مواد لازم:
- ¼ پیمانه شیر
- ۱ قاشق چای خوری سرکه سفید
- ¾ پیمانه آرد
- ۱ قاشق چای خوری پودر سیر
- ۱ عدد گل کلم
- ۱ پیمانه سس فلفل
- ۴ قاشق سوپ خوری کره
- ½ قاشق چای خوری سرکه سفید برای سس
- ¼ قاشق چای خوری نمک دریایی
طرز تهیه:
1- فر را روی ۲۳۰ درجه گرم کنید.
2- شیر و سرکه را با هم ترکیب کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس آرد و سیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3- گلچه های گل کلم را داخل مواد کنید و سپس روی سینی فر قرار دهید. آن ها را با فاصله کنار هم قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر بپزد.
4- همینطور که گل کلم ها در حال پختن هستند سس فلفلی، کره، نمک و سرکه را با هم مخلوط کنید روی گاز حرارت دهید و سپس بردارید.
5- گل کلم ها را بردارید داخل این سس بزنید و دوباره بگذارید ۶ تا ۸ دقیقه در فر بپزند.