امروز تصمیم داریم شما را با روشی از تهیهی پاستا به سبک ایتالیایی آشنا کنیم. در این روش، از پاستا به همراه کلم بروکلی و پنیر استفاده میشود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت پاستا به این سبک، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پاستا: 500 گرم
لوبیا سبز: 250 گرم
کلم بروکلی: 250 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا: یک چهارم پیمانه
پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه
خامه: 2 پیمانه
طرز تهیه:
کلم بروکلی را خرد کرده و به همراه لوبیا سبز خرد شده، داخل آب جوشی که روی حرارت است، میریزیم و پس از گذشت سه دقیقه، آنها را آبکش میکنیم. پاستا را نیز آبکش میکنیم.
در همین حال که مواد ما داغ هستند، در ظرفی مناسب، پاستا، لوبیا سبز، کلم بروکلی، پنیر موزارلا، پنیر پارمسان، خامه، روغن و نمک و فلفل را ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم. پاستای پنیر و بروکلی ما آماده است. آن را در ظرفی مناسب ریخته و سرو میکنیم.