مجله سرآشپز: مافین میگو یک فینگرفود دریایی خوشمزه است که به راحتی تهیه میشود. این مافین متفاوت را با سبزیجات درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
- میگو: 300 گرم
- پنیر ورقه ای: به میزان لازم
- آرد (الک شده): 1.5 پیمانه
- بیکینگ پودر: 1 ق چ
- پیازچه (ساطوری شده): 2 عدد
- هویج (رنده شده): 1 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: یک چهارم پیمانه + به میزان لازم
- زعفران (دم کرده): 2 ق س
- کره (ذوب شده): 100 گرم
- پنیر موتزارلا (رنده شده): 70 گرم
- آب لیمو ترش: 1 ق چ
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش پخت:
1. آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای الک کنید.
2. پیازچه، هویج، تخم مرغ (با استفاده از چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده)، یک چهارم پیمانه شیر، زعفران، کره، پنیر موتزارلا، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط آرد افزوده و با همزن برقی بزنید تا کف کند.
3. میگو و مقداری شیر را درون ظرفی مخلوط کنید و 3 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
4. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و درون آب کش بریزید.
5. میگو را به مایه آماده شده بیفزایید و کمی هم بزنید تا یکدست شود.
6. کپسول های مافین را در قالب مخصوص مافین بگذارید و سه چهارم آن ها را با مایه آماده شده پر کنید.
7. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 20 دقیقه بگذارید تا بپزد.
8. بعد روی مافین پنیر ورقه ای بریزید و حدود 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود.