اسفناج یکی از سبزیجات پرخاصیت است که از مهمترین خاصیتهای آن، خونساز بودن اسفناج است. امروز برای شما روش تهیهی یک غذای ساده با این سبزی پرخاصیت را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت برنج و اسفناج، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
برنج: 4 پیمانه
روغن: 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: یک عدد
سیر رنده شده: یک حبه
اسفناج خرد شده: 2 پیمانه
گشنیز خرد شده: دو قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
آب لیمو: دو قاشق غذاخوری
دانههای انار برای تزیین: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
پیاز را به همراه روغن در ظرفی ریخته و تفت میدهیم. پس از آنکه خامی پیاز گرفته شد، سیر را به همراه گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل، به آن اضافه میکنیم.
وقتی مواد خوب تفت داده شد، کمی از مایهی گوشتی را برای تزیین کنار میگذاریم.
برنج را در ظرف مناسبی ریخته، اسفناج، گشنیز، آبلیمو و مواد گوشتی را به آن اضافه میکنیم. سپس به مقدار لازم، آب به برنج اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار میدهیم و پس از کم شدن آب برنج، آن را دم میکنیم.
برنج را در ظرف مناسبی کشیده و آن را با مواد گوشتی که کنار قرار داده بودیم و دانههای انار، تزیین میکنیم.