اولین و مهمترین وظیفه، برعهده مسئولان وزارت ارشاد است؛ آنها با حمایتهای همهجانبه و پشتیبانی از محصولات فرهنگی تولید شده در موضوع مهدویت سهم بسزایی در اینباره دارند. آنان با پشتیبانی و رساندن محصولات فرهنگی به مردم، خدمت بزرگی به تولیدکنندگان و مصرفکنندگان مینمایند؛ مثلاً مؤسسه یا فردی که سیدی، کتاب یا جزوهای مناسب درباره امام مهدی علیهالسلام تولید کرده، نمیتواند آن را با تولید انبوه، در اختیار همگان قرار دهد و مردم هم قادر به تهیه آن نیستند، در کشورچند ده میلیونی ما، کدام کتاب مهدوی به بیست میلیون تیراژ میرسد؟ لذا ضروری است که کتابهای بسیار خوب در حوزه مهدویت، با تیراژ میلیونی به دست مردم برسد، مسابقه برگزار شود، خلاصه مطالب آن بهصورت بروشور توزیع گردد، وزارت ارشاد از نویسندگان مربوطه حمایت کند، پایاننامههای موضوع مهدوی را چاپ و نشر دهد و تمام محصولات فرهنگی مهدوی را حمایت کند.
وزارتخانههای بعدی که سهم بسزایی در این خصوص دارند، آموزش و پرورش و وزارت علوم هستند. آنان با گنجاندن مطالب مهدوی در کتب درسی و اختصاصدادن چند واحد درسی در دانشگاهها، میتوانند مدرسه و دانشگاه را با فرهنگ مهدویت آشنا سازند.
شایان ذکر است که تمام نهادهای تعلیم و تربیت؛ مانند حوزههای علمیه، صدا و سیما و... نیز، این وظایف را برعهده دارند. بهنظر میرسد چنانچه تمام وزارتخانهها، دغدغههای مهدوی داشته باشند، میتوانند برنامههایی در راستای اهداف خود فصلبندی، تصویب و اجرا نمایند.
معرفی منابع بیشتر برای مطالعه
فصلنامه انتظار، شماره پنجم، صفحه 57.