0

پروين: بازيكنان غيرت كنند بعد از 35 سال كاپ قهرماني را به ايران بياورند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال گفت: با توجه به شرايط خوب تيم ملي بازيکنان غيرت کنند و بعد از 35 سال کاپ قهرماني را به ايران بياورند.

در خصوص پيروزي تيم ملي فوتبال کشورمان برابر عراق در چارچوب جام ملت‌هاي آسيا اظهار داشت: بچه‌ها در قدم اول خود بسيار خوب کار کردند تا تيم‌ها به قدرت فوتبال ايران پي ببرند.
 وي افزود:‌ خيلي خوشحالم چون حساب کار عراقي‌ها را کف دستشان گذاشتيم. آنها خيال مي‌کردند برابر ما مي‌توانند به تساوي يا پيروزي برسند اما ما واقعا باهوش بازي کرديم. عراق تيم کوچکي نيست. من قبلا گفته بودم اين تيم بسيار گردن کلفت است و از لحاظ فيزيکي و تاکتيکي فوتبال را بلد است.
 پروين خاطرنشان کرد: به بچه‌هاي تيم ملي مي‌گويم با توجه به شرايط خوب تيم ملي غيرت کنند و بعد از 35 سال کاپ قهرماني را به ايران بياورند. همين ديشب که تيم ملي، عراق را شکست داد، اي کاش اين  ملي‌پوشان بودند و مي‌ديدند که در ايران چه خبر بود. من که لذت بردم.

پيشکسوت فوتبال کشورمان تاکيد کرد: درست است که بايد از تيم ملي خودمان تمجيد کنيم اما يک هشدار هم به بر و بچه‌ها مي‌دهم که مواظب حريفان بعدي باشند. انشاءالله در مرحله دوم هم شانس بياوريم تا خودمان را در مراحل بالاتر جام ملت‌هاي آسيا ببينيم. در بين اين بچه‌ها پتانسيل لازم را ديدم و فقط نياز به يک کم تلاش بيشتر دارند.
 پروين در پايان در مورد وضعيت محمد (پسرش) گفت: محمد فيزيوتراپي خود را شروع کرده و عمل جراحي خوبي روي پايش انجام شده است. هر کس که به محمد من سر زد و احوالش را پرسيد دستش درد نکند. هر کس هم اين کار را نکرد انشاءالله موفق باشد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 22 دی 1389  4:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها