مواد لازم :
- آب مرغ يا آب سبزي: 450 گرم
- هويج متوسط خردشده: يك عدد
- پياز كوچك خردشده: يك عدد
- بلغور: سهچهارم فنجان
- كشمش يا گيلاس خشك: يكسوم فنجان
- پنير موزارلا خردشده: سهچهارم فنجان
- فلفلدلمهاي رنگي: 4 عدد
- آب: يكدوم فنجان
- بادام يا گردوي خردشده تفتداده: 2 قاشق غذاخوري
روش تهیه :
1. آب مرغ، پياز و هويج را روي حرارت به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و بعد كشمش و بلغور را اضافه كنيد و 5 دقيقه ديگر صبر كنيد.
2. سپس آب مخلوط را دور بريزيد. فلفل دلمهايها را نصف كنيد و تخم شان را بگيريد. پنير را با مواد مخلوط كنيد و داخل فلفلها بريزيد.
3. فلفلها را در قابلمه بگذاريد و يكدوم فنجان آب هم بريزيد و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و در ظرف را ببنديد.
4. 5 تا 10 دقيقه بگذاريد تا كمي نرم شوند. مغزها را روي مواد داخل فلفلها بپاشيد و سرو كنيد. (براي2 نفر)