برترین ها: اين روزها كنار همه پارك ها حتما يك نفررا می بینید که با تلاش فراوان مشغول كباب كردن بلال های چیده شده روی منقل است و یک عده هم مشتاق، منتظر این هستند که بلال های شان آماده شود. بعضي ها هم بلال را کبابی دوست ندارند و ترجيح مي دهند آن را آب پز كنند و همراه با كره و كمي آبليمو بخورند. عده ای هم بلال را کنسروی و دان شده آن هم فقط داخل سالاد دوست دارند.
در حالی که اينها تنها موارد استفاده از دانه ذرت نيست و از ذرت می شود در غذاهاي متنوع ديگري هم استفاده كرد؟ حتما غذاهاي اين مطلب را بپزيد ودر منوی غذاهایتان تنوع ایجاد کنید؛درهمه این غذاها از دانه ذرت استفاده شده است. دانه هاي ذرت را خودتان از بلال جدا كنيد و بپزيد تاهم غذا خوشمزه تر شود هم خاصيت بيشتري داشته باشد.
خورش مرغ با ذرت
مواد لازم براي 4 نفر
- 1 کیلو مرغ تکه شده
- 3 عدد پیاز نگینی خردشده
- 2 ق س کره نرم شده
- 300 گرم ذرت پخته
- 4-3 پیمانه آب مرغ
- 1 عدد فلفل دلمهای سبز نگینی خردشده
- 2 ق س رب گوجهفرنگی
- 4 /1 پیمانه جعفری ریز شده
- 1 ق س سس تند
- 2 ق س روغن
- به میزان لازم نمک و فلفل پاپریکا
طرز تهیه:
1. ابتدا تکههای مرغ را با نمک و فلفل پاپریکا طعم دار کنید. روغن و کره را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. حالا تکههای مرغ را اضافه کرده و دو طرف آنها را خوب سرخ کنید، سپس مرغهای سرخشده را از قابلمه درآورده و در یک ظرف مناسب بریزید.
2. حرارت را کم کنید. پیاز را داخل قابلمه بریزید و آن را کمی تفت دهید، سپس فلفل دلمهای را اضافه کرده و آن را هم کمی تفت دهید تا نرم شود. در این زمان رب را اضافه کنید و حدود 2-1 دقیقه آن را تفت دهید.
3. حالا سس تند را همراه با آب مرغ، ذرت، مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا آب بجوشد، سپس تکههای مرغ را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد و آب آن غلیظ شود.
4. در انتها جعفری را اضافه کرده، صبر کنید تا با مواد جوش بخورد. بعد از آنکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید. این خورش را میتوانید همراه با برنج یا نان سرو کنید.
یه جور دیگه
از کنسرو ذرت هم میتوانید استفاده کنید.