0

اميرحسين پيرواني:انگيزه و دوندگي بازيكنان بسيار بالا بود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

اميرحسين پيرواني گفت: مهمترين مشخصه بازيکنان ايران در بازي مقابل عراق،‌ ميل به خواستن و انگيزه بالا بود.

اميرحسين پيرواني در مورد پيروزي تيم ملي فوتبال ايران در نخستين ديدار خود در جام ملتهاي آسيا مقابل عراق اظهار کرد: بازي خوبي را از بازيکنان ايران شاهد بوديم. هميشه بازيهاي اول در اين تورنمنت‌ها سخت است. مخصوصا اينکه بازيهاي اين گروه را نمي‌شد از قبل پيش‌بيني کرد.

پيرواني ادامه داد: عراق که هميشه يک فوتبال حاشيه‌اي را ارائه مي‌داد، در 15 دقيقه اول سعي داشت تمرکز بازيکنان ايران را به هم بريزد، اما ملي‌پوشان اسير اين حرکت عراقي‌ها نشدند و بازي را در دستان خود گرفتند. در عين حال برخلاف جريان بازي ما گل اول را از عراق دريافت کرديم اگرچه اين بهترين زماني بود که ما مي‌توانستيم گل بخوريم چرا که پس از آن بازيکنان ما به خود آمدند.

وي با بيان اينکه سيستم تيم ملي 3-3-4 بود اما در هنگام دفاع به 1-5-4 تبديل مي‌شد، ادامه داد: عراقي‌ها نيز هنگامي که ما هافبک‌هاي خود را به پنج نفر افزايش مي‌داديم، سيستم خود را تغيير مي‌دادند تا ميانه ميدان را از دست ندهند. در نيمه دوم نيز با ورود خلعتبري به زمين، ايران نبض بازي را در دست گرفت و بازي بازيکنان جان بيشتري گرفت.

پيرواني با اشاره به اينکه مهمترين ويژگي بازيکنان در بازي مقابل عراق،‌ ميل به خواستن و انگيزه بالاي آنها بود،‌گفت: درست است که ما اين بازي را با پيروزي پشت سر گذاشتيم، اما نبايد ضعف‌هايمان را فراموش کنيم و بايد براي بازي بعد روي آنها کار کنيم. يکي از نقاط قوت تيم ملي ارسال از جناحين است که به دليل وجود سانترکننده‌هاي خوبي است که در تيم ملي داريم و مي‌توانيم اين شيوه را در بازيهاي آينده نيز پياده کنيم.

اميرحسين پيرواني در پايان گفت: با اين برد احتمال صعود ما خيلي بالا رفت. من دوندگي زياد بازيکنان را مي‌ستايم ضمن اينکه در مورد بازي بعد که در مقابل کره‌شمالي خواهد بود فکر مي‌کنم ما در مقابل تيم‌هاي سرعتي مشکل داريم اما در بازي‌اي که من امروز از کره شمالي در مقابل امارات ديدم زياد اين تيم را قدرتمند نديدم و به کسب نتيجه از اين ديدار هم اميدوارم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 22 دی 1389  7:01 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها