نحوه درست کردن دسر کابلر هلو
مواد لازم برای کابلر هلو :
هلوی پوست کنده ورقه ورقه شده |
8 عدد |
شکر قهوه ای |
1/4 پیمانه |
پودر دارچین |
1/4 قاشق چایخوری |
جوز هندی |
1/8 قاشق چایخوری |
آب لیموی تازه |
یک قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت |
2 قاشق چایخوری |
آرد |
یک پیمانه |
شکر سفید |
1/4 پیمانه |
شکر قهوه ای |
1/4 پیمانه |
بکینگ پودر |
یک قاشق چایخوری |
نمک |
1/2 قاشق چایخوری |
کره که به صورت مکعبی خرد شده |
6 قاشق غذاخوری |
مواد زیر با هم مخلوط شوند:
سه قاشق غذاخوری شکر سفید و یک قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه کابلر هلو :
فر را تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
در یک کاسه بزرگ هلوها را با 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای، 1/4 قاشق چایخوری پودر دارچین، جوز هندی، آب لیمو و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم و آن را داخل ظرفی که می خواهیم در آن بپزد (با گنجایش 2 لیتر) می ریزیم و 10 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم.
سپس در یک کاسه بزرگ آرد و 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با کره با دست مخلوط می کنیم فقط هم میزنیم تا مخلوط شود لازم نیست کره ذوب شود بعد 1/4 پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکنواخت شود بعد از آن مخلوط را روی هلوها می ریزیم و سطح آن را می پوشانیم. سپس ظرف را دوباره داخل فر می گذاریم تا سطح آن طلایی شود (حدودا 30 دقیقه).