0

طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا

 

طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا

 

این ماهی کبابی با سس سویا آماده می‌شود و بسیار خوش طعم است، امتحانش کنید.

 

 

 

مواد لازم:

فیله ماهی قزل آلا                       200 گرم  

روغن بادام زمینی                        یک چهارم فنجان

سس سویا                                  2 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک                            2 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده                               2 قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای                              یک و نیم قاشق چای خوری

سیر کاملاً خرد شده                     یک حبه

زنجبیل آسیاب شده                      سه چهارم قاشق چای خوری

فلفل قرمز                                   یک دوم قاشق چایخوری

روغن کنجد                                  نصف قاشق چای خوری

نمک                                           یک هشتم قاشق چای خوری

 

روش تهیه:

* ابتدا فلفل قرمز را با رنده ریز و پیاز را با رنده درشت، رنده کنید.

* سپس دو قاشق غذاخوری پیاز و نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز رنده شده را با روغن بادام زمینی و سس سویا و سرکه بالزامیک و سیر و شکر قهوه‌ای و زنجبیل و روغن کنجد و نمک، مخلوط کنید. آن‌ها را خوب به هم بزنید.

* فیله‌های ماهی را داخل یک ظرف شیشه ای بگذارید و مواد مخلوط شده را روی آن‌ها بریزید.

* سطح ظرف را کاملاً با پلاستیک بپوشانید و آن را به مدت 4 الی 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

* منقل یا کباب پز را گرم نمایید. توری کباب پز را کمی چرب کنید و آن را در فاصله 13 سانتیمتری شعله یا زغال، قرار دهید. ماهی را از یخچال خارج نمایید. اطراف آن را کمی تمیز کنید و روی کباب پز بگذارید.

* هر از چندگاهی آن را بچرخانید تا هر دو طرف ماهی، کبابی و پخته شود.

 

 

سه شنبه 30 آبان 1396  11:33 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها