در ادامهی آموزش تهیهی انواع سمبوسه، امروز شما را با روش تهیهی سمبوسهی اسفناج، آشنا میکنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این نوع سمبوسه، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر:
آرد: 3 پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
آب: یک پیمانه
مواد لازم برای داخل سمبوسه:
اسفناج خرد شده: نیم کیلو
پیازچه خرد شده: دو عدد
روغن زیتون: یک چهارم چیمانه
آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
سماق: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد و نمک و آب را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم تا خمیر نرم به دست آید.
داخل یک سینی، یک پیمانه روغن میریزیم. از خمیر گلولههایی درست کرده و داخل این روغن قرار میدهیم تا کاملا اطراف آن، به روغن آغشته شود. روی خمیرها را با نایلون پوشانده و به مدت 40 دقیقه کنار قرار میدهیم تا استراحت کند.
ظرفی را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن میریزیم. پیازچه را به همراه نمک و فلفل تفت میدهیم. اسفناج را به پیازچه اضافه کرده و آبلیمو و سماق را به آن میافزاییم و تفت میدهیم.
میز کار را چرب میکنیم. گلولهی خمیر را روی آن پهن میکنیم. سعی میکنیم کاملا نازک شود. از مواد اسفناج داخل خمیر پهن شده قرار داده و آن را میپیچیم.
سمبوسههای آماده را داخل سینی فر با فاصله از هم میچینیم و در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم.