مراحل تهیه سوپ مرغ
ابتدا گوشت مرغ را به همراه مقداری آب و یک پیاز داخل یک قابلمه می ریزیم و بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا مرغ نیم پز شود. پس از نیم پز شدن آب مرغ را با استفاده از صافی جدا کنید و کنار بگذارید و گوشت مرغ را هم به صورت ریش ریش خرد کنید و آن را هم کنار بگذارید.
در این مرحله هویج ، پیاز و سیب زمینی را به شکل نگینی خرد می کنیم و سیر را به صورت ریز خرد کنید. سپس پیاز و سیر را به همراه مقداری روغن در قابلمه ای که برای سوپ در نظر گرفتید بریزید و روی حرارت کم بگذارید و تفت دهید. بعد از آن هویچ را که به صورت نگینی خرد کرده اید اضافه کنید و دوباره تفت دهید و بعد آب مرغ را به همراه مقداری آب اضافه کنید به طوریکه که مجموع آب اضافه شده بیشتر از یک و نیم لیتر نباشد.
پس از اینکه هویج ها نیم پز شد سیب زمینی را به همراه گوشت مرغ اضافه کنید. دلیل اینکه سیب زمینی ها را دیرتر اضافه می کنیم این است که سیب زمینی نسبت به هویج زودتر می پزد. بعد از اینکه کمی سوپ جوشید سبزیجات را که از قبل به صورت ساطوری خرد کرده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم.
بعد از اضافه کردن سبزیجات به سوپ 5 دقیقه بعد ادویه جات خود را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه صبر می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم به خوبی جا بیفتد سپس سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با جعفری تازه تزیین می کنیم.