خبرگزاری شبستان، گروه مهدویت و غدیر: بنابر تصریح روایات امام مهدی(عج) از قاتلان سیدالشهداء(ع) انتقام می گیرد.
چنان که هروی می گوید: به حضرت رضا(ع) عرض کردم: ای فرزند رسول خدا! نظرتان درباره این سخن امام صادق(ع) که می فرمایند: «هر گاه قائم ما قیام کند، بازماندگان از قاتلان امام حسین(ع) به کیفر کردار پدرانشان کشته می شوند» چیست؟ حضرت رضا(ع) فرمودند: «این سخن صحیح است.»
گفتم: پس آیه قرآن «وَ لَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ اُخْرَی؛ گناه کسی را به پای کسی نمی نویسند» چه معنایی دارد؟
حضرت(ع) فرمود: «آنچه خداوند می فرماید، صحیح است، ولی بازماندگان قاتلان امام حسین(ع) به کردار پدرانشان خرسند هستند و به آن افتخار می کنند و هر کس از چیزی خشنود باشد، مانند آن است که کار را انجام داده باشد. اگر مردی در مشرق کشته شود و مرد دیگری در مغرب به کشته شدن او خشنود باشد، نزد خداوند شریک گناه قاتل است.
و حضرت قائم(عج) که فرزندان قاتلان امام حسین(ع) را هنگام ظهورش نابود می سازد، برای این است که آنان از کردار پدرانشان خشنود هستند.»
عرض کردم: قائم شما از چه طایفه ای شروع می شود؟ فرمود: «از بنی شیبه شروع می کند و دست های آنان را قطع می نماید؛ زیرا آنان دزدان خانه در مکه معظمه هستند.»1
پی نوشت:
بحارالانوار، ج52، ص313