مواد لازم براي 6-4 نفر
- گوشت چرخكرده: 400 گرم
- برنج: يكدوم پيمانه
- فلفل دلمهاي قرمز: 6 عدد
- روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري
- سير: 2 حبه ساطوري
- پياز متوسط: يك عدد ساطوري
- لوبيا سبز آبپز: 100 گرم خرد شده
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- گوجهفرنگي متوسط: 4 عدد خرد شده
- پودر سير: يك قاشق چايخوري
- پودر پياز: 2 قاشق چايخوري
- سركه: يكچهارم پيمانه
- آويشن: يك قاشق چايخوري
- شكر: يك قاشق غذاخوري
روش تهيه:
1. براي تهيه سس گوجهفرنگي، پودر سير، یک دوم پیمانه آب، پودر پياز، سركه و شكر را 30 دقيقه در يك قابلمه كوچك روي شعله متوسط بجوشانيد. در صورت نياز كمي آب اضافه كنيد و در 5 دقيقه آخر پودر آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
2 - برنج را به همراه يك پيمانه آب و يك قاشق چايخوري نمك 20 دقيقه بجوشانيد، سپس آبكش كرده و كنار بگذاريد.
3 - روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 3 دقيقه تفت دهيد، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را 5 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا رنگ گوشت عوض شود. لوبيا را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
4 - سر فلفلها را بريده و داخل آن را خالي كنيد. فر را روي 180 درجه سانتيگراد داغ كنيد. در يك كاسه، برنج را با مايه گوشت و يكچهارم پيمانه از سس گوجهفرنگي را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. داخل فلفلها را با مايه گوشت و برنج پر كنيد و در فلفلها را ببنديد.
5 - يك ظرف نسوز را چرب كنيد. سس گوجهفرنگي را كف آن ريخته و فلفلها را در آن بچينيد. دلمهها را 50 دقيقه در فر بپزيد و هر 15 دقيقه از سس گوجهفرنگي روي آن بريزيدفوت آشپزيدر صورت تمايل ميتوانيد مقداري پنير موتزارلاي رنده شده با مايه برنج مخلوط كنيد.