0

دلمه فلفل با بلغور و كشمش

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

دلمه فلفل با بلغور و كشمش

 

 


مواد لازم :
 

  •     آب مرغ يا آب سبزي: 450 گرم
  •     هويج متوسط خردشده: يك عدد
  •     پياز كوچك خردشده: يك عدد
  •     بلغور: سه‌چهارم فنجان
  •     كشمش يا گيلاس خشك: يك‌سوم فنجان
  •     پنير موزارلا خردشده: سه‌چهارم فنجان
  •     فلفل‌دلمه‌اي رنگي: 4 عدد
  •     آب: يك‌دوم فنجان
  •     بادام يا گردوي خردشده تفت‌داده: 2 قاشق غذاخوري

 

 طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل


روش تهیه :
 

1. آب مرغ، پياز و هويج را روي حرارت به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و بعد كشمش و بلغور را اضافه كنيد و 5 دقيقه ديگر صبر كنيد.

 

2. سپس آب مخلوط را دور بريزيد. فلفل دلمه‌اي‌ها را  نصف كنيد و تخم شان را بگيريد. پنير را با مواد مخلوط كنيد و داخل فلفل‌ها بريزيد.

 

3. فلفل‌ها را در قابلمه بگذاريد و يك‌دوم فنجان آب هم بريزيد و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و در ظرف را ببنديد.

 

4. 5 تا 10 دقيقه بگذاريد تا كمي نرم شوند. مغزها را روي مواد داخل فلفل‌ها بپاشيد و سرو كنيد. (براي2 نفر)

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

چهارشنبه 25 بهمن 1396  6:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها