برترین ها: اشكنه تركیبی ساده و سریع، اما لذیذ و محصول آشپزی ایرانی است. اینكه چرا این غذا كه بسیار مناسب دنیای سریع و ماشینی امروز است و تنوع فراوان دارد، اندكاندك از خاطرهها و سفرهها محو میشود، معلوم نیست. اما بهعنوان یك افطاری خوشمزه و لذتبخش آن را به سفرههایتان مهمان كرده و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- روغن: 4 قاشق غذاخوری
- گوجهفرنگی متوسط: 2عدد، خرد شده
- سیبزمینی متوسط: 2عدد، نگینی درشت
- رب گوجهفرنگی: یك قاشق غذاخوری
- پیازمتوسط: یك عدد، ساطوری
- زردچوبه: یك قاشق مرباخوری تخممرغ: 2عدد
- نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه
1 - روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و تفت دادن را 2دقیقه دیگر ادامه دهید.
2 - زردچوبه، گوجهفرنگی و سیبزمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه 3-2پیمانه آبجوش به آن اضافه كرده و با در بسته و شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید.
3 - هنگامیكه سیبزمینی پخت، تخممرغها را در یك كاسه شكسته و مخلوط كنید، سپس به آرامی آن را به اشكنه اضافه كرده و آن را هم بزنید. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نان سرو كنید.
نکته
1 - برای مجلسیتر شدن اشكنه از كره به جای روغن استفاده كنید. 2 - مقدار تخممرغ، سیبزمینی و گوجهفرنگی به سلیقه شماست. 3 - میتوانید قبل از سرو اشكنه، كمی سبزی معطر ساطوری به آن اضافه كنید.