0

طرز تهیه‌ی کیک زعفران با شیر

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه‌ی کیک زعفران با شیر

 

در ادامه‌ی آموزش پخت انواع کیک، امروز برای شما روش پخت یک کیک ساده با چاشنی زعفران را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

 
طرز تهیه‌ی کیک زعفران با شیر
 
مواد لازم:
 
کره آب شده: 100 گرم
زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: سه پیمانه 
تخم مرغ: یک عدد
شیر: نصف پیمانه
آرد: سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر قند برای تزیین
 
طرز تهیه:
 
تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و با کمک هم‌زن، خوب مخلوط می‌کنیم. پس از آن زعفران پودر شده را به ترکیب اضافه می‌کنیم.
 
حالا نوبت اضافه کردن شیر و شکر است. آنها را نیز به مخلوط قبلی افزوده و خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.
 
آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط فوق اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
 
قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی می‌کنیم. مواد کیک را داخل قالب ریخته و آن را در فر با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد که از قبل روشن کرده‌ایم به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم.
 
وقتی کیک سرد شد، آن را برش داده و با پودر قند، تزیین می‌کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 14 بهمن 1396  9:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها