0

پیش‌غذای عربی با بادمجان

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پیش‌غذای عربی با بادمجان

 

مجله سرآشپز : این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز

 

  • بادنجان بزرگ: 2 عدد
  • تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد
  • پنیر ریکوتا (کم چرب): 200 گرم
  • نعنا (خردشده): 2 ق س
  • سماق: 1 ق چ
  • زیتون: یک دوم پیمانه (حدود 80 گرم)
  • خیار کوچک قلمی (با پوست دونیم شده): 2 عدد
  • گوجه گیلاسی (دونیم شده): 6 گرم
  • پنیر فتا کم چرب ( خردشده): 100 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 3 ق س

 

پیش‌غذای عربی 


روش پخت


1. هر بادنجان را با پوست به صورت عمودی به 8 ورق تقسیم کرده و با قلم مویی به 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون آغشته کنید.

 

2. سپس آن را داخل تابه چدنی خط دار که از قبل روی حرارت قرار داده و داغ شده، بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید.

 

3. بعد روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و خنک شود.


4. پنیر ریکوتا را با نعنا مخلوط کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.


5. 1 قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را روی قسمت عریض هر ورقه بادنجان ریخته و آن را رول کنید (این کار را ادامه دهید تا پنیر و بادنجان تمام شود).

 

6. بعد رول های بادنجان را در ظرفی بچینید.


7. تخم مرغ را کنار بادنجان چیده و روی آن سماق بپاشید.

 

8. سپس به ترتیب زیتون، خیار و گوجه گیلاسی را قرار دهید و روی آن پنیر فتا بپاشید.

 

9. بعد بقیه روغن زیتون را ریخته و با نعنا تزیین کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

دوشنبه 16 بهمن 1396  9:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها