0

طب سنتی و خواص گیاهان داروئی

 
azein1990
azein1990
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3359
محل سکونت : ایلام

طب سنتی و خواص گیاهان داروئی

گیاهان دارویی مؤثر در سردمزاجی
,سردمزاجی زنان, سردمزاجی, درمان سردمزاجی زنان,[categoriy]

آکاایران: گیاهان دارویی مؤثر در سردمزاجی

 

گیاهان دارویی مؤثر در سردمزاجی

 

 در طب سنتی و طب اسلامی برای درمان سرد مزاجی و تقویت قوای جنسی توصیه های فراوانی وجود دارد. خوردن خوراکی هایی نظیر کشمش، مویز، نارگیل برای درمان سردمزاجی بسیار مفید هستند.

به گزارش آکاایران:
در حدیثی از امام صادق علیه السّلام آمده است: «ناشتا کشمش خوردن باعث روییدن گوشت و محکمی استخوان و نازکی پوست و تقویت نیروی جنسی می شود.» همچنین می فرمایند: «خربزه بخورید؛ چرا که در آن، ده ویژگی است: پیه زمین است؛ نه دردی در آن هست و نه فسادی؛ خوراک است؛ آب است؛ میوه است؛ سبزی خوش است؛ شست وشو دهنده است؛ خورش است؛ توان جنسی را می افزاید؛ مثانه را می شوید؛ و ادرارآور است.»

 

داروهای گیاهی مفید برای درمن سرد مزاجی

سنجد
 یکی از گیاهان دارویی که می تواند به پیشگیری و درمان یکی از رایج ترین اختلالات زندگی زناشویی غلبه کند،  مصرف دمنوش تهیه شده از سنجد یا جوشانده سنجد در درمان برخی از اختلال های جنسی به ویژه در زنان موثر است. اثرگذاری سنجد بر درمان اختلال جنسی زنان و حتی اضطرابی که آنها ممکن است حین رابطه زناشویی تجربه کنند تا حدی است که تحقیقات زیادی در این باره انجام شده و تاثیر  گل گیاه سنجد و میوه آن و میزان اثرگذاری سنجد را بررسی کرده اند و کپسول هایی به صورت صنعتی در داروخانه های برخی از کشورهای اروپایی به مردم عرضه می شود.

 

ریوند چینی
 زن های جوان زیادی وجود دارند که بعد از ازدواج به دلیل تجربه  درد حین زناشویی به مرور دچار ترس ها و استرس هایی می شوند که این حالت های روحی- روانی مشکلاتی را برای آنها فراهم می کند و روابط زناشویی زن و شوهر را تحت تاثیر قرار می دهد. مشکلاتی که ممکن است در صورت عدم درمان در کوتاه مدت موجب بروز مشکلات و اختلاف هایی میان زن و شوهر شود. گیاه و ریشه ریوند چینی  و نوشیدن دمنوش تهیه شده از آن تاثیر زیادی در کاهش درد به ویژه دردهایی دارد که ممکن است زنان در ناحیه لگن تجربه کنند. البته نباید فراموش کرد زنانی که به تازگی فرزند آنها متولد شده و مراحل شیردهی به نوزاد را تجربه می کنند نباید از این گیاه یا مشتقات آن استفاده کنند.

 

گیاهان وسبزیجات مفید برای درمان سرد مزاجی
چغندر، شاهی، فلفل سبز، پیاز، ترب، کشمش و تمشک استفاده کنید. نوشیدن شیره نارگیل و آب انگور نیز از جمله خوراکی هایی است که می تواند به تقویت توانایی جسمی زنان کمک کند. عسل طبیعی و خالص را حتما به وعده صبحانه خود اضافه کنید و فراموش نکنید که خوردن حب هایی که از ترکیب خرما، گردو و دارچین تهیه شده در این زمینه می تواند بسیار موثر باشد. برای تهیه این حب به 6خرما و 3 مغز گردو و کمی دارچین احتیاج دارید. هسته خرما را جدا کرده و مغز گردو و خرما را بکوبید تا نرم شود. دارچین را به آن اضافه کنید و حب هایی تهیه کنید و هر روز 4 تا 5 حب بخورید. این حب ها را روزانه تهیه و مصرف کنید.
 

برخی از مفردات مؤثر برای تقویت غریزه جنسی و درمان سردمزاجی
بذرها: بذر شلغم، بذر کلم، بذر گیاه گزنه، بذر لوبیا گرگی، بذر ترتیزک آبی، بذر هویج، بذر مارچوبه، بذر ترب، بذر یونجه، بذر خربزه، بذر کرفس، بذر شنبلیله، بذر کتان، بذر شاهی.
حبوبات: نخود، لوبیا، باقلا و دانه های نفاخ و دارای غذائیت زیاد.
میوه ها: نارگیل، انگور شیرین، مویز، کشمش، انجیر، انار شیرین، گلابی، خربزه شیرین، خرما. برای افراد گرم مزاج هندوانه، خیار و شفتالو مفید است.
سبزیجات: پیاز، شاهی، نعناع، مارچوبه، هویج، تره، شلغم، ترب، کلم، کرفس، خارخاسک
مغزها: بادام، گردو، پسته، فندق.
ادویه ها: زعفران، کنجد، عسل، شکر سرخ، سیر، شقاقل و مربای شقاقل، جوز هندی، خولنجان، زرمباد، سورنجان، زنجبیل، مربای زنجبیل، دارچین، فلفل، داروفلفل، آقرقرها، بوزیدان، سیاهدانه، کندر، جینسینگ، تودری سرخ و سفید، انیسون، قسط شیرین، زنیان، مربای آمله، انقوزه، بهمن سرخ و سفید، دانه های داخل میوه کاج، فلفل سفید، فلفل سیاه، فلفل دراز، هل بوا.
داروهای فوق را می توان به طور جداگانه یا چند عدد از آن ها را انتخاب کرده و به صورت کفلمه یا با نبات یا با عسل مخلوط کرده و هر روز میل شود.  

 

,سردمزاجی زنان, سردمزاجی, درمان سردمزاجی زنان,[categoriy]

 

زعفران، کنجد، عسل، شکر سرخ، سیر،زنجبیل و ...برای درمان سرد مزاجی مفید هستند

 

  سایر نکات
برای گرم مزاجان هندوانه، خیار، شفتالو، کاهو، کدو، خرفه مفید است.
پیه هندوانه ابوجهل برای سردمزاجان و خشک مزاجان در هر حالتی خوب است و توان جنسی شان را تقویت می کند.
شربت مویز کاملاً شیرین و پرمایه، شربت هر مویزی که باشد مفید است.
دانه انیسون را با ریشه شیرین بیان دم کرده و آب صاف کرده آن نوشیده شود.
اگر مغز به دانه را فاقد پوست خوب جویده و خورده شود در گرم مزاج ها برای تقویت نیروی جنسی مفید است.
خوردن دانه خردل قهوه ای با عسل.
خورد دانه خردل سفید با شیر و شکر.
خوردن زنجبیل با خولنجان و پسته.
خوردن دانه کنجد با بذر کتان.
خوردن مخلوط تخم شوید و بادیان رومی به یک اندازه.
50 تا 100 گرم پیاز را روزی دو مرتبه همراه با غذا میل کنید.
پیاز
 خوردن 0/5 - 1 گرم زعفران با غذا.
خوردن 2 - 5 گرم کرفس خام با غذا.
خوردن 1 تا 2 گرم تخم تره با شیر به مدت چند روز متوالی.
خوردن 10 تا 20 گرم موسیر همراه غذا.
2 تا 5 گرم پوست دارچین را کوبیده. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بماند تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل شود.
2 تا 4 گرم گیاه مارچوبه را کوبیده. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بماند تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل شود.
30 گرم مغز فندق را کوبیده با عسل مخلوط کرده و خورده شود.
نخود را در آب تازه آن خیسانده تا پرورده شود سپس خورده شود.
بهمن سرخ و سفید را به مقدار مساوی ساییده و هر روز مقدار ده گرم از آن را با شربت سیب مخلوط کرده و خورده شود. برای تقویت نیروی جنسی و زیاد کردن اسپرم بسیار مفید است و شهوت مردان را تا حد بی قراری زیاد می کند.
مغز به دانه فاقد پوست را خوب جویده و خورده شود به خصوص برای گرم مزاجان مفید است.
5 گرم جینسینگ، 10 گرم خولنجان، 5 گرم زنجفیل را آسیاب کرده روزی 2 گرم دم کرده با عسل شیرین نموده میل شود.


احتیاط
استعمال گلاب، بوییدن گل سرخ، بوییدن شکوفه بادام شیرین در زنان، مداومت در خوردن ترشی ها و سردی ها و رطوبت زاها مگر در گرم مزاجان، خوراکی های بادشکن مانند زیره سبز و سیاه، اسفند، مرزنجوش، خوراکی های خشک کننده مانند شاهدانه، ارزن، عدس و چیزهای سرد و خشک مانند نیلوفر، کافور، گشنیز، اسفرزه، ترشیجات مخصوصاً چیزهای ترش و قابض مثل سماق، ریواس، سیب ترش، به ترش و نارنج از عوامل ضعیف کننده نیروی جنسی به شمار می روند. بوییدن اسانس گل سنجد اصلاً به مردان توصیه نمی شود چرا که موجب کاهش توانایی جسمی آن ها می گردد.

 

گردآوری:بخش سلامت بیتوته

چهارشنبه 6 دی 1396  10:01 PM
تشکرات از این پست
azein1990
azein1990
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3359
محل سکونت : ایلام

پاسخ به:طب سنتی و خواص گیاهان داروئی

خواص دارویی اسانس رزماری و تسکین درد های ماهیچه ای

,[categoriy]

آکاایران: خواص دارویی اسانس رزماری و تسکین درد های ماهیچه ای

 

مهم ترین ترکیب رزماری یا همان اکیل کوهی ۱ الی ۲.۵ درصد اسانس است . مواد موجود در اسانس رزماری شامل بورنئول ، لیمونن ، کامفن ، سینئول ۱ و ۸ ، کامفر وآلفاپی نن است که خاصیت ضذ میکروب ، ضد ویروس و ضد قارچ داشته و درمان مناسبی برای تسکین خستگی ماهیچه ای یا درد های رماتیسمی و درد لثه است . عصاره این گیاه ، با محافظت از مواد تشکیل دهنده سلول های پوست از آسیب های پوستی مربوط به سن مانند چین و چروک پیش گیری می کند .

 

نحوه ی استفاده برای تسکین دردهای ماهیچه ای :

به گزارش آکاایران: ۲ قطره اسانس رزماری را با ۲ قطره مخلوط اسانس اکالیپتوس و لیمو و ۵ قطره روعن آرنیکا مخلوط کنید و ماهیچه خسته را ماساژ دهید .

 

 

.

منبع : 7ganj.org

 

 

شما احتمالا با جستجوی کلمات زیر وارد مقاله خواص دارویی اسانس رزماری و تسکین درد های ماهیچه ای شده اید چنانچه مطلب مرتبط با جستجوی شما نبوده همان کلمه را در جستجوی سایت وارد کنید

 

خواص دارویی اسانس رزماری و تسکین درد های ماهیچه ای گردآوری توسط بخش طب سنتی و گیاهان دارویی-داروی گیاهی سایت آکاایران
چهارشنبه 6 دی 1396  10:03 PM
تشکرات از این پست
azein1990
azein1990
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3359
محل سکونت : ایلام

پاسخ به:طب سنتی و خواص گیاهان داروئی

شما می توانید یک شاخه از رزماری را در یک گلدان قرار داده و اجازه دهید عطر آن فضا را معطر کند. البته بیشتر مردم این گیاه را به عنوان ادویه برای گوشت و مرغ می شناسند. تحقیقات متعدد فواید و خواص زیادی برای این گیاه معطر فاش کرده است. با ۷گنج همراه باشید تا ۸ تا از مزایای رزماری را با هم بخوانیم.

 

مزایای رزماری را بهتر بشناسید و با انواع روش های مصرف آن آشنا شوید
,[categoriy]

آکاایران: مزایای رزماری را بهتر بشناسید و با انواع روش های مصرف آن آشنا شوید

 

افزایش گردش خون به مغز

به گزارش آکاایران: “اوفیلیا شکسپیر” می گفت: رزماری را برای دعا، عشق و ذهن به خاطر داشته باشید. تحقیقات نوین نشان می دهد که حق با او بوده است. رزماری سبب افزایش جریان خون به مغز شده و به نوبه خود سبب اکسیژن رسانی بیشتر به مغز می شود. همین امر می تواند سبب بهبود حافظه و تمرکز شود. تمرکز بیشتر نیز لازمه خلوت های شماست برای اینکه عاشقانه های تان را دریابید، با خلوص قلب دعا کنید و بر ذهن تان تسلط داشته باشید.

بهبود حافظه

پژوهش های نوین در مجله Fitoterapia نشان داد که از مزایای رزماری کمک به جلوگیری از فروپاشی طبیعی انتقال دهنده ای به نام استیل کولین می باشد. استیل کولین بعد از بالا رفتن سن تمایل به تجزیه پیدا می کند و همین امر به مررو سبب زوال عقل می شود. این ماده در تشکیل خاطرات نوین درگیر می شود در نتیجه مقدار کافی آن برای هر دو حافظه بلند مدت و کوتاه مدت مناسب است.

کمک به ایجاد پلاکت در رگ های خونی

مطالعات نشان می دهد که از جمله مزایای رزماری کمک به کاهش خطر بیماری های قلبی، حمله قلبی و سکته است.

افزایش رشد مو

تستوسترون بیش از حد سبب ریزش مو در زنان و مردان می شود. در مقاله ای که در مجله “العلاج بالنباتات” چاپ شده است؛ مشخص شد که عصاره برگ های رزماری می تواند سبب بهبود رشد مو در حیواناتی شود که به علت مقادیر بیش از حد تستسترون ریزش مو داشتند. دانشمندان پی برده اند که عصاره رزماری از اتصال دی هیدروتستوسترون که فرم فعال تستوسترون است به گیرنده های آندروژن جلوگیری می کند. به این ترتیب نهایتا رزماری سبب رشد مجدد موها می شود.

پیشگیری و درمان سرطان پروستات

با توجه به تحقیقات مقدماتی مجله آنلاین PLoS ONE یکی از ترکیبات شناخته شده رزماری با نام کارنوسیک اسید دارای فعالیت های انتخابی بر روی سلول های سرطانی پروستات می باشند. مشخصا تحقیقات بیشتری لازم است تا مزایای رزماری برای درمان سرطان پروستات را مشخص کند اما تاکنون مطالعات نشان داده اند که عصاره رزماری می تواند در پیشگیری از سرطان پروستات موثر باشد.

کاهش التهاب

رزماری حاوی ترکیبت ضدالتهابی متعددی است که می تواند برای درمان بسیاری از بیماری ها که شرایط التهابی در پی دارند، موثر باشد.

بهبود هضم غذا

رزماری حاوی ترکیباتی است که هضم غذا را تسهیل می دهد.

اثرات ضد ویروسی

اسانس رزماری مانند اسانس دارچین و پونه کوهی دارای اثرات ضدویروسی و ضد باکتریایی است. رزماری می تواند در مقابل ویروس قوی N1H1 مقاومت کرده و همچنین اثرات آنتی بیوتیکی بر روی عفونت های باکتریایی مانند استافیلوکوک طلایی و استرپتوکوک پنومونیه داشته باشد.

استفاده از رزماری برای طبخ و پز

از این گیاه خوش عطر می توانید به عنوان ادویه در سوپ، خورش و حتی سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید. از این گیاه به صورت خرد شده یا خشک کرده در سس گوجه فرنگی، املت و غذاهای گیاهی به ویژه سبزیجات بوداده استفاده می کنند.

تونیک مو به وسیله رزماری

در یک قابلمه متوسط یک لیتر آب ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاید. سپس دو تا سه شاخه از رزماری تازه یا دو قاشق غذاخوری رزماری خشک به آب اضافه کنید. شعله را خاموش کرده و درب قابلمه را بگذارید. صبر کنید تا ۲۰ دقیقه زمان بگذرد. بعد از خنک شدن آب آن را از صافی رد کرده و تمام باقی مانده های رزماری را از آب جدا کنید. آب را داخل یک بطری ریخته و هر بار کمی از آن را روی سرتان بریزید و مانند شامپو ماساژ دهید. سپس اجازه دهید موهای تان خشک شوند. می توانید تا یک هفته بطری را داخل یخچال نگه دارید. در صورتی که یک تا دو ماه از رزماری به صورت روزانه استفاده کنید می توانید بهترین نتایج را بگیرید.

چای رزماری

دو قاشق چای خوری از رزماری خشک یا یک شاخه متوسط از رزماری تازه را در آب جوش انداخته و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا جوش بیاید. سپس آن را از صافی رد کرده و میل کنید. سه فنجان چای رزماری در روز توصیه می شود.

شربت رزماری

دوز معمول مصرف این شریت ۳۰ قطره برای سه بار در روز است. باز هم به دستورالعمل خود شربت دقت کنید.

اسانس رزماری

بهترین و با کیفیت ترین اسانس را انتخاب کرده و طبق دستورالعمل مصرف کنید.

منبع : 7ganj.org

چهارشنبه 6 دی 1396  10:05 PM
تشکرات از این پست
azein1990
azein1990
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3359
محل سکونت : ایلام

پاسخ به:طب سنتی و خواص گیاهان داروئی

در این پست از ۷ گنج شما را با خواص دارویی و مضرات گیاه رازیانه آشنا می کنیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. با ما همراه شوید …

آشنایی با خواص و ویژگی های رازیانه
,[categoriy]

آکاایران: آشنایی با خواص و ویژگی های رازیانه

رازیانه

به گزارش آکاایران: رازیانه گیاهی است معطر ، علفی و دوساله که ارتفاع آن تا ۲ متر می رسد ساقه آن دارای شیارهای هم ردیف و موازی می باشد برگهای آن نازک و نخی مانند شوید است گلهای رازیانه زرد و بصورت خوشه در انتهای ساقه ظاهر می شود و به دو صورت وحشی و زراعی در ایران دیده می شود.به طور کلی تمام قسمت های گیاه رازیانه خاصیت درمانی دارد، اما بیشترین قسمت مورد استفاده آن بذر رازیانه است که حاوی روغن اسانس فرار است و مهمترین ترکیب شیمیایی آن آنتول است که بیشترین خواص این گیاه مربوط به این ترکیب است. از طرفی دیگر مزه شیرین رازیانه مربوط به وجود آنتول و استراگول در آن می باشد.

ترکیبات شیمیایی

انتول(قسمت موثر اصلی) فنشون. کامفن. لیمونن. استراگول وفلاندرن
 

ارزش غذایی رازیانه

رازیانه حاوی مقادیر فراوانی ویتامین، مواد معدنی و فیبر است. منگنز، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، آهن، ویتامینC و B3 از این موارد می باشند.

خواص رازیانه

تمام بخش های مختلف این گیاه یعنی دانه، برگ و ریشه آن خوراکی است که جداگانه توضیح می دهیم:

خواص برگ رازیانه:

طبیعت گرم دارد

استفاده موضعی آب برگ های رازیانه، ناراحتی و خستگی مفرط چشم را از بین می برد.

مصرف رازیانه در غذا از چشم در برابر التهاب، اختلالات مربوط به سن و پیری چشم محافظت می کند.

از برگ خام و تازه آن به عنوان چاشنی برای غذا و سبزی استفاده می کنند. البته زمان جمع آوری برای برگ ها باید قبل از گلدهی باشد.

به بدن آرامش می دهد و حافظه را تقویت می کند.

فواید رازیانه برای پوست و مو

رازیانه موها را تقویت می کند، مانع ریزش مو می شود

فواید رازیانه در کاهش وزن

 

مصرف رازیانه باعث کاهش اشتها و احساس سیری می شود. این گیاه با افزایش سوخت و ساز بدن، چربی ها را می شکند و از احتباس آب در بدن جلوگیری می کند.

 

پیشگیری از از پوکی استخوان 

رازیانه حاوی آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی و ویتامین K است و به حفظ استخوان ها کمک می کند.

 

خواص ضد پیری رازیانه

 

رازیانه خواص فوق العاده ای برای پوست دارد. تمام اجزای این گیاه، اعم از دانه، ساقه و برگ، منبع ویتامین B و C هستند که سبب سنتز کلاژن و حفظ جوانی می شوند.
بسیاری از کشورهای از این گیاه معطر در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی طبیعی استفاده می کنند.

 

خواص ضد سرطانی گیاه رازیانه

رازیانه دارای یک ماده ضد التهابی به نام آنتول است که خواص ضد سرطانی فوق العاده ای دارد و به ویژه در پیشگیری از سرطان سینه موثر است.

رازیانه سبب کاهش مولکول NF-kappa B می شود. این مولکول یک تحریک کننده التهابی و تغییر دهنده ژن است.

فیبر موجود در رازیانه از سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند.

,[categoriy]
گیاه رازیانه

خواص ریشه و پیاز رازیانه

 

ریشه رازیانه دارای کومارین Coumarin می باشد . چون این ماده رقیق کننده خون است بنابراین آنهایی که مبتلا به تصلب شرائین یا انسداد رگها هستند می توانند از جوشانده ریشه رازیانه استفاده کنند .

جوشانده ریشه رازیانه ملین و مسهل است.

ریشه رازیانه دیورتیک است.

اثر مدر قوی دارد.

اوره و اسید اوریک را دفع می کند.

به علاوه اشتها آور است.

ریشه رازیانه به علت مدر بودن ، برای درمان سنگ کلیه، نفریت و بیماری هایی نظیر آن مصرف می شود.

ویتامین C موجود در پیاز رازیانه، ضد باکتری بوده و برای سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

 

توجه: زمان جمع آوری ریشه باید در اواخر پاییز باشد.

 

,[categoriy]
رازیانه

 

خواص بذر یا تخم رازیانه:

فواید تخم رازیانه در اسهال و تقویت معده

دم کرده بذر رازیانه با زیره سبز برای رفع اسهال و تقویت معده با عسل و سکنجبین برای تب های کهنه مفید است.

از دم کرده تخم رازیانه برای تحلیل بادها، درد پهلو و لگن خاصره، رفع بلغم ترش استفاده می کنند.

 

فواید رازیانه در کلسترول بالا

 

تخم رازیانه کلسترول خون را کاهش می دهد.ترکیبات موجود در تخم رازیانه امکان تجمع کلسترول در جداره ی رگ ها را کاهش می دهد و به این ترتیب از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.

 

پیشگیری از سرطان با رازیانه

 

تخم رازیانه برای پیشگیری از سرطان مفید است. آنتی اکسیدان های موجود در تخم رازیانه به کاهش خطر ابتلا به سرطان ناشی از آسیب های رادیکال های آزاد کمک می کند.

تخم رازیانه همچنین برای پیشگیری از ابتلا به سرطان کولون موثر است. به خاطر اینکه سرشار از فیبرهای گیاهی بوده و به حذف توکسین ها و مواد زاید از طریق روده ها کمک می کند.

 

سرشار از فیبر

 

تخم رازیانه سرشار از فیبر است. فیبرها صرفاً در مواد غذایی گیاهی وجود دارند. باید بدانید که این ترکیبات مفید در دفع راحت و خروج توکسین ها و مواد زاید از بدن نقش اصلی دارند. این ترکیبات مفید برای هضم غذا نیز موثرند. ۱۰۰ گرم تخم رازیانه حاوی ۱۵۰ درصد فیبر مورد نیاز روزانه ی بدن است.

 

خاصیت سم زدایی رازیانه

 

تخم رازیانه حاوی خواص دیورتیک است یعنی ادرارآور است و به سم زدایی از بدن کمک می کند. به این منظور این تخم ها را به صورت دم کرده استفاده می کنند که حجم ادرار را زیاد کرده و حالت پُف کرده ی بدن را کاهش می دهد.

 

سایر خواص تخم رازیانه:

 

ضد نفخ: مخصوصاًدرنفخ با منشاء روده ای

سربازان رومی از این ادویه برای افزایش قوای جسمانی و آمادگی رزم استفاده می کردند.

خلط آور ملایم: مخصوصاً برای اطفال
ضد اسپاسم :منجر به کاهش درد حین پریود می گردد. (اثر قابل توجه و در حد داروهای ضد التهاب غیر استروییدی NSAIDS دارد. )
آرامبخش
افزایش دهنده ترشح شیر مادر
کاهش التهاب غشاء مخاطی دستگاه تنفسی
متسع کننده نای و برونشها
اثرات ضد میکروبی معادل پنی سیلین و تتراسایکلین دارد
ضد التهاب پلک و ملتحمه
از دفعات بروز پریود دردناک کم نموده و نیز باعث کاهش شدت علایم میگردد.
در درمان علامت بیماری روده تحریک پذیرIBSبا کاهش نفخ و آرامبخشی موثر است. مخصوصاً وقتی توام با زیره مصرف گردد طعم تند زیره را کاهش می دهد. {(خوراکی)معادل}
بعنوان گشاد کننده مجاری تنفسی. خلط آور وکاهنده التهاب مجاری تنفسی در برونشیت مصرف میگردد. {(خوراکی)کمکی}
دراسهال شیرخواران جهت جایگزینی مایعات و آرامبخشی مصرف دارد. {(خوراکی)کمکی}
در مواردی که ترشح شیر کم می باشد تجویز می گردد. {(خوراکی)معادل}

 مصرف رازیانه در بارداری و شیردهی:

در منابع بسیاری گفته شده که مصرف رازیانه در دوران بارداری ضرری به همراه ندارد و داروخانه های گیاهی ایران به شکل های مختلف (مثل قطره آنتی میگرن، شربت توسیان، شربت تیسیان، پودر ژنرال تونیک، قطره سنکول، سنالین، منتازین و لوسیون تقویت موی سنیره) موجود هستند که داخل تمام این محصولات رازیانه وجود دارد.

 گفته می شود اگر می‎خواهید نوزادی با چشمان شهلا و دلپذیر داشته باشید مصرف رازیانه را فراموش نکنید.

مقدار مصرف روزانه رازیانه، به طور متوسط حداکثر ۵ گرم یا یک تا سه استکان عرق آن توصیه می شود و برای اینکه نتیجه درمان مشخص شود و گیاه خواص درمانی خود را به جای بگذارد، حداکثر ۴۰ روز زمان نیاز دارد.

گاها هم گفته شده که اثر قاعده آور دارد و ممکن است منحر به سقط جنین شود. در هر حال بهتر است در مصرف آن در دوره بارداری زیاده روی نکنید.

مصرف رازیانه به اشکال مختلف در دوره شیردهی مفید است.

تداخلات دارویی:

در مطالعات جانوری باعث کاهش ۵۰ % جذب سیپروفلوکساسین از روده می گردد.

موارد منع مصرف و احتیاط:

* در نوزادان مصرف فرآورده های تغلیظ شده ممنوع است.
* بعلت وجود استرگلEstergole که سرطانزا می باشد مصرف طولانی مدت حتماً زیر نظر پزشک انجام گیرد.
* در موارد نادری باعث بروز حساسیت پوستی وتنفسی میگردد.
 

تذکر خیلی مهم:

روغن حاصل از دانه های رازیانه، سمی است و حتی مصرف کم آن، می تواند به ایجاد دانه های پوستی، مشکلات تنفسی و حالت تهوع منجر شود.
 

جهت مشاهده خواص و مضرات انوع سبزیجات اینجا کلیک کنید

جهت مشاهده خواص و مضرات انواع میوه ها اینجا کلیک کنید

جهت مشاهده خواص و مضرات انواع ادویه جات اینجا کلیک کنید

گردآوری و نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصی هفت گنج

www.7ganj.ir

.منبع : 7ganj.org

چهارشنبه 6 دی 1396  10:06 PM
تشکرات از این پست
nahid1122
nahid1122
کاربر جدید
تاریخ عضویت : دی 1396 
تعداد پست ها : 1
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طب سنتی و خواص گیاهان داروئی

منبع :http://royka.ir

روغن های گیاهی را از گیاهان، میوه ها یا دانه‌ی آنها استخراج می‌کنند دارای ارزش غذایی بسیار بالایی هستند. درباره خواص روغن های گیاهی حتما تا به حال مطالب زیادی شنیده‌اید. اما در این نوشتار با ما همراه باشید تا تعدای از پرکاربردترین  روغن گیاهی و خواص درمانی و سلامتی آنها را بشناسید.

 

روغن خراطین اصل(روغن زالو)

روغن خراطین اصل  بهترین و طبیعی ترین راه برای چاق کردن و افزایش حجم گونه ها و صورت
طبیعی ترین راه برای افزایش حجم سینه و باسن خانم ها
طبیعی ترین راه برای افزایش حجم آلت مردانه

روغن آرگان اصل 

یک تیر با سه نشان . هم مناسب پوست و هم مناسب مو و ناخن. روغن آرگان که به آن طلای مایع می گویند و از درخت زندگی تهیه می شود یکی از کمیاب ترین روغن های دنیاست که فقط در مراکش تولید می شود.

روغن جوجوبا

استفاده از روغن جوجوبا خالص بر روی صورت فواید زیادی از جمله :

مبارزه با خشکی پوست، شیوع بیماری آکنه، چین و چروک و بسیاری از علایم پوستی دیگر مفید می باشد.

با استفاده از روغن جوجوبا خالص قطعا طی چند هفته تفاوت را مشاهده خواهید کرد.

روغن اسطوخودوس خالص 

عطر روغن این گیاه آرامش بخش و طراوت دهنده بدن است.

 بیش از ۱۵۰  مواد ضد التهابی، ضد قارچ، ضد میکروبی، ضد اسپاسم، ضد افسردگی، ضد عفونی کننده، ضد باکتری، ضد درد، آرام بخش  دارد. به علاوه، یکی  از گیاهانی است  که در صنعت زیبایی کاربرد دارد. 

 

 

روغن خراطین اصل       ,     روغن ارگان  اصل   

روغن جوجوبا         ,     روغن اسطوخودوس 

             

شنبه 9 دی 1396  1:28 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
msnmsn
msnmsn
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 101
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:طب سنتی و خواص گیاهان داروئی

خواص قهوه سبز

خواص قهوه سبز,خواص قهوه سبز برای لاغری,خواص قهوه سبز با دارچین,خواص قهوه سبز برای پوست,خواص قهوه سبز در طب سنتی,خواص قهوه سبز چیست,خواص قهوه سبز در لاغری,خواص قهوه سبز برای کبد چرب

خواص قهوه سبز ، خواص قهوه سبز ناشتا ، خواص قهوه سبز برای لاغری ، خواص قهوه سبز برای مو

آشنایی با قهوه سبز

قهوه سبز همان قهوه بو نداده است ، که به دلیل عدم گرما در کافئین و به ویژه پلی فنولها ، اسید کلروژنیک ، کافئین و سینک بیشتر از قهوه بو داده بو داده تر است. در نتیجه ، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن از قهوه معمولی بیشتر است. به نظر می رسد که این پلی فنول ها در قهوه سبز تأثیرات مثبتی بر سلامت انسان و کاهش وزن دارند. در این مقاله به ما بپیوندید تا در مورد هر دو خواص قهوه سبز و چگونگی دم کردن قهوه و نحوه کاهش وزن برای شما بگوییم.

قهوه سبز یا قهوه خام دانه های قهوه رایج است ، اما هنوز بو داده نشده است. در مرحله پردازش قهوه ، رنگ از سبز به قهوه ای تغییر می کند و آنتی اکسیدان های طبیعی و اسید کلروژنیک موجود در آن بسیار کاهش می یابد.

جالب است بدانید که اسید کلروژنیک مهمترین عامل در خواص دارویی قهوه سبز است.

قهوه سبز یکی از محبوب ترین مکمل ها و محصولات طبیعی برای کاهش وزن و لاغری است ، قهوه سبز از قلب و مغز محافظت می کند ، چین و چروک ها را کاهش می دهد و برای کبد و دیابت بسیار مفید است. زمینه های قهوه سبز سرد و خشک است.

“دانه های قهوه سبز” دانه های قهوه است که هنوز سرخ نشده است. فرآیند بو دادن دانه های قهوه ، میزان اسید شیمیایی کلروژنیک را کاهش می دهد. بنابراین ، دانه های قهوه سبز نسبت به دانه های قهوه سرخ شده سطح بالاتری از اسید کلروژنیک دارند. به نظر می رسد اسید کلروژنیک موجود در قهوه سبز فواید زیادی دارد. افرادی که چاق هستند ، مبتلا به دیابت ، فشار خون بالا ، بیماری آلزایمر و عفونت های باکتریایی قهوه سبز را به صورت خوراکی مصرف می کنند.

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است که دارای مزایا و فواید سلامتی زیادی است. بعد از مطالعات مختلف ، دریافتیم که مردم ایران مشتاق هستند که درباره خواص قهوه بیشتر بدانند.

در قسمت اول در مورد مزایا و مضرات قهوه سبز ، بخش دوم قهوه ترک ، بخش سوم قهوه اسپرسو برای کاهش وزن بحث می کنیم.

به طور خلاصه ، ما در این مقاله ذکر کردیم که کافئین به دلیل دارا بودن کافئین می تواند به عنوان چربی سوز مورد استفاده قرار گیرد ، اما به خاطر داشته باشید که کاهش وزن ، ورزش و یک رژیم غذایی سالم مهمترین عوامل هستند.

تمرینات ساده مانند پیاده روی ، دویدن و بدن سازی بهترین گزینه برای لاغر و تناسب اندام است و نوشیدن یک یا دو فنجان قهوه در روز برای انرژی و چربی بیشتر می تواند لذت بخش باشد.

خواص قهوه و مضرات آن از مدت ها قبل مورد بحث کارشناسان قرار گرفته است ، و هنوز پاسخ قطعی در مورد مصرف یا عدم مصرف آن وجود ندارد. در مورد قهوه سبز هم همینطور است. پس از نمایش “Doctor Az TV TV” ، قهوه سبز به عنوان یک مکمل کاهش وزن محبوبیت پیدا کرد. عصاره قهوه سبز از قهوه بدون بو (قهوه بدون بو) تهیه می شود. قهوه حاوی ماده ای به نام “اسید کلروژنیک” است.

برخی بر این باورند که اسید کلروژنیک خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و به کاهش فشار خون و کاهش وزن کمک می کند. سرخ کردن قهوه باعث کاهش مقدار کلروژنیک اسید می شود. بنابراین ، به نظر می رسد نوشیدن قهوه بو داده شده به عنوان قهوه سبز در کاهش وزن مؤثر نیست.

مکمل های قهوه سبز معمولاً به شکل قرص در دسترس هستند و میزان معمول مصرف آنها بین ۱ تا ۲ میلی گرم در روز است. برای آشنایی بیشتر با خواص قهوه سبز و تأثیر آن در کاهش وزن به ما بپیوندید.

دانه های قهوه سبز رنگ قهوه ای دارند و هنوز بو داده نشده اند. وقتی بوی قهوه می دهند اسید کلروژنیک کاهش می یابد و خواص مورد نظر خود را از دست می دهد. بنابراین قهوه سبز فواید نداشتن قهوه معمولی را دارد. اولین خاصیت قهوه سبز تأثیر آن در کاهش وزن و کاهش وزن است.

خواص قهوه سبز

قهوه سبز دارای خواص فراوانی است که در این مطلب سعی می کنیم همه این خواص را برای شما توضیح دهیم.

خواص قهوه سبز برای لاغری

قهوه سبز سرشار از اسید کلروژنیک و پلی فنول است. برخی پزشکان معتقدند که اسید کلروژنیک خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و بنابراین به کاهش فشار خون و کاهش وزن کمک می کند. در حقیقت ، قهوه سبز با افزایش عملکرد و متابولیسم باعث کاهش وزن و لاغر شدن می شود.

با این حال ، خواص غذایی هر غذایی را نمی توان زیاده روی کرد. یکی از خواص قهوه سبز این است که تا حدودی اشتها را کاهش می دهد. بعلاوه ، قهوه به دلیل دارا بودن کافئین می تواند متابولیسم بدن را تا حدی افزایش دهد.

همین متابولیسم باعث افزایش چربی سوزی می شود ، بنابراین واقعیت این است که یکی از خواص درمانی قهوه سبز این است که روی کاهش وزن تأثیر می گذارد ، اما این زمانی است که قهوه به طور منطقی و با اصول مناسب تغذیه و ورزش مصرف می شود.

مطالعات انسانی روی بذرهای این ماده انجام شده است. این مطالعات به اصطلاح کارآزمایی کنترل شده تصادفی هستند که استاندارد طلا برای آزمایش های علمی در انسان است.

یکی از آنها شامل ۳ فرد دارای اضافه وزن بود که ۳ هفته به طول انجامید.

دو گروه بودند.

یک گروه قهوه فوری را به طور مرتب مصرف می کردند ، در حالی که گروه دیگر قهوه حاوی ۲ میلی گرم عصاره قهوه سبز غنی شده را مصرف می کردند.

در هیچ گروهی تغییری در رژیم و عادات و اعمال ایجاد نشده است.

نتایج:

گروهی که قهوه فوری را با عصاره دانه های قهوه سبز مصرف کردند ، ۱٫۵ کیلوگرم از دست دادند ، در حالی که افرادی که قهوه ساده مصرف می کردند ، فقط ۱٫۵ کیلوگرم از دست دادند.

علاوه بر این ، درصد چربی بدن در گروهی که قهوه سبز مصرف کرده اند نسبت به گروه دیگر ۴٫۹ درصد کاهش یافته است که ۷/۳ درصد کاهش یافته است.

چندین مطالعه دیگر کاهش وزن را در افرادی که قهوه سبز مصرف می کنند نشان داده است.
اما یادآوری این نکته حائز اهمیت است که برخی از این مطالعات توسط شرکت هایی که از فروش قهوه سبز سود می برند پشتیبانی می شوند.

این امر لزوماً به معنای نامعتبر بودن نتایج نیست ، بلکه درک می شود که منبع بودجه برای یک مطالعه می تواند تأثیر چشمگیری بر روی نتیجه بگذارد.

ماده اصلی قهوه سبز یک ترکیب طبیعی بسیار مهم به نام اسید کلروژنیک است. اسید کلروژنیک با آزاد کردن گلوکز به بدن ضمن تقویت متابولیسم یا سوزاندن چربی در کبد و تبدیل آن به انرژی باعث کاهش چربی می شود.

در کنار هم ، این دو مکانیسم از جذب چربی و از بین بردن وزن اضافی بدن جلوگیری می کنند.

به سوزاندن چربی در شکم و اطراف کمر شما کمک می کند و عوارض جانبی ندارد. غلظت و انرژی خود را افزایش دهید.

همچنین باعث می شود بین وعده های غذایی احساس راحتی کنید.

طعم این قهوه کاملاً شبیه قهوه ای است که با صبحانه می نوشید.

وقتی دانه های قهوه سبز بو داده می شود ، اسید کلروژنیک آنها از بین می رود.

دانه های قهوه سبز نارس ، عطر کمتری دارند و بسیار تلخ هستند. اما اگر نگران سلامتی خود هستید ، بهتر است تلخ بنوشید.

از آنجا که قهوه سبز بسیار تلخ است ، توصیه می شود آن را به شکل کپسول ۸۰۰ میلی گرم مصرف کنید. خوردن کپسول حدود ۳۰ دقیقه قبل از غذا ، دو بار در روز با یک لیوان آب ، بهترین کار را خواهد کرد.

البته لازم به ذکر است که این کپسول در حال حاضر در ایران یافت نمی شود ، اما قهوه سبز را می توان از آتاری تهیه کرد.

به یاد داشته باشید که مخلوط کردن قهوه سبز با یک رژیم غذایی سالم و ورزش می تواند نتایج شما را بهبود بخشد.

قهوه سبز کاهش دهنده فشار خون و قند خون و مفید برای دیابت

آنتی اکسیدان موجود در قهوه سبز به کاهش فشار خون کمک می کند. از طرف دیگر ، تأثیر قهوه در کنترل قند خون ناشی از پلی فنول ها و اسید کلروژنیک است. این ترکیبات بر هورمونهای ترشح شده توسط دستگاه گوارش تأثیر می گذارند و جذب گلوکز (گلوکز) را کاهش می دهند.

البته نوشیدن این قهوه به تنهایی باعث کاهش فشار خون یا کاهش قند خون نمی شود. حفظ یک رژیم غذایی سالم و سالم به همراه نوشیدن ۲ فنجان قهوه سبز روزانه به کاهش فشار خون و قند خون کمک می کند.

تحقیقات اولیه نشان می دهد که مصرف عصاره های قهوه سبز حاوی ۵۰ تا ۱۴۰ میلی گرم اسید کلروژنیک روزانه به مدت ۴ تا ۱۲ هفته می تواند فشار خون را در بزرگسالان ژاپنی با فشار خون پایین و بدون درمان کاهش دهد.

فشار خون سیستولیک (تعداد زیاد) توسط ۵ میلی گرم به ۱۰ میلی متر جیوه کاهش می یابد. فشار خون دیاستولیک (پایین) توسط ۳ میلی گرم به ۷ میلی متر جیوه کاهش می یابد.

دانشمندان می گویند اثرات مثبت قهوه سبز بر قند خون توانایی آن در کاهش التهاب ، کمک به افزایش وزن و کاهش میل به غذاهای التهابی است. در عین حال ، قهوه سبز برای کاهش سطح قند خون و افزایش انرژی بالقوه مفید است. در حالی که کافئین ممکن است تأثیر مثبتی بر عملکرد متابولیک داشته باشد ، حتی محصولات قهوه سبز هنوز هم مفید هستند.

قهوه سبز می تواند به عادی سازی قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند. مطالعات نشان داده است که: “عصاره قهوه سبز بدون کافئین باعث کاهش تجمع چربی در رژیم غذایی و مقاومت به انسولین با کاهش ژن های آدرنال و التهاب در بافت چربی می شود.

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که عصاره قهوه سبز می تواند در کاهش فشار خون مؤثر باشد. مطالعه ۱۷ بیمار مبتلا به هیپوگلیسمی نشان داد که ۱۳ از ۱۷ بیمار فشار خون بعد از مصرف عصاره قهوه را تجربه کرده اند.

شرکت کنندگان عصاره روزانه ۸۰۰ میلی گرم دریافت کردند ، که دوز بالایی است اما در کاهش فشار خون بسیار مؤثر است. تحقیقات دیگر نشان می دهد که دوزهای پایین تر ، بین حدود ۵۰ تا ۱۴۰ میلی گرم ، همچنین ممکن است فشار خون در بزرگسالان را هنگام مصرف قهوه سبز به مدت ۴ تا ۱۲ هفته کاهش دهند.

همچنین شواهدی وجود دارد که کلروژنیک اسید دارای مواد قند خون است و ممکن است در متابولیسم لیپیدها اختلال ایجاد کند و منجر به کاهش کلسترول و غلظت تری گلیسیرید در خون شود.

در مطالعه‌ای که در ژورنال Journal of Nutritional Biochemistry منتشر شده است ، موش‌ها به مدت سه هفته عصاره قهوه سبز داده شدند و اثرات اسید کلروژنیک بر گلوکز پلاسما ، پلاسما و تری گلیسیرید و غلظت کلسترول آزمایش شد.

عصاره برای بهبود چندین نشانگر یافت شد. براساس گزارشات منتشر شده ، “غلظت کلسترول ناشتا و گلیسیرین تریادیل به ترتیب ۴۴٪ و ۵۸٪ به طور قابل توجهی کاهش یافته است.

قهوه سبز یک ماده غذایی عالی برای درمان دیابت نوع ۲ است. خاصیت آنتی اکسیدانی قهوه سبز و سایر ترکیبات سالم موجود در آن به کاهش التهاب کمک می کند. عصاره قهوه سبز قند خون و انسولین را کاهش می دهد و با کاهش تجمع چربی به کاهش وزن کمک می کند ، که هر دو برای کنترل و درمان دیابت ضروری هستند.

خواص قهوه سبز ، o,hw ri,i sfc ، خواص قهوه سبز برای پوست صورت ، خواص قهوه سبز برا پوست

خواص ضد پیری قهوه سبز

اسید کلروژنیک موجود در دانه های قهوه سبز ، ۱۰ برابر بیشتر از چای سبز ، در کاهش آسیب رادیکال های آزاد مؤثر است. دانه های قهوه سبز فرآوری نشده حاوی آنتی اکسیدان های خانواده پلی فنول ها ، اسید فولیک و غیره هستند که روند پیری پوست را کاهش داده و پوست را جوان و تازه نگه می دارند.

خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قهوه سبز

دانه های قهوه سبز سرشار از آنتی اکسیدان است که اثرات مضر رادیکالهای آزاد را کاهش داده و از سلامت عمومی بدن محافظت می کند.

مطالعات همچنین نشان داده اند که دانه های قهوه سبز خام حاوی اسید کلروژنیک خالص است ، که می تواند سطح قند خون را کنترل کرده و از لکه گیری سلول های پوستی جلوگیری کند.

اسید کلروژنیک موجود در قهوه سبز دارای اثرات آنتی اکسیدانی و شیمی درمانی است که به کاهش خطر ابتلا به سرطان به ویژه سرطان پستان کمک می کند.

درمان آکنه و جوش و چین و چروک صورت

نوشیدن قهوه سبز با تقویت سیستم ایمنی بدن و از بین بردن اثرات مضر رادیکالهای آزاد بر روی پوست ، به درمان آکنه و صاف کردن پوست کمک می کند.

قهوه سبز نیازی به بو ندارد ، بنابراین بسیاری از فرارها ذخیره می شوند. گاما آمینوبوتیریک اسید ، تئوفیلین ، گال اپیگاوکورتینال و غیره ترکیبات قهوه سبز هستند که به حفظ سلامت پوست و جلوگیری از چین و چروک کمک می کنند.

خواص قهوه سبز برای مو

محتوای آنتی اکسیدانی قهوه سبز با عناصر سمی و مضر پوست سر مقابله می کند و مو را محکم ، ضخیم و زیبا می کند.

برای درمان ریزش موی زن یا آلوپسی آندروژنتیک از قهوه سبز استفاده کنید. عصاره لوبیای قهوه سبز رشد و ضخامت مو را تقویت می کند.

خواص قهوه سبز برای کاهش کلسترول خون

کلسترول خون بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) یکی از دلایل عمده اختلالات قلبی عروقی است. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم عصاره لوبیای قهوه باعث کاهش سطح کلسترول خون می شود.

کاهش اشتها با مصرف قهوه سبز

اگر به دلیل چاقی و اضافه وزن از قهوه سبز رنج می برید ، این ماده مغذی یک سرکوب کننده اشتها موثر و مؤثر است و باعث کاهش مصرف چربی می شود و منجر به چربی سوزی و لاغر بهتر می شود.

توجه: اگر برای کاهش وزن از قهوه سبز استفاده می کنید ، لازم است برخی از تغییرات سبک زندگی را به همراه ورزش منظم ، خواب کافی ، کاهش استرس و یک رژیم غذایی سالم ایجاد کنید!

خواص قهوه سبز برای آلزایمر

پلی فنول های موجود در قهوه سبز از ایجاد پلاک “آمیلوتید” جلوگیری می کنند که علت اصلی بیماری آلزایمر یا زوال عقل است. از طرف دیگر ، کافئین موجود در قهوه خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد.

اگر روزانه ۲ فنجان قهوه سبز یا قهوه معمولی مصرف می کنید ، کمتر از یک درصد افرادی که قهوه نمی نوشند در معرض خطر بیماری آلزایمر هستند.

اسید کلروژنیک ، منبع بسیاری از خواص قهوه سبز ، خطر ابتلا به بیماری های مغزی و زوال عقل را کاهش می دهد.

به طور کلی ، قهوه احتمال ابتلا به آلزایمر و سایر بیماریهای مرتبط با پیری را کاهش می دهد و حتی روند بیماری آلزایمر را در بیماران مبتلا به زوال عقل خفیف کاهش می دهد.

تحقیقات نشان داده است که کافئین از التهاب مغز به ویژه در گیرنده های آدنوزین جلوگیری می کند ، که می تواند توانایی شناختی فرد را کاهش دهد. به همین دلیل توصیه می شود افراد سالخورده با اختلال در حافظه خفیف حدود ۳ فنجان قهوه در روز مصرف کنند.

بهبود گردش خون با مصرف قهوه سبز

فشار خون بالا علت برخی بیماری های خطرناک مانند سکته مغزی ، نارسایی قلبی و نارسایی کلیه است. تحقیقات نشان داده اند که ماده ای مانند قوی و بسیار فعال آسپرین در دانه های قهوه وجود دارد که از تجمع پلاکت ها در رگ های خونی و سخت شدن رگ ها جلوگیری می کند و به بهبود گردش خون در بدن کمک می کند.

خواص مرطوب کنندگی پوست

دانه قهوه سبز علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی ، سرشار از اسیدهای چرب و استرهایی از جمله اسید آراشیدیدیک ، اسید لینولئیک و اسید اولئیک است که با کاهش علائمی مانند افتادگی ، تغییر رنگ و سایر آسیب های پوستی ، پوست را تغذیه کرده و مرطوب می کند. می دهد

مفید برای کبد و درمان کبد چرب

تأثیر خواص درمانی قهوه سبز بر احتمال جلوگیری از کبد چرب انسان اثبات نشده است. اما طبق تحقیقات انجام شده بر روی موشها ، اسید کلروژنیک موجود در قهوه ، کبد را از آسیب رژیم های غذایی نامناسب محافظت می کند.

علاوه بر این ، کافئین و کافئین موجود در این قهوه باعث تحریک و محافظت از آنزیم های سم زدایی کبد می شوند.

عصاره قهوه سبز یک سم زدایی طبیعی است که کبد سموم ، کلسترول بد ، چربی های اضافی و سایر مواد مضر را پاک می کند. با سم زدایی از کبد ، عملکرد را بهبود می بخشد ، متابولیسم را افزایش می دهد و سلامت کلی بدن را تضمین می کند.

قهوه سبز برای درمان آسیب های کبدی از جمله سرطان کبد مفید است.

افزایش متابولیسم بدن با مصرف قهوه سبز

اسید کلروژنیک موجود در قهوه سبز متابولیسم بدن را تحریک کرده و با افزایش متابولیسم پایه بدن ، انتقال گلوکز از کبد به خون را کاهش می دهد. با کاهش گلوکز ، بدن برای تأمین قند مورد نیاز خود شروع به سوزاندن سلولهای چربی ذخیره شده می کند.

بنابراین مصرف قهوه سبز خالص به سوزاندن چربی و کاهش وزن کمک می کند.

افزایش دهنده انرژی بدن

همانطور که کافئین موجود در قهوه به طور منظم خستگی را کاهش می دهد و هوشیاری را افزایش می دهد. یکی دیگر از فواید سلامتی قهوه سبز این است که به دلیل این که بیش از چهار تا چهار برابر مقدار کافئین موجود در آن وجود دارد ، تأثیر بیشتری بر بدن انسان می گذارد ، باعث افزایش آگاهی و افزایش غلظت می شود.

مقدار زیاد کافئین موجود در دانه های قهوه سبز باعث افزایش سطح انرژی بدن می شود و فرد را در طول روز فعال و خنک نگه می دارد.

افزایش چربی سوزی

قهوه سبز حاوی مقادیر قابل توجهی جلبک دریایی (جلبک دریایی) است که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است ، به حفظ مواد مغذی بدن ، تقویت سوخت و ساز بدن و سرعت بخشیدن به چربی و کالری بدن کمک می کند. بخشش می کند.

نحوه دم کردن قهوه سبز

برای تهیه قهوه سبز به یک فنجان قهوه ، یک قوری ، قابلمه نیاز دارید. مانند قهوه معمولی ، می توانید هم از پودر قهوه و هم از دانه های قهوه سبز استفاده کنید. اگر می خواهید دانه های قهوه را دم کنید ، ابتدا دانه های قهوه را با آب بشویید.

نسبت آب به قهوه سه به یک است. سپس سه فنجان آب و یک فنجان دانه قهوه را درون قابلمه بریزید. ابتدا شعله را شعله ور کنید تا آب آن جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و صبر کنید تا ۴-۵ دقیقه به آرامی بجوشد.

مخلوط قهوه و آب را هم بزنید تا به خوبی با آب جوش ترکیب شود. بعد از ۵ دقیقه ، مواد را درون قابلمه ای درون قابلمه بریزید و بگذارید کمی خنک شود و سپس بپزید.

خواص قهوه سبز ، خواص قهوه سبز با دارچین ، خواص قهوه سبز برای پوست

عوارض مصرف بیش از حد قهوه سبز

کاهش وزن و کاهش وزن با قهوه سبز را بخاطر بسپارید و ورزش و رژیم منظم را فراموش نکنید. تعادل قهوه سبز را حفظ کنید. نوشیدن بیش از دو فنجان قهوه سبز در روز برای بدن مضر است. این قهوه برای برخی افراد مضر است:

زنان باردار و شیرده

* افراد مبتلا به انعقاد خون

* برای بهره مندی از خواص درمانی دانه های قهوه سبز آن حداقل ۲ ساعت از مصرف مکمل های حاوی روی و آهن استفاده کنید زیرا این امر مانع از جذب روی و آهن می شود.

* از مصرف قهوه سبز با داروهای ضد دیابت استفاده نکنید زیرا اسید کلروژنیک موجود در آن اثر این داروها را تشدید می کند.

درمجموع ، برخی از عوارض قهوه سبز در صورت عدم مصرف مقدار مناسب و همچنین در افرادی که خوردن آن محدود است ، عبارتند از:

بی خوابی ، سردرد ، اضطراب و بی قراری ، سندرم روده تحریک پذیر ، اسهال ، استفراغ ، حالت تهوع ، افزایش سطح کلسترول خون به دلیل کافئین تصفیه نشده در قهوه ، و شکستگی استخوان پوکی استخوان. در حقیقت ، کافئین و سایر ترکیبات موجود در این قهوه ، میزان کلسیم آزاد شده از استخوان ها را افزایش می دهد. در نتیجه ، کلسیم در ادرار دفع می شود و این باعث می شود استخوان ها ضعیف شوند. به همین دلیل ، افراد مبتلا به پوکی استخوان ، به ویژه در زنان یائسه باید مصرف کافئین خود را به کمتر از ۱ میلی گرم در روز (۱-۲ فنجان قهوه در روز) کاهش دهند.

قهوه سبز نه تنها در صورت مصرف بیش از حد مفید است بلکه می تواند مشکلات زیادی را ایجاد کند.

مصرف زیاد این نوشیدنی باعث افزایش میزان خون در خون می شود که این یکی از عواملی است که دیواره قلب و عروق را محکم می کند.

یعنی قهوه ، که می تواند برای بدن مفید باشد ، به یک ماده اعتیاد آور تبدیل شده و باعث بیماری های قلبی می شود.

علاوه بر این ، می دانید که بیشتر افراد به دلیل مصرف قهوه دچار مشکلات گوارشی هستند ، بنابراین فردی که مشکل گوارشی مانند رفلاکس یا روده تحریک پذیر دارد به احتمال زیاد با مصرف قهوه وضعیت خود را تشدید می کند.

همچنین افراد زیادی وجود دارند که حتی ممکن است با نوشیدن یک فنجان قهوه حتی یک روز یا شب نتوانند بخوابند. اختلال خواب یکی دیگر از مضرات مصرف زیاد قهوه است. مقدار زیاد قهوه بسیار استرس زا است. مشکلات بیقراری و … مشکلات روحی و روانی افرادی است که بیش از حد قهوه می خورند به این امید که وزن کم کنند.

همچنین مهم است بدانید که اگرچه قهوه می تواند در کاهش کلسترول خون نقش مثبت داشته باشد ، اما یک قهوه ترکیبی وجود دارد که مصرف بیش از حد آن باعث افزایش کلسترول خون می شود.

فشار روی سلولهای داخل چشمی یکی دیگر از عوارض مصرف بیش از حد کافئین است.

مصرف بیش از حد کافئین همچنین می تواند منجر به دفع کلسیم شود که در طولانی مدت می تواند باعث پوکی استخوان شود.

بیشتر بخوانید :

خواص و مضرات قهوه

خواص بادام زمینی

خواص عناب

خواص دارچین

خواص زعفران

چهارشنبه 20 شهریور 1398  6:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها