0

ژوزه مورينيو: انتظار داشتم ايگواين را تا پايان فصل نداشته باشيم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

ژوزه مورينيو، سرمربي رئال، گفت که انتظار داشت که گونسالو ايگواين به دليل عملي که روز گذشته روي کمرش انجام شد، براي چهار ماه از ميادين دور باشد.

اين مهاجم آرژانتيني به دليل مشکلاتي که از ناحيه کمر پيدا کرده بود، سرانجام زير تيغ جراحان قرار گرفت و تا آخرين هفته هاي فصل نمي تواند به ترکيب رئال بازگردد. پزشکان پيش بيني کرده اند که به دليل سنگيني عملي که روي او انجام شده، او شايد تا پايان سال جديد نتواند آمادگي گذشته اش را به دست بياورد.
 مورينيو که تيمش بايد امشب در کوپا دل ري مقابل رقيب همشهري قرار بگيرد، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تا دو ماه ديگر ايگواين مي تواند به تمرينات برگردد اما تا فصل ديگر نمي تواند به آمادگي 100 درصد برسد.
اين چيزي اسنت که انتظارش را داشتم. اين اتفاق باعث نااميدي ام نشده است.
من دو ماه قبل با باشگاه صحبت کردم و آنها هميشه با من صادق بودند. من دکتر نيستم اما تجربه به من مي گويد که او ديگر نمي تواند در اين فصل براي ما بازي کند. باشگاه نظر من را در مورد يک مهاجم جديد مي داند. باشگاه بزرگ معمولا چند مهاجم دارند اما ما تنها کريم بنزما را داريم."
 آقاي خاص همچنين در مورد بازگشت کاکا گفت:" او شرايط بسيار بهتري دارد. او ممکن است در ديدار مقابل اتلتيکو روي نيمکت بنشيند اما ممکن است تغييراتي نيز داشته باشيم."

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 22 دی 1389  6:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها