طرز تهیه نازخاتون
مواد لازم برای تهیه نازخاتون
- بادنجان قلمی ۸ عدد
- آب انار ۲ لیوان
- آب غوره یک دوم لیوان
- گل پر یک قاشق غذاخوری
- نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه نازخاتون
بادنجانها را میتوان کبابی کرد یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست میکنیم و خوب ساطوری میکنیم.
آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره میگذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گل پر، نعنا و سیر رنده شده را ریخته و از روی شعله بر میداریم و با گوجه فرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف میکشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین میکنیم.