در ادامهی آموزش انواع سوپ، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک سوپ خوشمزهی دیگر آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این سوپ لذیذ، با ما همراه باشید.

مواد لازم:
پیاز خرد شده: یک عدد متوسط
روغن: یک قاشق غذاخوری
دال عدس (به مدت نیم ساعت در آب خیس شود): یک و نیم پیمانه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: به میزان دلخواه
فلفل سیاه: کمی
آب گوشت یا مرغ: چهار پیمانه
رشته فرنگی: نصف پیمانه
آبلیمو: سه قاشق غذاخوری
زیره: کمی
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی ریخته روی حرار قرار میدهیم سپس پیاز را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. وقتی پیاز طلایی رنگ شد، دال عدس و رشته فرنگی را به همراه زردچوبه به آن اضافه میکنیم. پس از آن نمک و زیره را میافزاییم.
مواد را به مدت چند دقیقه روی حرارت تفت میدهبم.
آب مرغ یا گوشت را به سوپ اضافه کرده و اجازه میدهیم تا سوپ، قوام آید. گاهی برای اینکه سوپ ته نگیرد، آن را هم میزنیم.
سوپ ما آماده است. آن را در ظرف سرو سوپ ریخته روی آن آبلیمو میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.