وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: فینگر فود ها تو انواع مهمونی ها مخصوصا مهمونی های عصرونه خیلی کاربرد داره چون در عین حالی که میز غذا چیده میشه میتونین با دو سه مدل فینگر فود خوشگل و خوشمزه حسابی مهموناتون رو به وجد بیارین. در این مطلب هم طرز تهیه رولت جعفری رو براتون میذاریم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین.
مواد لازم
۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ قاشق غذاخوری زرشک
۱ عدد فلفل دلمه ای
۴ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۴ الی ۵ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه جعفری خورد شده
۱ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه
1. برای تهیه این رولت لذیذ اول از همه، مواد میانیش رو حاضر میکنیم پس یکی از تخم مرغ هایی که داریم رو میذاریم تا بپزه.
2. بعد گوشت چرخ کرده، دو قاشق از کل پیاز داغ، کمی روغن، نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل ماهیتابه ریخته و کمی تفتشون میدیم تا گوشت کمی تغییر رنگ بده.
3. حالا فلفل دلمه ای که ریز خورد کردیم رو اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم.
4. بعد زرشک رو هم اضافه کرده و مواد رو هم میزینم و حرارت رو ملایم کرده و در ماهیتابه رو میذاریم تا مواد با هم بپزن.
5. وقتی تخم مرغ پخت و مواد داخل ماهیتابه هم پختن تخم مرغ رو با سایز ریز رنده کرده و به مواد اضافه میکنیم.
6. حالا با هم همشون میزنیم و دیگه مایه رولت حاضره.
7. برای تهیه ورقه رولت باید یک قاشق آردی که داریم رو با یه قاشق آب خوب مخلوط کنیم تا راحت تر با تخم مرغ مخلوط بشن.
8. حالا تخم مرغ ها رو هم به مخلوط آرد اضافه میکینم.
9. تخم مرغ و آرد رو هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشن.
10. حالا داخل یک کاسه جعفری خورد شده، کمی نمک، کمی فلفل، زعفران دم کرده، مابقی پیاز داغ و مخلوط تخم مرغ رو هم میریزیم.
11. خوب با هم مخلوطشون میکنیم.
12. بعد موادرو داخل یه ماهیتابه که کمی روغن توش ریختیم و داغ هم شده میریزیم و در ماهیتابه رو میذاریم تا مایه رولتمون خودش رو بگیره.
13. وقتی مایه خودش رو گرفت برش میگردونم تا طرف دیگه اش هم کمی طلایی بشه.
14. حالا ورقه رولت رو داخل یه ظرف که کفش چرب شده میذاریم.
15. بعد مایه رولت رو کاملا و به صورت یکنواخت روش پخش میکنیم دور تا دورش رو به اندازه نیم سانت خالی میذاریم تا موقع رول کردن از رولت بیرون نریزیه.
16. بعد خیلی آروم رولتمون رو میپیچیم.
17. وقتی کمی از گرما افتاد رولتمون رو حلقه حلقه میبریم و حالا رولت خوشمزه مون آماده سروه … نوش جان