0

برنامه نویسی یا کار تو بانک ۲ ؟ (نتیجه گیری)

 
_mmkh_
_mmkh_
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1396 
تعداد پست ها : 134
محل سکونت : همدان

برنامه نویسی یا کار تو بانک ۲ ؟ (نتیجه گیری)

برنامه نویسی یا کار تو بانک ۲ ؟ (نتیجه گیری)

تو این پست یا ویرگولک میخواهیم از نظرات دوستان ، افراد با سابقه در برنامه نویسی و پست قبلی نتیجه گیری کنیم.

برنامه نویسی یا کار تو بانک ۲ ؟ (نتیجه گیری)

نکته:حتما قبل ازمطاله این پست برنامه نویسی یا کار تو بانک ؟ را بخوانید

تحقیقات

من با دوستان زیادی در این مورد صحبت کردم هر کدام نظرات جالبی داشتن ولی اگه بخواهم در یک جمله بگم باید گفت:

همچی به خودتون بستگی داره

ببینید من گفتم وظایف روتین آزار دهنده است و من خیلی از این قضیه اذیت میشم ولی برای خیلی ها اینطور نیست.البته روی صحبت من در این پست علاقمندان به برنامه نویسی می باشد .

یک دوستی گفت یک آماری گرفتند در فلان جا در مورد رضایت شغلی برنامه نویسان بالای ۹۰ درصد رضایت داشتن .خوب ایا این آمار به این معنی که برنامه نویس ها حقوق شون خیلی خوبه؟ نه! اونا کارشون رو دوست دارند حتی اگه کم پول در بیارن.البته تو ایران تلنت که خودم سرچ میکردم بالاترین میانگین حقوق مربوط به برنامه نویسان بود.

من از برنامه نویسان زیادی پرسیدم که آیا حاضرید در بانک کار کنید؟ همه جواب منفی میدادند.. ولی دوستانم در عمران، معماری، رشته کامپیوتر( برنامه نویس نه ها !)،برق،حقوق همه دوست داشتن تو بانک کار کنند.یکی میگفت پولش خیلی خوبه، دوستی میگفت وام داره و یکی میگفت راحت میشم دیگه نمیتونن اخراجم کنند.

نتیجه گیری

حقیقتا من به این نتیجه رسیدم اگر یک برنامه نویس خیلی خیلی خیلی مجبور نباشه اصلا کاری جز برنامه نویسی رو انتخاب نمیکنه.نه صرفا بانک منظورم باشه نه! هر شغلی ،چون چالش ها و شیرینی های خاصه این کار کم جایی گیر میاد.

نتیجه دوم ادم ها سه دسته هستند(به نظر خرده نویس البته):

دسته محتاط

افراد در این دسته هرگز ریسکی رو نمی پذیرند و دوست دارند یه برنامه تضمینی داشته باشند و هر عملی که انجام میدهند باید ۱۰۰ درصد از نتیجه اطلاع داشته باشند.تو یه‌ کتابی که یادم نیستش اسمش چی بود میگفت ۹۰ درصد ادم ها از این دسته هستند.

 

دسته نیمه محتاط

کسانی که تو این دسته هستند هیچ وقت اولین نخواهند بود .یعنی این ها ابتدا میبینند فلانی که ریسک کرد جواب داد یا نه بعد تو بهترین شرایط میشن کپی نه چندان مطلوب نفر اولی.خوب شاید منطقی باشه که ادم از ریسک مردم تجربه بگیره .بله ولی نه همیشه، گاهی باید خودمون نفر اول باشیم تا تمام برد رو ما انجام بدیم. سود این دسته خیلی کمه ولی سود میبرند.

دسته ریسک پذیران

و اما این دسته.افراد در این دسته طبق همون کتابی که قدیم خونده بودم یک درصد هستند و بیشترین و بزرگترین سود و برد ها برای این دسته از افراد هست. ساده هست چون اولینی رو ساختن که نبوده .

این دسته افراد رو معرفی کردم تا معلوم شود هر شغلی چه دسته را انتخاب میکند و یا برعکس.

 

نطرات دوستان در پست قبل

سن برنامه نویسی؟

من از نفرات برجسته پرسیدم این موضوع رو و همه گفتند در سال های اینده بسیار مرسوم خواهد بود و برنامه نویسی درسنین بالا مشکلی نخواهد داشت.

دو شغله بودن؟

دوستانی گفتند که جایی کار میکنند و نیمه وقت برنامه نویسی میکنند.مشکلی که تو این روش هست اینکه تو بهترین حالت ۸ ساعت کار اصلی و ۸ ساعت کد نویسی و این یعنی ۱۶ ساعت از روز حالا اگر خیلی پشتکار داشته باشی میتونی هندل کنی ولی فقط وقتی که مجردی .اگر متاهل باشی یا بشی واقعا شرایط برای تو خیلی سخت میشه و واقع بینانه ۹۹ درصد نمیشه هندلش کرد.

راستی این مقاله رو بخونید خیلی خوبه مزیت های برنانه نویسی رو گفته بهزاد مرادی.

https://sokanacademy.com/blog/5362/post

و اون کتابی ام که گفتم قبلا خوندم .یه قانون بود به نام قانون ۹۰،۹،۱ معرفه.

خیلی خوشحالم میشم نظرات تون رو در انتها این پست بخونم.

شنبه 7 بهمن 1396  3:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها