0

شوهرم تلگرام باز بود در سیمان دفن‌اش کردم!

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

گفت‌وگو با زنی که همسرش را سوزاند و ٣ روز با او زندگی کرد

به گزارش پایگاه 598 به نقل از روزنامه شهروند: زنی ٤٣ساله شوهرش را مسموم کرد، در بشکه انداخت، آتش زد و روی او سیمان ریخت. این زن سه روز با جسد شوهرش در خانه ماند تا این‌که خود را تسلیم پلیس کرد. ساعت ٢٢ یکشنبه ٢٧ خرداد امسال خانمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ١١٠ تماس گرفت و گفت که همسرش را به قتل رسانده است. بلافاصله موضوع به کلانتری ١٤٨ انقلاب اعلام شد و ماموران با حضور در محل وقوع جنایت، در پشت‌بام یک ساختمان چهار طبقه در خیابان اسکندری‌شمالی اطلاع پیدا کردند زنی ٤٣ساله اقدام به دفن کردن جسد همسر ٥٨ساله‌اش کرده و روی جسد را نیز با سیمان پوشانده است.

حالا ٤روز از این جنایت هولناک می‌گذرد، اما عامل جنایت که همسر مقتول است یک لحظه عذاب وجدان رهایش نکرده. کابوس این جنایت هر شب در روح و روانش جا خوش کرده. خودش می‌گوید شوهرم به خوابم می‌آید آن هم با ظاهری وحشتناک. در ادامه گفت‌وگو با این زن را می‌خوانید:

چرا شوهرت را به قتل رساندی؟
خیلی مشکوک بود. می‌دانستم در فضای مجازی زیرآبی می‌رود. به همین دلیل همیشه باهم درگیر بودیم. روز جنایت هم مرا به باد کتک گرفت. بریده بودم. فقط می‌خواستم از زندگی‌ام محو شود. البته از همان آغاز زندگی با همسرم اختلافات شدیدی داشتیم و حتی پس از تولد دخترمان این اختلافات همچنان ادامه داشت.
تصور می‌کردی همسرت خیانت می‌کند؟
خیلی مشکوک بود. مدام در اینستاگرام و تلگرام درحال چت‌کردن بود.
ابتدا او را مسموم کردی؟‌
می‌دانستم که همسرم علاقه شدیدی به شیرموز دارد، یک لیوان شیرموز آماده کرده و داخل آن داروی خواب‌آور ریختم. زمانی که همسرم آبمیوه را نوشید، بیهوش شد. من پس از چند ساعت بالای سرش رفتم. بدنش کاملا سرد شده بود و نفس نمی‌کشید. ترسیده بودم. جسد را داخل پتو پیچیده و از محل سکونتمان در طبقه چهارم به پشت‌بام خانه منتقل کردم.
در پشت‌بام چه کار می‌خواستی بکنی؟
در آن لحظه فقط می‌خواستم از چشمان دو دختر ١٨ و ٢١ساله‌ام دور شود. اما وقتی به پشت‌بام رسیدم تصمیم گرفتم جسد او را آتش بزنم. به همین دلیل جسد شوهرم را داخل یک بشکه انداختم. بشکه خالی ٢٢٠لیتری. روی آن بنزین ریختم. شعله‌های آتش بسیار بلند بود. از ترس این‌که همسایه‌ها متوجه موضوع شوند بلافاصله آتش را خاموش کردم. فردای آن روز دوباره به پشت‌بام رفتم و جسد را این بار به شیوه‌ای دیگر آتش زدم، اما چون دود ناشی از آتش بسیار شدید بود، همسایه ساختمان روبه‌رو به این موضوع اعتراض کرد و من ناچار به خاموش کردن دوباره آتش شدم. گیج و سردرگم شده بودم که با جسد چه کار کنم.

در آخر چه کار کردی؟
ناگهان متوجه کیسه سیمان بالای پشت‌بام شدم. سیمان را داخل بشکه ریختم و با تهیه بتن جسد را داخل آن دفن کردم. دو روز از این موضوع گذشت. بوی شدید ناشی از فساد جسد، ساختمان را پر کرده و همین موضوع باعث اعتراض شدید همسایه‌ها شده بود.
عذاب‌وجدان گرفتی؟
از همان شب اول عذاب‌وجدان داشتم، اما مبارزه می‌کردم. تا اینکه ٢٧خردادماه پس از تاریک‌شدن هوا، برای پیداکردن چاره‌ای برای خلاص‌شدن از بشکه حاوی جسد به پشت‌بام رفتم که ناگهان دخترم هم برای پیداکردن علت بوی شدید ناشی از فساد جسد به پشت‌بام آمد. با دیدن بشکه، به ناچار موضوع مرگ پدرش را با او در میان گذاشتم. سرانجام تصمیم گرفتم موضوع را به پلیس اطلاع دهم و به همین‌دلیل با پلیس تماس گرفتم و موضوع مرگ همسرم را اطلاع دادم. دقایقی نگذشت که پلیس به خانه‌مان آمد و به بالای پشت‌بام رفت. همه‌چیز را بررسی کرد و من دستگیر شدم.

چهارشنبه 30 خرداد 1397  2:03 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ravabet_rasekhoon ali_81 hamid_h rezahossiny aliada borkhar zahra_53 alirezazaeri mansoor67 ome_abiha96 emamedavazdah
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

پاسخ به:شوهرم تلگرام باز بود در سیمان دفن‌اش کردم!

به همین سادیگی

به همین خوشمزگی

جدا به کجا چنین شتابان.....چقدر راحت به دخترها هم گفته باباتونو کشتم....خدایا فرق نداره زن یا مرد...به کجا میرسند.....یا الله به تو پناه میبریم

چهارشنبه 30 خرداد 1397  2:09 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ravabet_rasekhoon borkhar shayesteh2000
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

جرم شوهرتون چی بود.؟

اولا: دست بزن داشت....

دوما: تلگرام باز بود

سوما: مشکوک بود...

نتیجه می گیریم:

قتلش واجب بود.....

این بنده خدا هم واجب الهی و حکم الهی را انجام داده....اصلا جای نگرانی نیست....همون لحظه دادن داروی بیهوشی اول نمازشو ..خونده بعد اقدام کرده...

ایول کاراگاه زیاد داریم...خانم مارپل دست مریزا

چهارشنبه 30 خرداد 1397  2:18 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ravabet_rasekhoon borkhar shayesteh2000
asdfg_zxcvb11
asdfg_zxcvb11
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2460

باسلام،

شک و تردید در وجود خود این خانم مسئله اصلی است. شاید افکار و خیالات و سوابق خودش باعث چنین شک و شبهه و یا دیدن برنامه های نامناسب ماهواره ای و اینترنتی و یا حتی اطرافیان جاهل باعث چنین طرز فکری شده است. باید این مسائل به طور دقیق ریشه یابی شده و نسبت به آموزش راه های مقابله با آنها اقدام نمود. 

چهارشنبه 30 خرداد 1397  3:33 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rezahossiny borkhar shayesteh2000
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1677
چهارشنبه 30 خرداد 1397  5:38 PM
تشکرات از این پست
borkhar shayesteh2000 ravabet_rasekhoon
montazer2
montazer2
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 354

چقدر راحت !!!!!!!!!!!!!!

وافعا انسانیت کجا رفت؟؟؟؟

حلقه مفقوده زندگی ما ...

پنج شنبه 31 خرداد 1397  9:37 AM
تشکرات از این پست
borkhar shayesteh2000 mansoor67 ravabet_rasekhoon
hermes65
hermes65
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 337

نیاییم فقط این فرد را که مجرم است توبیخ کنیم

دائره دید رو بیشتر کنیم، این فضاهای مجازی بی حساب و کتاب بخصوص تلگرام باعث چه اتفاقاتی شده

این یکی از آنهاست

پنج شنبه 31 خرداد 1397  11:44 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 mansoor67 ravabet_rasekhoon borkhar
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

همدلی در زندگــی زاید صفا

هرخیانت بی گمان زاید خطا

هرخیانت پیشه ای دوراز حیا

بی حیائــی بی گمان آرد  بلا

فی البداهه: منصور مقدم 1/4/1397

البته هر زن و شوهری باید این را بداند که به خواسته های شرعی و قانونی و خدائی هم   دیگر پاسخ درست و سنجیده دهند.در غیر این صورت است که راه خطا باز می شود  نیرو های شهوانی در انسان بسیار قوی است  و به جرات می توان گفت سن وسال مشخصی هم ندارد مانند گرسنگی باید پاسخ داده شود.

جمعه 1 تیر 1397  10:12 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon borkhar
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 392

وحشتناکه

خب طلاق می گرفت که بهتر بود .

جمعه 1 تیر 1397  12:36 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

گفتن طرف داشته بچه اش رو میزده میگن چیکار کرده میزنیش؟ میگه اگه کاری کرده بود که میکشتمش . حالا مال این بنده خداست .

بنظرم منم طلاق راحت ترین راه بود نسبت به این که طرف رو بکشی بسوزونی شناژ بندی و بتن ریزی کنی . لابد زنه اگه وقت داشت کاشی و سرامیکش هم می کرد .

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
جمعه 1 تیر 1397  12:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها