآید که چرا غرقه به خون گشته جگر .......................................... ما همه سینه زنان،گریه کنان حسنیم عاشقان حرم خاکی شاه کرمیم ذاکرین غم جانکاه امام حسنیم مثل ساقی همگی نوکر آن بی حرمیم .......................................... تو غریبی به مدینه،گل زهرا مولا(2) ......................................... شاعر و مداح اهل بیت ذاکر الحسین رسول چهارمحالی(ساقی) وب سایت: Rasoll60.mihanblog.com کانال تلگرام: @sagi60 @rasoll09127933263 پیج اینستگرام http://instagram.com/sagi9127933263
نوحه شهادت امام حسن مجتبی شاعر و مداح اهل بیت رسول چهارمحالی(ساقی) ........................... کریم اهل بیت،امام مجتبا(2) .......................... به عالم محشر،غم کبرا شده مدینه غرق غم،حسین تنها شده پیمبر آمده،سر و سینه زنان به جنت فاطمه،عزادارش شده شهید ظلم و جور،شهید کینه ها شدی کشته حسن،غریب کوچه ها به دست همسرت،فدا گشتی فدا به زهر کینه و،به دست آن دغا ........................................ واویلا وای از این،غم و درد فراق مصیبت آمده،بر اهل بو تراب دوباره خواهری،ز داغ دلبرش زند آه از جگر،ابوفاضل برش صدا زد یا اخا،صدا زد زینبش کجایی خواهرم،بیا بالا سرم رخ زردم ببین،دل تنگم ببین به جای مادرم،بیا بالا سرم .................................. ندارم مهلتی ،سر آمد عمر من به مرگم صبر وکن،تو ای غمخوار من درون طشت نگر،شده خون جگر شدم راحت دگر،از آن کوچه و در الا ای قاسمم،الا عبد الهم رسیده وقت موت،بیا جانا برم تو و جان عمو،عمو جانت حسین مکن دوری از او،فدا شو بر حسین .................................... بیا ای خواهرم،بیا غم پرورم روان در طشت خون،جگر از سینه ام فدایی گشته ام،به راه دین حق تو و جان حسین ،الا ای خواهرم گرفته فاطمه،به جنت ماتمتت سر و سینه زند،حسین اندر غمت به شهر مصطفی،که تابوت تو را به تیر بندند همی،ز کینه بر شما .......................................... بسوز ای دل برا،ی غربت بر حسن مدینه کربلا،شده بهر حسن زند تیر جفا،به تابوتت حسن حسین زیر بدن،زند ضجه حسن ................................... شدی راحت حسن،ازاین کوچه دگر نمی بینی به چشم،دگر دیوار و در نیفتد چشم تو،به چشم آن دغا نگردد گونۂ، تو سرخ از آن جفا مدینه مدفن،گل طاها شده به پیش مادرش،گل زهرا شده بقیع و درد و غم،سیه دنیا شده دگر ساقی خموش،حسین قد تا شده ........................ کریم اهل بیت،امام مجتبا(2) ....................................... شاعر و مداح اهل بیت ذاکر الحسین رسول چهارمحالی(ساقی) وب سایت: Rasoll60.mihanblog.com کانال تلگرام: @sagi60 @rasoll09127933263 پیج اینستگرام http://instagram.com/sagi9127933263
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) مائیم مست کرامات مجتبی غرق ایم در عنایات مجتبی با ذکر یا حسن همه جا دم گرفته ایم چشمان ما به شفاعات مجتبی
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) حسن یوسف گل جمال تو عرش و فرش غرق کمال تو امشب است عزادار مادرت زهرا ماه چارده غرق هلال تو
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) این پسر دار و ندار حیدر است عاشق است و غمگسار مادر است قرص ماه هاشمیان یا امام مجتبی چون گدایان حسن پشت دراست
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) مائیم گدای کرم کریم طاها داریم نسب نوکری حضرت زهرا با عشق علی شور گرفتیم محرم مجذوب به مظلومی آن سید بطحا
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی)
امشب از ماه مدینه بوی قرآن می رسد
گوهر نایاب امشب اشک باران می رسد
فاطمه بر سر زنان دارد به لب ذکر حسن
از نجف سوی بقیع صد آه و افغان می رسد
تقدیم به کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) لال باشم که بگویم حسن بی حرم است مجتبی که لقبش سید و بابِ کرم است در بقیع تله ای از خاک به تیغ خورشید حرمش در دل هر شیعۂ ثابت قدم است
دور بادا که بگوییم حسن بی حرم است مجتبی را که لقب سید و بابِ کرم است در بقیع، آیتش از خاک به خورشید رسد! حرمش در دل هر شیعه ی ثابت قدم است
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان) درخیالم ساختم صحن و سرادر شأن تو گنبد ،ایوان طلا ،دار الشفا ،در شأن تو ناگهان افتادچشمم قبر خاکی ات دریغ در بقیع سازیم حرم ،مولا،اندر شأن تو
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان) قربان غربت و مظلومی ات بقیع قربان چهار قبر خاکی ات بقیع خالیست از زائر و خاموش قبر ها سازیم حرم با فرج مهدی ات بقیع
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) بهشتی در زمین پنهان در خاک بقیع باشد تو گویی روضه رضوان در خاک بقیع باشد ندارد زائر و سینه زن و گریه کنی در خود فقط مهدی بود گریان در خاک بقیع باشد
در این ایام کرونا خدا را به کریم اهل بیت قسم دهیم که این ویروس منحوس را از مردم دنیا دور کند انشا الله