این پیتزای لقمه ای با شکل و شمایلی جالب و متفاوت به شما آموزش داده می شود می توانید به راحتی و در کمترین زمان ان را تهیه کنید پیتزاهای خانگی خوشمزه تر و تازه تر هستند و ازلحاظ کیفیت طبخ با پیتزاهای بیرونی متفاوت ترند .
در این مطلب طرز تهیه پیتزا لقمه ای های کوچک به شکل فرفره را به شما آموزش می دهیم، همچنین خمیر این پیتزا را هم می توانید خودتان در خانه درست کنید.
- ۱ ق س پودر مایه خمیر
- ۴ /۱ پیمانه آب گرم
- ۳ عدد تخممرغ
- ۴ /۱ پیمانه شکر
- ۴ /۳ ق چ نمک
- ۲ /۱ پیمانه کره آب شده
- ۴ /۳ پیمانه شیر
- ۴ تا ۵ پیمانه آرد
- مواد لازم برای پیتزا
- ۲ /۱ پیمانه سس گوجهفرنگی
- ۲ /۱ پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
- ۲ ق س پودر آویشن
- به میزان لازم نمک و فلفل
۱ ابتدا خمیر را آماده کنید. در یک کاسه آب گرم و پودر مایه خمیر را بریزید و با هم مخلوطکنید. حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا مایه عمل بیاید. در این میان در یک کاسه دیگر تخممرغها، شکر و نمک را خوب با هم مخلوطکنید. در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس شیر را اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید تا شیر هم کاملا داغ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. بعد از آنکه شیر کمی خنک شد، به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و هم بزنید.
۲ حالا آرد را بهآرامی و کمکم به مواد اضافه کنید. آرد را تا جایی اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر باید کمی حالت چسبندگی داشته باشد. خمیر حاصل را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و آن را یک شب داخل یخچال قرار دهید.
۳ حدود یک ساعت قبل از پخت، خمیر را از یخچال خارج کنید تا نرم شود. مقداری از خمیر را بردارید و آن را روی سطح آردپاشی شده پهن کنید .روی خمیر سس قرمز بمالید، سپس پنیر پیتزا را روی آن بریزید. حالا پودر آویشن و مقداری نمک و فلفل روی مواد بریزید و خمیر را به آرامی لوله کنید.
۴ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر لوله شده را با یک چاقوی تیز برش بزنید تا فرفرههای کوچکی ایجاد شود. پیتزاها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشاندهاید، بچینید. سینی را به مدت ۱۵-۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پیتزاها آماده شوند.
مجله آشپزی مثبت