0

توصیف یک روز رؤیایی

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

توصیف یک روز رؤیایی

توصیف یک روز رؤیایی

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی راسخون

ماه پرخیر و برکت رمضان در پیش است. ماه دعا و نیایش، ماهی که در آن قرآن بر پیامبر(ص) نازل شده. در این ماه برای تعجیل در فرج آقا امام زمانمان بسیار دعا کنیم.

با طرح توصیف یک روز رؤیایی در خدمت شما هستیم.

شما کاربران گرامی در این طرح طبق موضوع تعیین شده و طی 3 الی 5 خط، بصورت دست نویس متن خود را وارد می کنید.

موضوع طرح

توصیف یک روز زندگی در زمان ظهور امام زمان ارواحنا فداه با توجه به مشخصاتی که در آیات، روایات و ادعیه در رابطه با وضعیت زمان ظهور حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف آمده است.

معیارهای داوری طرح:

1. زیبایی و روانی متن

2. دلنشینی متن

3. ادبی بودن متن

4. تطابق با ادعیه و زیارات ماثوره

5. تطبيق با موضوع طرح

این طرح از ابتدا تا پایان ماه مبارک رمضان فعال می باشد.

پاسخ ها همگی غیر فعال بوده و در پایان طرح فعال خواهد شد.

چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397  1:14 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon saraalighanbari1360 shayesteh2000 rezahossiny shirdel2 masoud71 amayen fsmuosavi farashbandzare khaliln pebdani borkhar lotfi64431 mansoor67 iustminers 13321342 ma1393 alirezazaeri aza1393 fatemehza
farashbandzare
farashbandzare
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3535

پاسخ به:توصیف یک روز رؤیایی

توصیف یک روز زندگی در زمان ظهور امام زمان ارواحنا فداه

نعمات زمینی و آسمانی بسیار زیادی بر مردم نازل گردیده که زمین چیزی از رویدنی‌های خود را پنهان نکرده بارش نعمات بر بشر در زمان ظهور آنقدر زیاد شده است که فقیری برای گرفتن زکات پیدا نمی‌شود. امام مهدی (عج) در هیچ مکانی اقامت نمی کند،جز آنکه از مقدم مبارک آن عزیز چشمه ها جوشیده گرسنگان را سیر و تشنگان را سیراب می کند.امنیت بی بدیلی بر کل جهان حاکم ‌گردیده تا جایی که یک زن تنها، نه از خیابانی به خیابان دیگر و یا از شهری به شهر دیگر بلکه از کشوری به کشور دیگر در کمال امنیت و آرامش، بدون هیچ ترس و دلهره ای مسافرت می‌کند.رشد عقلی و فکری که در مردم ایجاد شده انگیزه های انجام گناه بسیار کم است. مردم در عین آزادی مشغول اعمال صالح هستند و گناهان بسیار کم است، اما مطلقاً از بین نرفته روابط نامشروع، مشروبات الکلى و رباخوارى از بین  رفته ، مردم به عبادت و اطاعت روى آورده اند،امانت ها را به خوبى رعایت مى‏کنند، اشرار مردم، نابود شده اند و افراد صالح باقى مانده است. مسیحیان و یهودیان نیز به زندگی مذهبی خود ادامه می دهند.

سیــر و ســلــوک عــارفــانــه

http://bayanbox.ir/view/279314356572007390/solook.gif

"خــــدا"

یار همیشه همراه

شنبه 19 خرداد 1397  6:54 PM
تشکرات از این پست
nargesza
lotfi64431
lotfi64431
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1527

روایات مختلفی وارد شده است که در آن ها نوروز ، عاشورا ، شنبه و یا جمعه روز ظهور معرفی شده است.

در مورد احتمال یکی شدن عاشورا، نوروز و یکی از روزهای شنبه یا جمعه باید گفت این احتمال وجود دارد چون عاشورا بر اساس سال قمری و نوروز بر اساس سال شمسی حساب می شود و شنبه یا جمعه هم روز های هفته هستند که ممکن است با هر مناسبتی تداخل کنند.

و اما یکروزی که من با امام زمان (عج) زندگی خواهم کرد بدینگونه است که من با ایشان بیعت می نمایم و به ایشان میگویم مولاي ما ! خنده بر لبهايمان خشکيده و غم همچون سايه اي شوم پرده سياه خود را بر دلهايمان گسترانده . تمام زندگيمان را زمستان سرد و بي روح ماديات فرا گرفته. سبزي و طراوت حيات را به اين سربازان آخرالزماني ات هديه کن  و دلمان براي يک جرعه مي ناب لک زده . گوشهامان از ضجه کودکان بي پناه و مو يه زنان داغدار و ناله مردمان ستم ديده پر شده است ، دستهايمان خالي ست ، ديگر رمقي نمانده براي نجات از اين طوفان روزمرگي ، به کشتي امن تو نياز است. شکستن اين بت جهل و غفلت فقط از يد تو بر مي آيدغلبه بر اژدهاي مدرنيسم بدون عصاي تو ممکن نيست . جهان مرده را تنها نفس تو ممد حيات است وجودمارا از آلودگی و گناه پاک  کن .

سعی میکنم که در کنار ایشان علیه ظلم و ستم مبارزه کنم و و یار و یاور ایشان باشم و به ایشان خدمت نمایم و از کمالات ایشان فیض ببرم تا شاید به راه راستین اسلام دست یابم . و ازش میخوام که فقر رو توی جهان از ریشه بکنه و عدل و داد رو جهانگیر کنه و هیچ ظلمی و ظالمی و مظلومی توی دنیا نمونه همش آسایش و خوشی باشه  بیمار و بیماری نباشه  .خلاصه هرچیزی که باعث ایمان قوی مردم بشه رو ازش میخوام .

دوشنبه 21 خرداد 1397  12:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1677

یا امام زمان همه منتظر ظهور شما هستند . بشریت تشنه عدالت جهانی است 

دوشنبه 21 خرداد 1397  2:15 PM
تشکرات از این پست
nargesza
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

سحر گاهان چقدر زیبا می شود وقتی دعای سحر را در محضر قطب عالم امکان زمزم زمزمه کنیم  اللهم انی اسئلک.....و دلی امید وار که مولا تمام اعمال را رصد می کند و در محضر مولا صوم و صلاة را بر می کنیم شکوه عبادات که دعا های هر روزه ماه مبارک را در فضای نورانی حضور مولا بر پا می کنیم یاعلی و یا عظیم ... چقدر دلنش دعائی  که آمین مولا را هم در پی دارد اللهم فُک کل اسیر ......چه خوش است سحر جمعه ای که بعد از سحری ندبه ای سر دهیم و بخوانیم اَین حسن و  این حسین در محضر مولا باشیم و جد غریبش را یاد آور شویم و با مولا پا در رکاب شویم تا انتقام از بد پیشگان . چه لذتی دارد شب قدری با امام زمان جوشن کبیری بخوانیم و فریاد الغوث  الغوث را بلند کنیم در محضر آبرو مندی که شفاعت کننده ی انس و جن از آتش است اینکه یاد کنیم خلصنا من النار یارب بدون شک به برکت امام زمان برداً و سلاماً را حس خواهیم نمود. به امید چنین روزی اللهم العجل لولیک الفرج.

سه شنبه 22 خرداد 1397  7:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
iustminers
iustminers
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 360

اللَّهُمَّ  ... وَ أَسْأَلُكَ أَنْ تَجْعَلَ وَفَاتِي قَتْلا فِي سَبِيلِكَ تَحْتَ رَايَةِ نَبِيِّكَ مَعَ أَوْلِيَائِكَ وَ أَسْأَلُكَ أَنْ تَقْتُلَ بِي أَعْدَاءَكَ وَ أَعْدَاءَ رَسُولِكَ

خدایا ... و از تو می خواهم مرگم را كشته شدن در راهت در زير پرچم پيامبرت همراه با اوليايت قرار دهى، و از تو می خواهم كه به وسيله من دشمنان خود و رسولت را به قتل رسانى

ظالمان عالم دنیایی بد درست کرده‌اند

بخصوص در بلاد اسلامی

و مقاومت در برابر آن‌ها و نابودی آن‌ها کمک به ظهور حضرت حجت است

موضوع بحث، زمان ظهور گفته شده

اما آفتاب که طلوع کرد، نماز صبح قضاست ...

قبل از طلوع باید ادا کرد دین را ...

و چه بهتر هر گونه جهادی باشد در راه حضرت صاحب (سلام الله علیه)

و برترین مرگ هم نصیب شود در این راه!

چهارشنبه 23 خرداد 1397  11:22 AM
تشکرات از این پست
nargesza
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1677

دوست دارم در رکاب امام زمان باشم اگر لایق حضور در محزر ایشان  راداشته باشم ( یا امام زمان عج)

پنج شنبه 24 خرداد 1397  11:43 AM
تشکرات از این پست
nargesza
13321342
13321342
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3394

یک روز رویایی در زمان ظهور امام زمان(عج). خیلی دوست دارم این روز رویایی نمونه و به واقعیت مبدل بشه. یه روز که امام زمان انتقام خون اهل بیت را می گیرد و در دنیا صلح برقرار می کند هرچند موقتی. امیدوارم از یاران حضرت باشم و ایشان را در این راه یاری دهم. روزی که ایشان حق را از باطل جدا کرده و انتقام مظلومان را از ظالمان می گیرند.

یک شنبه 27 خرداد 1397  9:00 AM
تشکرات از این پست
nargesza
ma1393
ma1393
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1942

دوست دارم یه روزی باشه که البته یه روز نه همیشه اینجوری باشه. ولی یه روزش رو می گم و امیدوارم روزهای دیگه هم بهتر از اون بشه. یه روزی که امام زمان ظهور کرده و نعمت ها اونقدر زیادن که ترس و نگرانی بابت کمبودش نداشته باشیم و البته اصراف هم نباید بکنیم. تو اون روز دوست دارم به دیدار امام زمان برم و ازشون برای خیر دنیا و آخرت بپرسم و سعی در انجامش داشته باشم. دوست دارم تو اون امنیت و آرامش باز هم دستگیر مستمندانی که احتمالا وجود ندارن باشم تا یاری گر امامم بشم.

یک شنبه 27 خرداد 1397  9:01 AM
تشکرات از این پست
nargesza
alirezazaeri
alirezazaeri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 981

دوست دارم روزی برسه که مادرم با خیال راحت و آسوده من و بقیه اعضای خانواده رو راهی سرِ کار کنه. و بین روز چیزی نشنوه که نگران بشه و هرچقدر هم که بخواد تماس بگیره تا از حالمون خبر بگیره نتونه و این بیشتر نگرانش کنه. انقدر تکنولوژی پیشرفت کرده باشه که خیلی راحت بتونه بدون اینکه پیامی مبنی بر در دسترس نبودن و .... بشنوه بتونه تماس برقرار کنه. و اینکه بتونیم از امام زمانمان تو کارهامون مشورت بگیریم و مطمئن باشیم که بدون هیچ منت و هیچ چشم داشتی به ما کمک می کنن. دیگه به گرفتن وام های با درصد بالا و هزارجور ضامن و وسیقه هم احتیاج نداریم.

یک شنبه 27 خرداد 1397  9:01 AM
تشکرات از این پست
nargesza
aza1393
aza1393
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 986

روزی را تصور می کنم که کسی نمی تواند و البته لازم نیست به کسی دروغ بگوید. همه ی کارها روی اصول و قوانین و قواعد خود پیش می رود. می توانیم هر مسئله ای را با امام زمانمان به راحتی درمیان گذاشته و در حل کردنش از ایشان راهنمایی بگیریم. کسی نمی تواند برای پیشبرد هرچه سریع تر کارهای خود و اتمام پروژه هایش هر دوز و کلکی که می تواند سوار کند. آن موقع امام زمان نمی گذارد چنین پیش رود و قطعا جلوی او را خواهد گرفت.

یک شنبه 27 خرداد 1397  9:03 AM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3415

یک روز در زمان ظهور امام زمان (عج)، روزی که با خیال آسوده و بدون هیچ ترس و واهمه ای از مزاحمت های کنونی و البته با رعایت شئونات اسلامی و اجتماعی در جامعه رفت و آمد کنیم. راستش دوست دارم هرموقع که دلتنگ پدر و مادرم می شوم (خدا رحمتشان کند) بدون رودروایسی که کسی مرا بر سر قبر آنان ببرد و یا بدموقع باشد خودم بر سر قبرشان رفته و با آنها درددل کنم. که البته با وجود امام زمان که دانای به همه اسرار و درددل هاست فکر نمی کنم دیگر نیازی هم به این کار داشته باشم. ولی همچنان به دعای امام و پدر و مادرم احتیاج خواهم داشت.

یک شنبه 27 خرداد 1397  9:05 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها