0

طرز تهیه خورش شیش انداز

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه خورش شیش انداز

 

 

 

خورش شیش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج و … در این بخش آسمونی روش پخت خورش شیش انداز را شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه خورش شش انداز

  • بادمجان قلمی 5 عدد متوسط
  • گردوی آسیاب شده 300 گرم
  • رب انار (ترشیش به ذائقه خودتون) 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز پیاز 1 عدد متوسط
  • رب آلوچه (قابل حذف) 1 قاشق مرباخوری
  • رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، گلپر به میزان لازم
  • آب سرد به میزان لازم

طرز تهیه خورش شیش انداز

بادمجانها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد میکنیم و نمک میزنیم و کنار میزاریم.

مغز گردو رو درون قابلمه کمی تفت میدیم تا روغنش در بیاد (مثل فسنجان) بعد رب انار و رب آلوچه و رب گوچه فرنگی و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدیم

سپس 2 لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و با شعله کم میزاریم تا کم کم خورشتمون روغن پس بده (اگه میبینین روغن کم پس داده چند تکه یخ بهش اضافه کنین)

پیازهای خلالی شده و بادمجانها رو بصورت جداگانه داخل روغن سرخ میکنیم هنگام سرخ کردن کمی نمک و فلفل و زردچوبه بهشون میزنیم

و بعد که گردومون کاملا روغن پس داد پیاز و بادمجان سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم و یه کم گلپر بهش میزنیم و شعله رو کم میکنیم و میزاریم تا خورشمون کاملا جا بیفته.

و در آخر به همراه برنج نوش جان کنید.

طعم این خورش شبیه خورش فسنجان است.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

پنج شنبه 17 اسفند 1396  11:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها