0

روایتی تلخ (من بابا ندارم که ازم حمایت کنه)

ehsan67657
ehsan67657
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2137

روایتی تلخ از همسر شهید مدافع حرم

غریب رفتن و حتی غریب می مانند ...

روایتی تلخ از همسر شهید مدافع حرم

حسن شمشادی خبرنگار و فعال رسانه ای با انتشار عکسی از یک فرزند شهید مدافع حرم در اینستاگرام، دلنوشته ای را تقدیم مردم و مسئولین کرده و از مردم خواسته با خانواده شهدا مهربانتر باشند.

مهربان باشیم؛ قدردان باشیم .
نامش هامان است، دو ساله است، شش ماه بعد از شهادت بابا جانش منوچهر سعیدی، به دنیا آمده .بابایش مدافع حرمی است اهل قروه که خرداد ۹۴ در الرمادی عراق به شهادت رسید و پیکر سوخته اش به میهن بازگشت . ‌در حاشیه مراسمی که صبح امروز در این شهر میهمان و سخنران بودم، با او آشنا شدم .

دقایقی با مادر محترمش هم کلام شدم تا عرض ادبی کنم .همسر شهید از وضعیت روحی پسر بزرگش رادمهر گفت ؛ و گفت : رادمهر کلاس دوم است و جثه ای نحیف دارد .
یکی از همکلاسی هایش که هیکلی بزرگ تر از او دارد مدام اذیتش می کند .

تا اینجای قضیه همه چیز عادی است و برای همه بچه ها بوده و هست و خواهد بود، اما چیز دیگری گفت که قلبم به درد آمد .

مادر رادمهر گفت: آن دانش آموز، پدرش قاضی است و هر بار که پسرم را اذیت می کند می گوید : بابام قاضیه و اگه چیزی به کسی بگی پدرتو در میاره !

مادر رادمهر گفت : بچه ام هربار خونه میاد؛ بغض داره و بهونه باباشو می گیره و می گه ببرم سر خاک بابام ؛ میگه من بابا ندارم که ازم حمایت کنه

همسر شهید گفت چند بار این مساله تکرار شد، به مسئولان مدرسه گفتم گفتند ما کاری نمی تونیم بکنیم ؛ واسه همین خودم رفتم دم درِ خونه قاضی و ازشون خواهش کردم که به پسرشون بگه که درست حرف بزنه و مراقب رفتارش باشه .

ایشون گفت: فردای اون روز از دادگستری قروه منو احضار کردند و گفتند به چه حقی رفتی درِ خونه جناب قاضی ! کی به تو اجازه داده که بری درِ خونه ایشون رو بزنی و ...

همسرِ شهید می گفت و من بیشتر خجالت می کشیدم و سرم پایین تر می افتاد

خطاب نوشت : جناب قاضی محترم !
پدر این بچه و امثال اون خون دادند تا شما راحت و بی دردسر و در امنیت قاضی بشین و قضاوت بفرمایید . .
کاش بدانید و قدردان باشید .

فراز مأذانه ها ای جماعت گمراه
چه می کنید شما بی صدا سخن کوتاه
حرام باد اذان موذنی که نگفت
دوبار أشهَدُ أنا عَلی ، وَلیُ الله

دوشنبه 23 بهمن 1396  2:50 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon borkhar Tachberdee shayesteh2000 rozgol mamadbayat mansoor67 hermes65 iustminers nazaninfatemeh aftabm emamedavazdah
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:روایتی تلخ (من بابا ندارم که ازم حمایت کنه)

باید مسئولین از قاضی دلجوییی کنند ..قاضی و پسرش از ژن های خاص و برتر این مملکت هستند.؟!!!!!....خون قاضی و پسرش از خون خانواده مدافع حرم رنگین تره ؟!!!!! من هم به نوبه خودم  از این رسم یتیم نوازی جناب قاضی و اطرافیان و مواجب بگیرانش....تشکر و قد ردانی می نماییم....

آقای قاضی  این کبکبه ، دبدبه ...را  را از صدقه سر چه کسانی بدست آورده اید  ؟

.آقای قاضی قرار نیست در قیامت هم شما را برای قضاوت انتخاب کنند..اونجا شما را به پای میز محاکمه می کشند....شک نکن محکوم می شوی...برای شما و همه ی قاضیانی که مثل شما فکر می کنند...متاسفیم

چهارشنبه 25 بهمن 1396  8:15 AM
تشکرات از این پست
borkhar ehsan67657 Tachberdee shayesteh2000 rozgol nezarat_ravabet iustminers nazaninfatemeh emamedavazdah hermes65
Tachberdee
Tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

آخ آخ آخ ، با خوندن این متن جیگرم آتیش گرفت!

خدا همه عزیزانی رو که مثل این قاضی فکر میکنند ان شاء الله به راه راست هدایتش کنه!

ما خدا رو شکر همه بچه مسلمونیم و الگومون در یتیم نوازی باید رسول الله باشه! حالا اگه مسلمون هم نباشیم لااقل انسان که هستیم از عزیانی که این طرز تفکر رو دارن عاجزانه خواهش میکنم که یکم انسانیت و شرافت و قدردانی رو چاشنی زندگیمون بکنیم!

چهارشنبه 25 بهمن 1396  3:37 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 rozgol nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh emamedavazdah
asdfg_zxcvb11
asdfg_zxcvb11
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2460

باسلام،

اینگونه رفتارهای بی اخلاقانه و بی ادبانه ناشی از سوء مدیریت و فساد و ریاکاری و نفاق بالادستی است که باعث شده است اینچنین افرادی در مقام قضا که یکی از وظایف الهی و نبوی است قرار گیرند. 

پنج شنبه 26 بهمن 1396  12:42 AM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon Tachberdee nazaninfatemeh emamedavazdah hermes65
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

زندگی گر با علی گردید راست

این همان مهر علی مرتضاست

مهر ورزیم و کدرت دور دور

مهر ورزی از مرام اولیاست

فی البداهه: منصورمقدم 26/11/1396

پنج شنبه 26 بهمن 1396  12:35 PM
تشکرات از این پست
Tachberdee ravabet_rasekhoon aftabm nezarat_ravabet emamedavazdah
iustminers
iustminers
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 360

خدا وکیلی این افراد که خون شهدا رو چنین پایمال می کنن چطور در این کشور که بر اساس خون شهدا سرپاست ؛ مسئولن

و همه ما مردم فقط بلدیم نگاه کنیم و ببینیم

بخوانیم و ببینیم

بشنویم و باز ببینیم

ولی بی خیال و انگار نه انگار

خبرنگارا هم یا جرات ندارن چیزی بگن، دولت محترم شکایت به دادگاه می بره

این موضوع هم که چیزی بگن شکایت از دادگاهه!!! واویلاست برا خبرنگارا

کسی نیست بگه آقای شمشادی اینو شنیدی پس برو پیگیر باش از شخص آقای لاریجانی و مدارک احضار هم ببر، ببینم واقعا ان طوری که می گن بلدن کاری کنن یا شعاره و ...

حوزه و دانشگاه هم که کلا ول معطلن

تو نماز جمعه ای تو یکی از قسمت های قم (مرکز حوزه ها)،  يك شيخ وسط خطبه اول رسید کنارم!

شروع کرد به نماز خوندن!!!!

40 سالی داشت

یعنی حکم ساده ی باطل بودن نماز حین خطبه ها؛ چون خطبه ها جز نمازند باطله رو بلد نبود

بعد من دلم خوشه که حوزه همه چی رو درست کنه!!

دانشگاه کی حرفی نمیشه زد ...

الان دارم حرفهای یه جانباز شیمیایی که تهران چند سال پیش دیدم، کمی درک می کنم که:

از این شیمیایی نفس کم میارم، اما ظلم و حق خوری منو خفه داره می کنه! نه اثرات شیمیایی!!

پنج شنبه 26 بهمن 1396  3:26 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon aftabm Tachberdee nezarat_ravabet emamedavazdah hermes65
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

دیروز تو دادگاه نیکبخت اصفهان بودم...یه لحظه دیدم یه خانمی داره جیق میزنه...رفتم جلو ببینم چه خبره..دیدم دو تا زن مامور یک زنی را گرفتن به زور دارن میبرن...بعد از چند دقیقه که سوال کردم چی شده ..گفتن اون کارمند دادگستری(کارمند خانم با قیافه حق به جانب)زنگ زده به مامورا بیایید دست بند بزنید به دستای این زن و ببریدش

خوب حالا مگه چی شده بود(جرمش چی بوده)

هیچی این زن دربدر فلک زده  فقط اومده از این کارمند خانم سوال کرده ترا خدا یکی جواب درست و حسابی به من بده..خسته شدم از بس اومدم و رفتم...من باید کجا برم منو راهنمایی کنید...اون کارمند هم به شال و قباش بر خورده که چرا این حرفو زدید...

حالا با این حساب که کارمند زن دستگاه قضا هم حکمش به اندازه یک قاضی هستش...پس

تو خود حدیث مفصل بخوان زین مجمل...

جمعه 27 بهمن 1396  11:46 AM
تشکرات از این پست
iustminers Tachberdee nezarat_ravabet emamedavazdah hermes65 ravabet_rasekhoon
mamadbayat
mamadbayat
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 167

سلام:درصدراسلام شاهدهمچین وقایعی بوده ایم واستفاده زنها از مقام ورتبه خود (زنهای پیامبر،عایشه). درطول دفاع مقدس هم همچنین مواردی بوده ولی هیچ تاًثیری روی نظام وتشویش اظهان نداشته  .حالاباید در این موضوع بیندیشیم وعاقلانه تصمیم گیری نماییم.نه عجولانه واز روی احساسات وخواسته دشمنان این نظام.شهدا برای زنده نگهداشتن دین واسلام به این مقام رسیده اند، پس صبورباشیدودرموردسخنانی که اندکی بوی فسق می دهد تصممیم گیری نکنید.التماس دعا

شنبه 28 بهمن 1396  8:51 PM
تشکرات از این پست
Tachberdee ehsan67657 ravabet_rasekhoon
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول mamadbayat

سلام:درصدراسلام شاهدهمچین وقایعی بوده ایم واستفاده زنها از مقام ورتبه خود (زنهای پیامبر،عایشه). درطول دفاع مقدس هم همچنین مواردی بوده ولی هیچ تاًثیری روی نظام وتشویش اظهان نداشته  .حالاباید در این موضوع بیندیشیم وعاقلانه تصمیم گیری نماییم.نه عجولانه واز روی احساسات وخواسته دشمنان این نظام.شهدا برای زنده نگهداشتن دین واسلام به این مقام رسیده اند، پس صبورباشیدودرموردسخنانی که اندکی بوی فسق می دهد تصممیم گیری نکنید.التماس دعا

سلام الآن کجاش بوی فسق میداد؟

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
شنبه 28 بهمن 1396  11:17 PM
تشکرات از این پست
Tachberdee ehsan67657 iustminers hermes65 ravabet_rasekhoon
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

وقتی اسلام میگه حکم بردن پیش غیر مجتهد ، حکم بردن پیش طاغوته برای اینه که هر بی سر و پایی هوا برش نداره .

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
شنبه 28 بهمن 1396  11:19 PM
تشکرات از این پست
Tachberdee ehsan67657 hermes65 iustminers ravabet_rasekhoon
hermes65
hermes65
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 337

نقل قول mamadbayat

همه هم شنیدیم زمان شاه مخلوع، بعضی به ظاهر متدینن با این فکر که بابا بذار اول خودمونو درست کنیم بعد بریم سراغ شاه، تو سیل جمعیت حامی حضرت امام و اسلام نبودن و با سکوتشان باعث بیشتر شدن جنایات می شدن

در دفاع مقدس هم برخی هی می گفتن قسمت هم بشه ما میریم جنگ (فیلم اخراجی ها از این مقدس مآبها نشون می داد آ)

در فتنه سال 88 هم همین طور

در سال 61 هجری هم همین طور بوده

در صدر اسلام هم اگر همین روزهایی که شهادت حضرت زهرا س هست، مردم نمی گفتن بوی فسق است!!! بوی فتنه است!! به ما چه؟ الان ما عزادار صدیقه طاهره س نبودیم به این طرز شهادت! الان قبر مخفی نبود و ...

آقای محترم

وقتی جامعه ای یا افرادی نسبت به خلاف و جرم و جنایت حساسیت نشان ندهد و با کلمات قشنگ قشنگ خود را از صحنه خارج و توجیه کند مُــــرده است

بوی فسق چطور متوجه شدی از این متن؟!!؟؟؟

فسق استفاده از اعتباری است که اسلام داده به کسی یا انتقاد از سواستفاده وی!!؟؟

کجا داریم میرم واقعا؟؟ً

یک شنبه 29 بهمن 1396  8:14 AM
تشکرات از این پست
Tachberdee ravabet_rasekhoon
hermes65
hermes65
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 337

نقل قول hermes65
نقل قول mamadbayat

همه هم شنیدیم زمان شاه مخلوع، بعضی به ظاهر متدینن با این فکر که بابا بذار اول خودمونو درست کنیم بعد بریم سراغ شاه، تو سیل جمعیت حامی حضرت امام و اسلام نبودن و با سکوتشان باعث بیشتر شدن جنایات می شدن

در دفاع مقدس هم برخی هی می گفتن قسمت هم بشه ما میریم جنگ (فیلم اخراجی ها از این مقدس مآبها نشون می داد آ)

در فتنه سال 88 هم همین طور

در سال 61 هجری هم همین طور بوده

در صدر اسلام هم اگر همین روزهایی که شهادت حضرت زهرا س هست، مردم نمی گفتن بوی فسق است!!! بوی فتنه است!! به ما چه؟ الان ما عزادار صدیقه طاهره س نبودیم به این طرز شهادت! الان قبر مخفی نبود و ...

آقای محترم

وقتی جامعه ای یا افرادی نسبت به خلاف و جرم و جنایت حساسیت نشان ندهد و با کلمات قشنگ قشنگ خود را از صحنه خارج و توجیه کند مُــــرده است

بوی فسق چطور متوجه شدی از این متن؟!!؟؟؟

فسق استفاده از اعتباری است که اسلام داده به کسی یا انتقاد از سواستفاده وی!!؟؟

کجا داریم میرم واقعا؟؟ً

بنده خدایی دلیل اینکه بنده گفتم در صدر اسلام اگر مردم نمی گفتند بوی فتنه میادو حق را رها نکرده بودند، الان عزادار این چنینی حضرت زهرا س نمی شدیم، بر چه اساسیه؟

از خطبه فدکیه حضرت زهرا (س) خطاب به مردم مدینه که دم از فتنه می زدند ولی خود در فتنه غرق بودند:

وَ الرَّسُولُ لَمَّا یُقْبَرُ، اِبْتِداراً زَعَمْتُمْ خَوْفَ الْفِتْنَةِ، اَلا فِی الْفِتْنَةِ سَقَطُوا، وَ اِنَّ جَهَنَّمَ لَمُحیطَةٌ بِالْكافِرینَ.

و پیامبر به قبر سپرده نشده بود، بهانه آوردید كه از فتنه مى‏ هراسید، آگاه باشید كه در فتنه قرار گرفته‏ اید، و براستى جهنم كافران را احاطه نموده است.

یک شنبه 29 بهمن 1396  7:26 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها