ماهنامه سفره ایرانی: کورن داگها بسیار خوشمزه هستند و طرز پخت سریع و آسانی هم دارند، به همین دلیل طرفداران زیادی دارند.
مواد لازم:
- هات داگ: یک کیلوگرم
آرد: 3 پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
عصاره مرغ: یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
تخم مرغ: 2 عدد
عسل: 2 قاشق سوپ خوری
آب معدنی: یک و یک دوم پیمانه
نمک: یک قاشق چای خوری
روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
- آرد و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
- فلفل سیاه و عصاره مرغ را اضافه کنید.
- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
- عسل و آب معدنی را به تدریج اضافه کنید.
- نمک افزوده و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- خمیر به دست آمده را در یک ظرف استوانه ای باریک بریزید.
- سیخ چوبی در هر یک از هات داگ ها فرو کنید
- آنها را به خمیر آغشته کرده، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
- کورن داگ ها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
- سپس سرو کنید.